Karlibel döktürüyor, ne diyorsun. stop. Haci isbasina. stop.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bundan sonra Talip Doğan Karlıbel'e inanırım.
Geçen hafta bunları yazarken sallıyor demiştim. Ayrıca Hacının başkan seçileceğini de bilmişti.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkar amacı suçörgütü lideri Aziz yıldırımla TFF başkanı DEMİRÖREN şu GİZLİ Kararı aldılar eğer Fenerbahçe ve BJK MEN cezaları alırlarsa TFF bu sene HİÇ BİR TÜRK TAKIMINI Avrupa ya göndermeme kararı alacakmış PROTESTODAN.
Talip Doğan Karlıbel Twitter
facede gördüm, yazdı mı böyle birşey ?
yürek mi yemiş bunlar ? tüpçü ateşle oynuyor, harbi fena uçacak havaya.
Yorum
-
Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA disiplin müfettişlerinin 3 Temmuz süreciyle ilgili olarak yürüttüğü soruşturma doğrultusunda Disiplin Kurulu’na yaptığı sevkler konusunda bir açıklamada bulundu.
Açıklamasında adaletin er ya da geç tecelli edeceğine olan inancına vurgu yapan Başkanımız Hacıosmanoğlu, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de uluslararası hukuk sürecini büyük bir dikkatle takip ediyoruz” dedi.
Futbolda adaleti tecelli ettirmek adına yola çıktıklarının da altını çizen Başkanımız şunları söyledi: “Türk futbol kamuoyunun bizden ahlaki değerlerin ve adaletin ön plana çıkartılması yönündeki beklentisinin karşılığını mutlaka vereceğiz. Hukuksal anlamda mevcut süreci dün olduğu gibi bugün de büyük bir dikkatle takip ediyoruz ve takip etmeye devam edeceğiz. Hukuksal anlamda sürecin kesinlikle içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kulübümüzün hakkını sonuna kadar koruyacağız ve hak ettiğimiz sonucu alacağız. Bu doğrultuda resmi görüşümüzü de yarın (çarşamba) kamuoyuyla paylaşacağız”
İBrahim hacıosmanoğlu (resmi site)
yarın beline silahı takıp mikrofon karşısına geçer
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs havadan 10 milyon € daha kapacak... çıktı cjedjou nun parası işte, fazlasıyla.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen denen haysiyetsiz hariç hepsine okey...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRaportörün şike var dediğini ilk duyuran Erman Toroğlu. TDK kafasından yorum katıp her şeyi şişiriyor. 3 hafta önce TFF'ye yazı geldi ama TFF sümenaltı ediyor dedi oysa bu yazı dün kulüplerle birlikte bilgi amaçlı TFF'ye ulaştı. Yine UEFA FB'nin kupasının alınmasını ve Trabzonspor'a verilmesini istiyor dedi. Ama kimse şu aşamada böyle bir şeyden bahsetmiyor...
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 56 sn
Düşünün UEFA dan yazı geliyor TFF ye TFF Başkanı 5 senen MEN cezasın la suçlanıyor o TFF deki Muhteremler o yazıyı BASINLA paylaşır mı.?
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 12 sn
Tabiki hayır. Fark ederseniz 3 hafta yazdıklarımda TFF ye Haziran sonuna kadar KARAR vermesi için UEFA zaman verdi karar vermediği taktirde
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen mi?
ben olsam selcuk derdim.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 11 dk
Aziz Yıldırım MASAYA vurarak " Fenerbahçe giderse bütün TÜRKİYE yanar " tehditlerinle TFF nin içinde Terör estirmiş bugün.
Karıbel ciddi ciddi nerden alıyo bunları tüp kafa ile birliktemi çalısıyo hayırdır
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4) Forumda, hangi nedenle olursa olsun başka bir forumdan alıntı yapmak kesinlikle yasaklanmıştır. Kurala aykırı davranan üye önce uyarılır, hatanın devamı halinde ise ilgili üye önce 3 gün, daha sonra 1 hafta foruma mesaj gönderememe cezası alır.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerteleme falan olabilirmi iyi halden
Yorum
-
yalnız şöylede bir durum var, fenerbahçe küme düşerse... hadi bjk de düştü diyelim, sanmıyorum bjk nin düşeceğini ama bu ikisi düşerse TMSF nin hedefindeki yayıncı kuruluş nalları diker
peki bu ne demek oluyor ? Türk futbolunda fener gidip Alpere 6 milyon veremeyecek, aşırı yüksek paralı transfer işi son bulacak... mesela onur a birisi 7.5m € verir mi diye düşünme korkusu yaşamayacağızalt yapının önemi artacak...
bu kısım çok önemli, aşırı önemli öyle böyle değil... sadece fener düşse bile yayıncı kuruluş nalları diker, dimi ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum