Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oha! Fenerbahçe Reali ve Barçayı geçmiş mi? İnanılmaz şaşırdım buna. Hiç farketmemiştim. Demek ki bunu da gizli gizli yapmış :P
    daha geçememiş tam geçecekken 3 temmuz olayını çıkarmışlar geçemesin diye
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Heryerde dolaşmaya başladı bu haber. Neden böyle birşey istesin ki? Madem 3+2 isteyecekti baştan neden istemedi?
      1+1 şemsiyenin sapıydı... UEFA sapını gösterdi ama bjk'liler ve fb'liler durumun vehametini anlamadılar herhal. UEFA kısaca bunlara ''bize şemsiyeyi açtırtmayın'' diyor
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Tahkimde ceza yükselse ne gülerim varya.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak taita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TRT de son dokşka haber: Aralarında Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal ın da bulunduğu 14 kişi ihale yolsuzluğundan göz altına alınmış...
          Bu pisliğin içinde tertemiz kalabilen bu takım , yönetim ve taraftarı ile ne kadar gurur duysak azdır, herzaman şükrediyorum iyiki başka takımı tutmadım diye
          Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Yorumcular gecende ne diyordu TVde, Klübler isin ciddiyetini hala anlamis degil, kafa tutmayi birakip el öpmeye baslamak gerek dediler, bizimkiler hala kafa tutuyor, kasiniyor yani, semsiye atasözünü degistirme vakti geldi galiba haha
            BMN ZÜRIH

Yorum

• SOn dakika

Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal ve 13 kişi ihale yolsuzluğundan dolayı gözaltına alındı.
              diğerlerinden farklı...öteki...
              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1+1 şemsiyenin sapıydı... UEFA sapını gösterdi ama bjk'liler ve fb'liler durumun vehametini anlamadılar herhal. UEFA kısaca bunlara ''bize şemsiyeyi açtırtmayın'' diyor
                bence şemsiye tam olarak yerine oturmadı yefa ona uğraşıyor... şemsiye açma görevini tff ye verecek.. bunlarda istemeye istemeye açacaklar çokmu uçtum acaba

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• isten geldik acar acmaz gelen gecen sikebahceye basar olmus

son gelismeler ne renktaslar. ntv de sikebahce avukatiydi sanirim konusuyor, halen saga sola laf atiyorlar

Yorum

• tahminimce tahkime başvuruLduğunda, tahkim disipLin kuruLundan gerekçeLi raporu isteyecek ve disipLin kuruLuda kazandığı zamanda daha kapsamLı rapor hazırLamış oLduğu için iLk istediği cezaya oranLa daha fazLa bir ceza isteyebiLir.
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Basbakan febe sjk klupleri icin ne halleri varsa gorsunler demis milliyette cikti vay anam vayy

Yorum

• İnşallah cezaları artar. Tff istifa edicek deniliyordu ne oldu?
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yorumcular gecende ne diyordu TVde, Klübler isin ciddiyetini hala anlamis degil, kafa tutmayi birakip el öpmeye baslamak gerek dediler, bizimkiler hala kafa tutuyor, kasiniyor yani, semsiye atasözünü degistirme vakti geldi galiba haha
                          eli yumuruğunu yemeyen, kendi yumruğunu BALYOZ zannedermiş

fb de kendini çok güçlü zannediyordu UEFA bunlara bi kodu, adamların dibi düştü

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence şemsiye tam olarak yerine oturmadı yefa ona uğraşıyor... şemsiye açma görevini tff ye verecek.. bunlarda istemeye istemeye açacaklar çokmu uçtum acaba
                            daha şemsiyenin ucunu hazmedemediLer, tamamıyLa ne haLt yicekLer çok merak ediyorum (;
                            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tahkimde ceza yükselse ne gülerim varya.
                              O zaman gülmeye başla
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                daha şemsiyenin ucunu hazmedemediLer, tamamıyLa ne haLt yicekLer çok merak ediyorum (;
                                zevk almayı öğrenecekler...

Yorum

Çalışıyor...
                                X