Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayrıca başlık açılsın
    Sadece erkek üyelerin girebileceği
    Tabi bayanlardan da etmek isteyen olursa özel izin verilerek girebileceği
    Ama o başlıkta herşey serbest olsun sınır olmasın (:
    Olmazmı acaba bmn idaresi
    eee kadın erkek eşitliğine noldu
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL28 snSON DAKİKA : " UEFA disiplin kurulu fenerbahçeyi bütün suçlamalardan suçlu buldu."
      Bu adama şimdiye kadar hiç küfür etmedim ama eğer bu dediği doğru çıkmazsa forumda edilen tüm küfürlerin toplamı kadar küfür ettiğimi varsayın
      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Ey beyuk Allahım bunları senin adaletine havale ediyorum
        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben birşeyler yazıp yazıp göndermeden silmeye başladım yine Ustben altbenle savaş halinde. Bir şu haber gelsin diye bekliyor alttaki.
          Baba büyüksün
          seviyorum takımımın paydaşlarını,
          eksik olma renktaş
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanıyorum bu adamın Garfield gibi bir ajanı var, yapışıyor odanın camına dışarıdan, aynen canlı yayın sonra...
            Soru sordum ona dedimki yahu nerden geliyor bu değirmenin suyu. Cevap yok... Umarım haklı olsun
            yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
            ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• cisim gittikçe yaklaşıyo 02:50:99

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eee kadın erkek eşitliğine noldu
                Ama bak renktaş belirttim orda
                İllede girmek isteyen bayan olursa ona açılsın başlık
                Yani kimin midesi kaldırabiliyorsa yazacaklarımızı sıkıntı yok
                Ben 2 senedir içimde birikenleri yazsam bmn den ömür boyu men edilirim çok ciddiyim
                Aziz den beter olur halim (:
                "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

Ayrıca başlık açılsın
                  Valla ben baştan özürlerimi diledim, yönetici büyüklerimiz ister açar ister açmaz, yıllardır beklediğim an nerdeyse ekrana sıkacaz o durumdayız
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• uefa yarı kesın acıklıyor degılmı temız futbol paydaslarım=)

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Emniyet kemerini takarmış gibi yapın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi
                        Uefa ön sevişme yapiyor su an
                        Arkadaş siz adamı öldürürsünüz biliyon mu
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• cezalara takıldık
                          kupaya dönelim arkadaşlar

Yorum

Ama bak renktaş belirttim orda
                            İllede girmek isteyen bayan olursa ona açılsın başlık
                            Yani kimin midesi kaldırabiliyorsa yazacaklarımızı sıkıntı yok
                            Ben 2 senedir içimde birikenleri yazsam bmn den ömür boyu men edilirim çok ciddiyim
                            Aziz den beter olur halim (:
                            sakin ol senin azize edeceğin küfürleri fb nin kendi taraftarları edecek bize gerek kalmayacak.. haybeye günaha girmeye gerek yok
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Ayrıca başlık açılsın
                              gokhan renktasıma aynen katılıyorum
                              +1

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla ben baştan özürlerimi diledim, yönetici büyüklerimiz ister açar ister açmaz, yıllardır beklediğim an nerdeyse ekrana sıkacaz o durumdayız
                                Çok yaşa! Günün ilk patlamasını yaşadım sayende. Ekrana sıkarkenki durumu düşündüm de, neyse.

Yorum

Yükleniyor...
                                X