Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA Müfettişi Fernandez Palacios: “Bu dava bizim için çok kolay. Çünkü mahkemenin, kişiler hakkında verdiği mahkumiyet kararları var.UEFA'dan Beşiktaş'a şok cevap!http://www.guncel61.com/haber/uefada...evap-7085.html

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet yarın...
      Takımlar çok bilinmiyor ama kaynadı gitti bu şike olayında
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Abdullah Altıntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şikebahçe ertelemeli ceza alsa bile bizim için yeterlidir.
        Öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Ben en az 2 lig aşağı ve 5 sene men bekliyorum.

Yorum

• Erteleme bekliyoruz da , şikenin cezası küme düşme değil mi? Juventus bile düştü bu şikecilerin ayrıcalığı nedir?
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bizim şikecilerin men edilme durumunda direkt play offlardan katılma ihtimalimiz varsa eğer bu kararın sabah saatlerinde kuradan önce verilmesine

sebep olabilir değil mi??
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şu başlıktan kitap yazılır yemin ederim. Ne kitabı? Ansiklopedi yazılır şike üzerine.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu başlıktan kitap yazılır yemin ederim. Ne kitabı? Ansiklopedi yazılır şike üzerine.
                kişi isimleri alfabetik olarak sıralanıp herkesin yorumları altına eklenmeli ayrıca mesajlar umutsuz-umutlu karamsar-iyimser vs tasnif edilmeli güzel bir fihrist hazırlanmalı
                En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 23.06.2013, 14:33.
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ne ertelemesi arkadaşlar ?
                  Ortada dünya kadar delil var iken erteleme gibi bir durum söz konusu dahi olamaz.
                  Allah büyüktür!
                  Az kaldı...
                  Cezanın ardından ağlamaya bile halleri olmayacak...
                  Perişan olacaklar!
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kişi isimleri alfabetik olarak sıralanıp herkesin yorumları altına eklenmeli ayrıca mesajlar umutsuz-umutlu karamsar-iyimser vs tasnif edilmeli güzel bir fihrist hazırlanmalı
                    Tomarla para verseler yapmam.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 1 saattır antu.com da yım valla orası burdan cok daha eglencelı ) ben hala bunlar ceza almazmı acaba dıye dusunuyordum ama ordakuş beyınlılerın yazdıklarına bakınca bu iş tamam )kuş beyınlıler şemsıyeye razı olmuslar ama cok buyuk olmasın dıye sımdı onun derdınde ler )

Yorum

• Yarınki kura çekiminde biz yokuz ama bu kuradan çıkacak takımla eşleşme durumumuz var, dogrumudur?
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erteleme bekliyoruz da , şikenin cezası küme düşme değil mi? Juventus bile düştü bu şikecilerin ayrıcalığı nedir?
                          Bir yanda bir muz devleti --> Italya.
                          Öbür yanda bir muz evreni --> Türkiye
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Aziz Yıldırım TEK YÜREK KARŞINDAYIZ!

Fenerbahçemize yaşatmadığın bir şike utancı kalmıştı..

Onu da başarıp kovulduğunda görevini başarı ile tamamlamış olacak..

antudan alıntıdır.
                            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarınki kura çekiminde biz yokuz ama bu kuradan çıkacak takımla eşleşme durumumuz var, dogrumudur?
                              Ben kura çekiminde biz de varız diye biliyordum.
                              Doğru mudur ?
                              Sadece muhtemel rakiplerimiz mi belli olacak ?
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aziz Yıldırım TEK YÜREK KARŞINDAYIZ!

Fenerbahçemize yaşatmadığın bir şike utancı kalmıştı..

Onu da başarıp kovulduğunda görevini başarı ile tamamlamış olacak..

antudan alıntıdır.
                                Daha dün kapısında sabahlıyordu bunlar.. Sıkıyı görünce saf değiştirdiler hemen.. Resmen münafıklık.
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Yükleniyor...
                                X