Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasılsın Gökhan
    Huzur doluyum,

Çiçekler, böcekler, kuşlar,

Ama özellikle kuşlar
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• fb için asıl zor günler şimdi başlıyor. cas'a gidip itiraz ederse uefa'nın cezaları artırma yetkisi varmış.

çünkü fb, uefa'ya bildirdiği avrupa kupalarına katılım formunda yalan beyan bulunmak suçundan da cezalandırılmış. +1 olayının gerçek sebebi bu yalan beyanmış. cas'a gidemeyecekler galiba.
      En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 09:34.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fb için asıl zor günler şimdi başlıyor. cas'a gidip itiraz ederse uefa'nın cezaları artırma yetkisi varmış.

çünkü fb uefa'ya bildirdiği avrupa kupaları kiriterler formunda yalan beyan bulunmak suçundan da cezalandırılmış. +1 olayının gerçek sebebi bu yalan beyanmış. cas'a gidemeyecekler galiba.
        beter olsun şikeciler bunlar iyi günleri...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyin abi naber sabah servise gelemedim akşam geç yatınca sabah kalkmak zor oldu nasıldı atmosfer
          Beklediğim şikeci yoktu serviste

Formamla geldim işe. Serviste şikeciler hariç herkes bana bakıyordu sanki
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beklediğim şikeci yoktu serviste

Formamla geldim işe. Serviste şikeciler hariç herkes bana bakıyordu sanki
            keşke gelseydimya kaçırdık

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Antuya seyirci olarak baglanamiyor, tüh^^
              BMN ZÜRIH

Yorum

• fb'nin uefa'ya avrupa kupalarına katılım formunda yalan beyan da bulunması sebebiyle aldığı cezadan dolayı hem fb hem de tff ipin altına gitmiştir. tahkim ve cas sürecinden hemen sonra her iki kuruma da ek ağır cezalar gelebilir.

Yorum

• İlk şok atlatıldı. Göreve devam.

Yorum

• Arkadaşlar bu kararlardan sonra TFF bu iki kulübü alt lige düşürecekmi düşürmezse UEFA devreye girermi bundan sonraki süreç ne olacak??
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• Hacının sükunet çağrısını şu aşamada doğru ve önemli buluyorum

Herşey lehimize. Sessiz ve derinden pres yapmalıyız. Kuru gürültüye gerek yok (Yönetim bazında)
                      En son ozturk tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 09:41.

Yorum

• Tff yi ve spor bakanlığını faks ve email yağmuruna tutalım...Aynı faksları fifaya ve uefaya gönderildiğini yazalım...
                        Hz.Ömer adaletini gavurların verdiğini ama henüz hiç bir şeyin bitmediğini belirtelim.
                        fb küme düşene kadar bu iş bitmeyecek
                        Dün akşam bi uyumuşum bi uyumuşum, oh be ne huzur, olacakları düşüne düşüne dalmışım..
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk şok atlatıldı. Göreve devam.

http://www.ensonhaber.com/uefa-karar...013-06-26.html
                          sığır bunlar harbidenya... şimdi bu haberlere inanan fb liler olacak

Yorum

• Bugun yüzünün mahçubiyetini göreceğim çok insan var. 'Fb ye bişey olmaz. bunların hepsi uydurma" diyenleri görcem bakalım. Dün akşam gördüğüm 2 kişiye "dur daha bu şemsiyenin ucu" dedim

Yorum

• o haberi sunma şekline bakınca, bizde aynı boku yedik ama bize ceza verenler onlara vermediler diyorlar üstü kapalı.
                              kabul ediyorlar şike yaptıklarını çok iyi biliyorlar ama itiraf edemiyor şikeciler.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• BMN twitter temsilcisini tebrik ederim. Çok oturaklı, kurumsal ve seviyeli tweet ler atıyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X