Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de şu Palacios'un stajyer avukat olmasını küçümseyenler var.

Yahu yurt dışında hukuk okumak Türkiye'deki kadar kolay mı?

Dünyanın pekçok gelişmiş ülkesinde hukuk okumadan önce bir lisans mezuniyeti aranır.

Sabır...

Yorum

• Günaydın herkese. Bugün bizim için hayırlı haberler gelsin. Sevinçli güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Dikkat yeni bir haber yok, sadece buradan duyurulacak.

Yorum

• Günaydın paydaşlar. Şöyle ön sıralardan yerimizi ayırtalım
          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hem suçlu hem güçlü bir de konuşuyorsun diyor,
            ben olsaydım şimdiye çoktan doğurmuştum diyor

bu gidişle aziz de azizin çocukları da doğuracak gibi hem de 9 doğuracaklar.
            Inşallah abi inşallah.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Günaydın Paydaşlar,.

Sabah-ı şerifiniz bereketli, şikeciler def olsun.
              Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

• UEFA müfettişleri bu dava çok kolay bir dava demişler duruşmada

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Günaydın paydaşlar. Şöyle ön sıralardan yerimizi ayırtalım
                  Sıkışalım beyler, Ali abi de gelmiş.

dışarda cemaat kalmasın, yağmur yağcak gibi
                  Oscar CARDOZO
                  İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                  Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Günaydın arkadaşlar,
                    Büyük gün geldi çattı. İşi gücü bıraktım karar açıklanana kadar bir yanda BMN bir yanda UEFA sayfası. Gazamız mübarek ola
                    1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• herkese günaydın
                      yaa anlam veremediğim birşey çevremdeki fanatik fenerlilerin hepsi biz suçsuz olduğumuza inanıryoruz filan gibi saçmalıyolar,arkadaş anlamıyorumki bu şike daha nasıl yapılmalıki kabullensinlerr. inanın trabzonpor eğer şike gibi şeylere karışmış olsaydı yada ileride karışırsa düssün kümeye diyen ilk ben olurum
                      ama neyseki beklenen gün ve karar çok yakın medyanın, paranın,yada tüm çıkar gruplarının bu işlerde adaletin önünü kesmeye çalışsalarda unuttukları birşey var o da yukarıda ALLAH var. adalet er yada geç tecelli edecek o da umarım bu günler olur

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sıkışalım beyler, Ali abi de gelmiş.

dışarda cemaat kalmasın, yağmur yağcak gibi
                        Yağsın canım elimizde şemsiyeler önümüzde fenerliler var
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Arkadaslar, daha öncede burada bazi arkadaslar belirtti ama tekrarlamakta fayda var! UEFA bugün/yarin büyük ihtimalle sadece avrupa kupalariyla ilgili ceza verecektir. Daha sonra UEFA(belkide UEFA tahminden sonra) TFF ye talimat gönderip Türkiyedeki cezalarin tekrar gözden gecirilmesini isteyecektir. Bir ihtimal UEFA nin son aldigi "futbol federasyonlarina direk müdahele yetkisi" kararini devreye koyup Türkiye icinde ceza verebilir ama ilk asamada bu ihtimal cok az. Avrupa icin ne ceza cikarsa ciksin Türkiye icinde ek bir ceza mutlaka cikacaktir!

Bukadar bekledik 2-3 hafta daha sabir, temmuz'un ortasinda en gec hersey cok net belli olur.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Euzu billahi minesseytanirracim. Bismillahir-Rahmanir-Rahiym.El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
                            Ya Rabbi! Kildigimız Namazlarimizi ibadetlerimizi eksikleriyle kabul eyle.Ya Rabbi!Sana yanlız sana sığındık senden çare bekliyoruz, bizi bu sıkıntılı süreçten tez zamanda kurtar Ya Rabbi! Hakkımız olan 2010-2011 yılı Sppor Toto süper lig şampiyonluğu ünvanın bize tez zamanda geri verilmesini nasip et Ya Rabbi! bizim emeklerimzi çalan başta aziz yıldırım ve tayfası olmak üzere şike yapan teşebbüs eden bizim hakkımıza gasp etmiş bütün hırsızların namertlerin cehennem ateşlerinde kavrulmasını nasip eyle Ya Rabbi! Yarabbi Trabzonspor' umuzu ve Türkiye' mizi düşmanlardan koru, düşamanların tuzaklarını, senin tuzaklarına emanet ediyoruz. Ya Rabbi! Şehitlerimize Rahmet Eyle. Ya Rabbi! dualarımızı kabul eyle.
                            Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yasifun, ve selamün alel-murseliyn. Velhamdü lillahi Rabbil-alemiyn. El-Fatiha.

her sabah aç ve tok karnına 1 kere muhakkak alınmalı...

arkalarda kalmasın duamız....
                            ALLAH kabul etsin
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA sayfamızı açtık bekliyoruz.Avrupadan 2 yıl men çok iyimser bir ceza.Beklentim daha fazlası.Manifesto gibi bir karar bekliyorum...

Yorum

• azizin savunmadaki konuşmalarıymış, bi yerine öok güldüm karşısındakilere daha şike ile suçlanan maçları bile doğru düzgün bilmiyorsun demiş demekki daha birçok maç var şikeli adamda hangisine baksam diye şaşırmış demekki:

Yorum

Yükleniyor...
                                X