Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yepyeni umutlara,yepyeni bir taraftar geliyor.

Allah sağlıklı,analı babalı ve adaletli bir dünyada büyümeyi nasip etsin.
    Sağol hocam cümlemizinkini

Yorum

• Metin,

Çöl ortasında içilen su gibi geldi.

İçim daha da ferahladı.

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada hem bizim hem de şikecilerin gözden kaçırdığı bir şey var. 23 mayıs 2013'de UEFA icra Kurulu'nun kararları var. Disiplin Kurulu'nun bu yetkiyi sonuna kadar kullanacak dediği "şike suçunda zaman aşımı" konusu.

Herkesin dilinde "iki yıl men"

Peki iki yılın sonunda ?

"Tamam gel sen" mi denilecek ?
      yoksa "seni iki yıl men ettim geçen iki yıl zarfında ne yaptın ? hani cezalar ?" mı diyecek ?

Açık açık söylüyorum kesinlikle ikinci şık.

Ülke futbolu bu pisliği temizlemeden itibarda huzurda bulamaaz...

Bunların derdi kupada falan değil, bunların derdi 500 milyon EURO'ları aşacak hak talepleri ve tazminatlar.

Bugün aziz yıldırım'a sorsalar "bir kuruş ödemeceyeksiniz, kupa Trabzon'a siz kümeye" tereddüt etmeden kabul eder. Hem de güle oynaya.
      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben almanyada yasiyorum. Erdogana gülen yok.. Türkiyeden korkuyorlar.. Neyse bu baska bir konu..

Sent from my iPhone using Tapatalk
        yeni bir Hitler yetiseceginden korkuyorlar, o haric kimse korktugu yok. Almanynain yardimi olmadan Suriye siniri koruyamayan adamdan mi korkacaklar Erdogan'i iyice büyüttünüz.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

Ben almanyada yasiyorum. Erdogana gülen yok.. Türkiyeden korkuyorlar.. Neyse bu baska bir konu..

manavlarla kasaplar mı korkuyor???

oyuncak ayı pasaportuyla giriş yapılan bir ülkeyiz işte neyinden korkulacak ne yaptırımı var milyar avrolarını mı çekecek bankalarından tayyipten sadece bu ülkede ondan hükümetinden çıkarı olanlar it gibi korkuyor o kadar...

Yorum

• İlk olarak manypoor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mahkeme karari verken kupayi febeden almayan tff uefa ceza verse bile almaz o kupayi. Adamlarin umurunda mi türk futbolu onur haysiyet.
            Demirören'in TFF'si emir kulu, ne denirse onu yapıyorlar. Kararlarda kendi irâdeleri yok.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Fenerbahçe Spor Kulübü, 17 Haziran Pazartesi günü saat 14:00’te, UEFA ve yaşanan tüm süreçle ilgili bir basın toplantısı düzenleyecektir.
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• juventus'a zamaninda tazminat davalari acildimi? acildiysa nasil sonuclandi?
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ancak ilginç bir durum var. Kupanın bize verilmesi için yasal bir zemin yok.

Şöyle ki tamam fb şikeyaptı ceza aldı ama disiplin maddelerinde kupa 2. takıma verilir diye bir madde yok.

Bu mide bulandırıcı.
                  İşte ben de bunu diyorum.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O zaman ben başka bir almanyada yaşıyorum. Kim Türkiye'den korkuyor? Niye korksun?

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      manavlarla kasaplar mı korkuyor???

oyuncak ayı pasaportuyla giriş yapılan bir ülkeyiz işte neyinden korkulacak ne yaptırımı var milyar avrolarını mı çekecek bankalarından tayyipten sadece bu ülkede ondan hükümetinden çıkarı olanlar it gibi korkuyor o kadar...
                      Hocam, çocuğun isteği üzerine gümrük memurunun oyuncak ayının pasaportuna da mühür bastığı ihtimâli aklına gelmiyor mu hiç? Sonrasında bunun Türkiye'yi aşağılamak için kullanıldığı...
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerbahçe Spor Kulübü, 17 Haziran Pazartesi günü saat 14:00’te, UEFA ve yaşanan tüm süreçle ilgili bir basın toplantısı düzenleyecektir.
                        FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçenin 17 Haziranda yapacağı basın toplantısıyla ilgili ekibimiz önemli bilgilere ulaştı...

Basın toplantısını kimin gerçekleştireceği ve basın toplantısının bir kısmı birazdan siz okuyucalarımızla paylaşacağız...

Birazdaaann..

Yorum

Bende Almanya da yasiyorum,Türkiye den korkan yok,niye korksunki ayrica.Almanya global bir güc ve cok güclü ekonomiye sahip.Adamlar avrupa birligindeki bütün ülkelere bakiyor nerdeyse.
                          iho istifa.

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fenerbahçe Spor Kulübü, 17 Haziran Pazartesi günü saat 14:00’te, UEFA ve yaşanan tüm süreçle ilgili bir basın toplantısı düzenleyecektir.
                            hadi bakalım mücadele emeğin savaşı hacıosmanoğlu ve ekibi için asıl şimdi başlıyor. bunlara çok sert acımadan saldırmalı, mücadelesini vermeli. şimdi başlıyor asıl iş. şeytan rıdvanın mesaileri şerefsiz azizin mesaileri başladı böyle suskunluk akışına bırakmak onların ekmeğine yağ sürer. hele o pazartesinden sonra kabul edilemez olur. gündemi şikeciler değilde söylediği gibi başkanımız belirlesin. savaşta aktif rol almasını bekliyoruz. şikeci şerefsiz adiler mesailerine başladı.

dünyada bu şikebahçe yönetimi başkanı kadar şerefsiz soysuz it oğlu it adi insan grubu hiçbir zaman olmadı. Allah belalarını versin çoluklarından çocuklarından çıksın.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçenin 17 Haziranda yapacağı basın toplantısıyla ilgili ekibimiz önemli bilgilere ulaştı...

Basın toplantısını kimin gerçekleştireceği ve basın toplantısının bir kısmı birazdan siz okuyucalarımızla paylaşacağız...

Birazdaaann..

yarıldım
                              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Metin,

Çöl ortasında içilen su gibi geldi.

İçim daha da ferahladı.
                                Alper hocam,

Ben başından beri o kadar eminim ki o kadar olsun. Erdem Egemen'nin zaman konusundaki tahmini en az 2-3 yıl süreceği şeklindeydi. Görünen o ki UEFA bu işi uzatma niyetinde değil. Bu kadar baskı yiyince karar almaya zorlanmışlar belli ki.

Şükürler olsun ki bizim duyumculukla şunla bunla çaycıyla garsonla işimiz yok. Önemli kararlar alınacak dediğimiz, olacak dediğimiz her gelişme oldu ve gerçekleşti. Ve hayati nokta atışlarımızı tamda bu noktada gerçekleştirdik. Bundan dolayı da ayrıca mutluyum.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

Yükleniyor...
                                X