Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• müthis bir gün bugün, birde kupamizi alinca yakacaz türkiyeyi !

Yorum

• ödül olmuş resmen
      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Bende tüpçüden istifa bekliyorum.
        yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Arkadaşlar bu cezalardan sonra, isterlerse vermesinler kupayı. Resmen şike suçundan hüküm giydiler. galatasaray 8-0 ankaragücünü açıklayamıyor, utanıyorlar bu leke temizlenmez, bu lekeyi hiçbir dceterjan temizlemez. Alınlarına kara çalınmıştır. Bu karar TFF yi PFDK yı Tahkim kurulunu lekelemiştir, yazıklar olsun yüzünüze tükürmeye bile değmezsiniz. Çıkıp adam gibi cezaları verseydinizde bizi elin gavurunun adaletinden medet umar hale getirmeyeydiniz ne olurdu.
          Kısasa kısasda elini kestirmeye razı bir Padişahın ejdadından gelinen noktaya bak arkadaş. YAZIKLAR OLSUN.... DEFOLUN GİDİN FUTBOLUN BAŞINDAN...
          .

Yorum

• 2+1 verdiler ahahahaha gelsin kupaaaaaaa

Yorum

• Trabzonspor'un hakkını yiyenleri UEFA'ya değil Allah2a havale ediyorum!...

Allah islah etsin!..

Ne mutlu yaylalar kadar temiz Trabzonsporlulara!..

Yorum

• Minimum 5 sene bekliyordum. Skandal niteliginde bu karar. Buna sevinen TS taraftarini anlayamiyorum. Adamlr resmen olumu gosterip sitmaya razi ettiler.

Not: Su forumda bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum. Kac kere dendi, basligi misafire kapatin diye. Bu kadar mi zordu bunu yapmak? Hic mi sayginiz yok bize? Cok mu acayip birsey istedik yoksa? Su anda foruma yazamayacaksam bu forum niye var? Hey guzel Allahim ya!...

Yorum

• forum yöneticileri kutlamalara mı kaçtı da cevap vermiyor... arkadaş birkaç saatliğine misafirlere kapatın şu forumu... kapat arkadaş kapat anayasal kanun değil ya kapatılmayacağı...
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• ziya azize isyan ediyor

yönetim forumu kapatın ziyaretçilere giremiyoruz....

Yorum

• Şampiyonlugumuz kutlu olsun
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! fb=2+1, bjk=1 yıl Avrupadan men

Yahu giremiyorum foruma çoook ağır bumu ödülümüz

TRABZONSPOR ~| '
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• avrupadan menden başka ceza yokmu eksi puan falan ?

Yorum

• kupa geliyor kupa yaleleleleleelelel
                            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Kap : Besıktas futbol yatırımları sanayı ve tıcaret a.s. / bjkas [] ozel durum acıklaması (genel) 25.06.2013 20:26:5

bu haberın kap 'ın sıtesındekı orjınal halı ve eklı dosyalarını gorebılmek ıcın asagıdakı lınk'ı tıklayınız!

kap : Besıktas futbol yatırımları sanayı ve tıcaret a.s. / bjkas [] ozel durum acıklaması (genel) 25.06.2013 20:26:55

ozel durum acıklaması (genel)
                              ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortaklıgın adresı : Suleyman seba cad. Bjk plaza b blok no:48 zemın kat besıktas / ıstanbul
                              telefon ve faks no. : (212) 310 10 00 - (212) 258 81 94
                              ortaklıgın yatırımcı/pay sahıplerı ıle ılıskıler bırımının telefon ve faks no.su : (212) 310 10 00/319 - (212) 258 81 94
                              yapılan acıklama ertelenmıs acıklama mı? : Hayır
                              ozet bılgı : Uefa dısıplın kurulu kararı hk.

---------------------------------------------------------------------------------------------
                              acıklanacak ozel durum/durumlar:

Uefa dısıplın kurulu'nun 25.06.2013 tarıhınde acıkladıgı kararına gore;

besıktas profesyonel futbol takımı, 2013-2014 sezonunda uefa avrupa lıgı'ne katılamayacaktır. Uefa 54. Maddesı uyarınca bu karara ıtıraz yolu acıktır. Sırketımız uefa dısıplın kurulunun bu kararına, 3 gun ıcerısınde ıtıraz etme hakkına sahıp olup, bu hakkını kullanacaktır.

Yorum

• Men olayını nasıl öğreneceğiz?
                                Aziz ve yöneticilerinin ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X