Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanın infantino ile bağlantısı var deniliyordu.o iddia doğru ise lobi çalışmalarını oradan yapıyor da olabilir.ayrıca bunlar gibi herşeyi açıkça yapmaya gerek yok bunların etekleri tutuştu nereye gitsek diye saldırıyorlar heryere
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Arkadaşlar.

Cem kardeşimle sohbetini yapıyorum zaten de, burdan da görüş alalım.

Benim bildiğim disiplin kurulu, yerel federasyonlar içine ceza vermez. Yani - puan, küme düşme v.b cezalar disiplin kurulundan çıkmaz. onlar sadece avrupa organizasyonları ile ilgili men cezası, yöneticilere men filan veriyor. Geri kalan kısım ise UEFA nın TFF den isteyeceği yaptırımlara kalıyor. Yani Dk ile değil de UEFA ile yerel konusunda pazarlık edilebilir.

Hiç disiplin kurulundan şimdiye kadar düşme ya da - puan gibi bir ceza çıkmışmı?
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Arkadaslar unutturmadigimiz icin bu sikeyi icim o kadar rahat ki sizde rahat olun
        2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• UEFA sirf TFF icin talimatnamesine maddeler eklemistir. Taviz vereceklerine pek ihtimal vermiyorum.
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• kendilerini kandırmaya devam etsinler ne kadar kandırırlarsa giren kazık o kadar büyük olacak.

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar.

Benim bildiğim disiplin kurulu, yerel federasyonlar içine ceza vermez. Yani - puan, küme düşme v.b cezalar disiplin kurulundan çıkmaz. onlar sadece avrupa organizasyonları ile ilgili men cezası, yöneticilere men filan veriyor. Geri kalan kısım ise UEFA nın TFF den isteyeceği yaptırımlara kalıyor. Yani Dk ile değil de UEFA ile yerel konusunda pazarlık edilebilir.

Hiç disiplin kurulundan şimdiye kadar düşme ya da - puan gibi bir ceza çıkmışmı?
              Sion'a şok: 36 puanı silindi!
              FIFA'nın 13 Ocak'a kadar süre verdiği İsviçre Futbol Federasyonu, Sion'un 36 puanını sildi.

yaptırtıyor.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bunlara da acıyorum,

50 kere git gel yaptılar UEFA'ya ama hala kapatamadılar olayı

Demekki git gel yaparak kapanmıyor bu iş
                StopMatchFixing.Com

Yorum

• tff özerktir yalanına inanmayın.tff sadece ülke içinde özerktir kaldı ki son zamanlardaki hukuki düzenlemeler nedeniyle doktrinde özerklik konusunda fikir birliği yoktur.tff uefa ve fifaya karşı özerk değildir.kararlarına uymak zorundadır.aksi halde hiçbir organizasyonuna katılamaz.ankaragücüne -6 puanı uygulatan uefa son londra kararları ile içişlerine mi karışamayacak.insanları yönlendirmenin bir numaralı yolu medyadır.inanmayın satılık kalemlere
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• tff nin uefa ya gitmesi bile aslında bizim ddiklerimizin doğru olduğunu gösteriyor. bazı arkadaşlar ceza gelmeyecek diyorlardı. bu durum demekki olayın ciddiyeti nerelere gelmiş ki tff, kalkıp uefa ya gidiyor. yani ceza gelecek. bunu engellemeleri mümkün değil. belki hafifletebilirler o kadar. kısacası ben tff nin gtimesine sevindim demekki ciddi ceza gelecek haberini almışlar.
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sion'a şok: 36 puanı silindi!
                      FIFA'nın 13 Ocak'a kadar süre verdiği İsviçre Futbol Federasyonu, Sion'un 36 puanını sildi.

yaptırtıyor.
                      bu çok farklı. Bu konu ülke federasyonu CAS a gidip davayı kaybettikten sonra direk FİFA nın isteği ile oldu. Disiplin kurulu ile alakası yok.

Hem o -36 ya takılmayın. Yasak transferleri ile 12 maç oynadıkları hepsini hükmen yenik sayıldılar. o maçlarda o transferler oynamasa idi. 0 ceza alacaklardı.
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Rahat olun ve filmi izlemeye devam edin sayın paydaşlar
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

bu çok farklı. Bu konu ülke federasyonu CAS a gidip davayı kaybettikten sonra direk FİFA nın isteği ile oldu. Disiplin kurulu ile alakası yok.

Hem o -36 ya takılmayın. Yasak transferleri ile 12 maç oynadıkları hepsini hükmen yenik sayıldılar. o maçlarda o transferler oynamasa idi. 0 ceza alacaklardı.
                          durum farklı olabilir ama usül aynı olacaktır.

örn. fenerbahçe 2 yıl men aldımı

geri kalan yaptırımları uygulamadığı taktirde fifa devreye girebilir. TFF ye uyarı yapabilir.

küme düşürme -puan verme vs.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu hesap gerçek hesap mı? gerçek hesaba benziyor yazılanlar itibariyle. öyleyse eğer takip edilmeli 1500 takipçi nedir Ts başkan yardımcısı için.

ve bu arada tüm futbolcularımızın teknik heyetin külüp tarafından onaylanmış twitter adresleri listesi var mı bmn'de ?
                            yoksa acilen oluşturulmalı varsa denk gelmedim ben yerini söyleyebilir misiniz
                            Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fenevliler hala çok rahat sinir oluyorum
                              fırtınanın geleceğini bilmeyen
                              kumda oynayan lakin yukarıdaki bulutların haraketlerinden habersiz çocuklar gibi düşün
                              bırak rahat olsunlar
                              BMN KOCAELİ

Yorum

Arkadaşlar.

tehditle yapabilir isviçre ve yunanistanda olduğu gibi düşürür. kendi yapmaz federasyona yap der

Yorum

Yükleniyor...
                                X