Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cezalara takıldık
    kupaya dönelim arkadaşlar
    Ceza geldiğin an bizi kimse durduramaz renktaş rahat ol Eze eze kupa Karadeniz'e !
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• keşke uefa önce '' feneri haklı bulduk, aslında şike yapmamışlar '' dese ... bunlar sevinse, timsaha gelseler. ardından uefa '' şaka lan şaka '' dese ne güzel olurdu be...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama bak renktaş belirttim orda
        İllede girmek isteyen bayan olursa ona açılsın başlık
        Yani kimin midesi kaldırabiliyorsa yazacaklarımızı sıkıntı yok
        Ben 2 senedir içimde birikenleri yazsam bmn den ömür boyu men edilirim çok ciddiyim
        Aziz den beter olur halim (:
        simdiden yedek uyelik almaya baslayin o zaman..bmn uye sayisi ikiye katlanabilir..
        buyuk gun icin ozel hazirlaniyorum..ama ben uefadan verilecek ceza icin degil tffnin sitesinden 2010-2011 sampiyonu trabzonspor yazisini gordugumde
        bu ceza hakkimi kullanacagim
        gun yuzu gormemis kufurler hazirladim

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

Burada değerli yorumlarını esirgemeyen butun namuslu paydaslarima aynen katilmakla beraber en derin teşekkürlerimi sunuyorum. En kotu gunümüz boyle olsun.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.uefa.com/uefa/footballfir...ary/index.html

Dikkat yeni bir haber yok, sadece buradan duyurulacak.
            Sabah kalktığımdan beri aklım UEFA'da
            İşteyim ama aklım UEFA'da
            Bitsin artık bu çile
            Gelsin kupa Trabzon'a
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cisim gittikçe yaklaşıyo 02:50:99
              kaba bir zenci sesi ile " ten seconds remained"...

Yorum

• Bu gün iş filan yapamayacağım anlaşıldı

Şuan sadece gelecek haberlere odaklandım

Bu hafta işler aksayacak anlaşılan...
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak adem öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uefa müfettişleri bu dava çok kolay bir dava demişler duruşmada :d
                  yani sonuç belli demek istiyorlar
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel, kadlec transferine de hikaye demişti ama fb adamı aldı.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sakin ol senin azize edeceğin küfürleri fb nin kendi taraftarları edecek bize gerek kalmayacak.. haybeye günaha girmeye gerek yok
                      Hiç zannetmiyorum Celal dedem,
                      onlarda aziz e sövecek beyin olsaydı iş hiç bu safhaya gelmezdi,
                      o pislik o koltukta oturamaz takımları da şikebahçe olmazdı.
                      Gezi parkı olayları 2 başlayabilir,onlara da böyle hep suçlu hem güçlü görünme durumu yakışır,alçaklık kanlarında var çünkü.
                      Yani demem o ki aziz i kadıköy de asmaları lazımken gine bişi demiyecekler,
                      ama bence azizin bu aklına geliyordur,
                      ulan bizim koyun sürüsü bi ayıkırsa benim anmı beller diyordur.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        keşke uefa önce '' feneri haklı bulduk, aslında şike yapmamışlar '' dese ... bunlar sevinse, timsaha gelseler. ardından uefa '' şaka lan şaka '' dese ne güzel olurdu be...
                        "şaka lan şaka" yerine suratta müstehzi bir gülümseme ile "Siz hiç akıllanmayacaksınız değil mi? Ehuhehuu" deyip ağııır ağıır okusalar tüm cezalarını...

Yorum

• Degerli paydaslar birisi bana Galaxy S3 te sayfa yenilemenin kolay yolunu soyleyebiir mi acaba?
                          Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                          96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• UEFA beşiktaşı idam ettiyse, fenerin anasını arıyodur
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu gün iş filan yapamayacağım anlaşıldı

Şuan sadece gelecek haberlere odaklandım

Bu hafta işler aksayacak anlaşılan...
                              bi günden bişey olmaz hüseyin abi ben 2 haftadır öyleyim işleri aksatmıyorum tabi ama yinede sıkıntı yaşıyorum valla
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu arada sayın moderatorler, sayfayı misafirlere kapatmayı düşünüyor musunuz? Bağlantı şimdiden kasmaya başladı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X