Yaşar Aşçıoğlu Tff heyetinin Uefa'ya yapacağı ziyaretle ilgili olan soruya twitter'dan şu cevabı vermiş: Kulüp başkanımız randevu aldı, ayrıca kulüp avukatlarımızda orada olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetim davranmalı, aktif olmalı, bir mağdur ve haklı olan taraf olduğunu asla unutturmamalı kararı alacak olan kişilere... Yönetim boş durmasın, adamlar her türlü lobi faaliyetine girişecekler şimdi, biz boş durmamalıyız..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA U-20 World Cup
takvimi beni kıllandırdı.
21 inde başlıo
24 üne karar
Benim yapım gereği korkuyorum. Kararlar kesinleşene kadar da korkmaya devam edeceğim...
Yorum
-
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşar Aşçıoğlu Tff heyetinin Uefa'ya yapacağı ziyaretle ilgili olan soruya twitter'dan şu cevabı vermiş: Kulüp başkanımız randevu aldı, ayrıca kulüp avukatlarımızda orada olacak.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşar Aşçıoğlu Tff heyetinin Uefa'ya yapacağı ziyaretle ilgili olan soruya twitter'dan şu cevabı vermiş: Kulüp başkanımız randevu aldı, ayrıca kulüp avukatlarımızda orada olacak.facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Türkiye'nin en önemli sinema yönetmenlerinden Zeki Demirkubuz:
Ulaş Özdemir @ulas_ugras 39 dk Zeki Demirkubuz: Şenol Güneş benim çocukluğumdur. Onu son 10 senedir bir daha keşfettim. Benim için Türk futbolunda o milattır...
Ulaş Özdemir @ulas_ugras 38 dk
Zeki Demirkubuz: Trabzonspor açık bir şekilde haksızlığa uğramıştır. Siyaset spora bulaşmıştır.
Ulaş Özdemir @ulas_ugras 36 dk
Zeki Demirkubuz: Şenol Güneş'in ahı yüzünden Milli Takım 10 yıldır yerlerde sürünüyor. Onu çağırır özür dilerler, o zaman izlemeye başlarım.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakvim önceden belli olmuştu. etkileyeceğini düşünmek istemiyorum...
Benim yapım gereği korkuyorum. Kararlar kesinleşene kadar da korkmaya devam edeceğim...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşar Aşçıoğlu Tff heyetinin Uefa'ya yapacağı ziyaretle ilgili olan soruya twitter'dan şu cevabı vermiş: Kulüp başkanımız randevu aldı, ayrıca kulüp avukatlarımızda orada olacak.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşar Aşçıoğlu nun twitter hesabı kendisine ait değilmiş.
Onu bilmiyordum abi.
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasar Ascioglunun Twitter hesabi yok.
Eyvallah abi,bilmiyordum.
Yorum
Yorum