Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaşar Aşçıoğlu Tff heyetinin Uefa'ya yapacağı ziyaretle ilgili olan soruya twitter'dan şu cevabı vermiş: Kulüp başkanımız randevu aldı, ayrıca kulüp avukatlarımızda orada olacak.

Yorum

• Mail göndermeliyiz.Farklı bir metin olmalı.tff nin ne yüzle Uefa ya gittiğiyle alakalı.İngilizcesi kuvvetli olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim yönetim davranmalı, aktif olmalı, bir mağdur ve haklı olan taraf olduğunu asla unutturmamalı kararı alacak olan kişilere... Yönetim boş durmasın, adamlar her türlü lobi faaliyetine girişecekler şimdi, biz boş durmamalıyız..
        belkide konuşmayıp icraat yapıyolardı gizliden gizliye
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FIFA U-20 World Cup

takvimi beni kıllandırdı.

21 inde başlıo

24 üne karar
          Takvim önceden belli olmuştu. etkileyeceğini düşünmek istemiyorum...

Benim yapım gereği korkuyorum. Kararlar kesinleşene kadar da korkmaya devam edeceğim...
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• Allah utandirmasin insallah iyi sonuclar alacagiz. Uefa kor goze parmak sokar rahat olun. Fenevlilerin rahati kibirliliginden onlarda biliyor sikeci olduklarini.
            2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaşar Aşçıoğlu Tff heyetinin Uefa'ya yapacağı ziyaretle ilgili olan soruya twitter'dan şu cevabı vermiş: Kulüp başkanımız randevu aldı, ayrıca kulüp avukatlarımızda orada olacak.
              Yaşar Aşçıoğlu nun twitter hesabı kendisine ait değilmiş.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Yaşar Aşçıoğlu Tff heyetinin Uefa'ya yapacağı ziyaretle ilgili olan soruya twitter'dan şu cevabı vermiş: Kulüp başkanımız randevu aldı, ayrıca kulüp avukatlarımızda orada olacak.
                uefa da kan dökülmese bari

Yorum

• Türkiye'nin en önemli sinema yönetmenlerinden Zeki Demirkubuz:

Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 39 dk Zeki Demirkubuz: Şenol Güneş benim çocukluğumdur. Onu son 10 senedir bir daha keşfettim. Benim için Türk futbolunda o milattır...

Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 38 dk
                  Zeki Demirkubuz: Trabzonspor açık bir şekilde haksızlığa uğramıştır. Siyaset spora bulaşmıştır.

Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 36 dk
                  Zeki Demirkubuz: Şenol Güneş'in ahı yüzünden Milli Takım 10 yıldır yerlerde sürünüyor. Onu çağırır özür dilerler, o zaman izlemeye başlarım.

Yorum

• Harekete gecmelıyız.Keske yonetımde uefaya adam gonderse.
                    Bızde maıle devam edelım arkadaslar lutfen.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takvim önceden belli olmuştu. etkileyeceğini düşünmek istemiyorum...

Benim yapım gereği korkuyorum. Kararlar kesinleşene kadar da korkmaya devam edeceğim...
                      korkmaya gerek yok Hüseyin abi bu işten yırtamazlar artık...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yasar Ascioglunun Twitter hesabi yok.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaşar Aşçıoğlu nun twitter hesabı kendisine ait değilmiş.

Onu bilmiyordum abi.

Yorum

• Uefa'nın şikeye artık ben karışırım.Ceza verme yetkisi bende açıklaması,bana göre sırf tff içindi.Bu yüzden rahatım...

Yorum

• bence aziz yıldırımdan önce TFF'ye İbrahim başkanın gitmesi lazım, yine o sert mizacı ile o binadan girmesi bile basını korkutacaktı.. hala daha böyle bir ziyaretin gerekli olduğunu düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yasar Ascioglunun Twitter hesabi yok.

Eyvallah abi,bilmiyordum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X