İlk olarak metehan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen hayaller ile gerçekler arasında 1 harf kadar fark vardır kanırta kanırta değil anırta anırta şike şike değil sike sike 2010-2011 sezonu şampiyonu tertemiz TRABZONSPOR kazım abiye selam olsun!!!1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor
Yorum
-
İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar Atilla Dilaver daha yeni kadirga tv de acikladi, uefa tff den fenerbahceyi ligler baslamadan once küme düsur emri vermisadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İzleyebileceğimiz bir yayın var mı bir ses veriniz2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver: UEFA sezon başlayana kadar Fenerbahçe'nin küme düşürülmesini TFF den gayrıresmi olarak istedi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
aha aha hahaaaaa
kuş beyinliler ağlaşıyor.
"cezanın bitmesi için Avrupa Kupası veya ŞL´ye gitme hakkını elde etmek gerekiyor bu 2 senede.
Çünkü "UEFA müsabakalarına katılmaya hak kazandığı‚ önümüzdeki 3 sezon" diyor bizim sitede.
Yani mesela 6. oldun bu sene uefaya gidemedin‚ cezadan sayılmıyor‚ benim anladığım. "
Yorum
-
İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar Atilla Dilaver daha yeni kadirga tv de acikladi, uefa tff den fenerbahceyi ligler baslamadan once küme düsur emri vermisAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
TV'lerde yavaş yavaş kupa el değişmeli sözleri dillendirilmeye başlandı, biliyorlar ki o kupa gelmedi mi cezanın boyu maddi ve ülke olarak daha da büyüyecek, yavaş yavaş yola geliyorlar.
Hatta serhat ulueren denilen başkan yağcısı bile bunların peşindeyim gerekirse bunları futboldan uzaklaştırmak için programlar yapacağım bile dedi. zoruna gittiğinden değil elbet çok daha büyük cezaları gördüklerinden. hadi tff inatlaş uefa ile diyorum sadece
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlışınız var, kadırga tvde pavorotti var..
daha yeni kendim izledim dinledim arkadas)
2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar Atilla Dilaver daha yeni kadirga tv de acikladi, uefa tff den fenerbahceyi ligler baslamadan once küme düsur emri vermisBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupanın gelmesi kolay olmayak ama kesin gelecek...
o kupayı tarafdar hak etti...Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
Yorum