Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çıkar amacı suçörgütü lideri Aziz yıldırımla TFF başkanı DEMİRÖREN şu GİZLİ Kararı aldılar eğer Fenerbahçe ve BJK MEN cezaları alırlarsa TFF bu sene HİÇ BİR TÜRK TAKIMINI Avrupa ya göndermeme kararı alacakmış PROTESTODAN.

Talip Doğan Karlıbel Twitter

facede gördüm, yazdı mı böyle birşey ?

yürek mi yemiş bunlar ? tüpçü ateşle oynuyor, harbi fena uçacak havaya.
    Şunu okurkan bile tansiyon tavan yaptı.
    Böyle bişey yapabileceklerini zannetmiyorum kendi sıhhatleri için yapmamalılar.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Karaktlerinin hiçbir önemi yok, hepsini davet etmek yakışır bize öyle bir durumda, hepsinin emeği var sonuçta.

.

Yorum

• İlk olarak Mustafa DEMİRTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tek biz olsak olabilirdi de cincon ortalığı karıştırır ondan raad olun
        biz karıştıramazmıyız yani... hacı varya azizin totoşundan kan alır
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• https://twitter.com/MertSahin95/stat...61082045325312 beyler komedi ya
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Karaktlerinin hiçbir önemi yok, hepsini davet etmek yakışır bize öyle bir durumda, hepsinin emeği var sonuçta.

.
            egemen denen haysiyetsiz hariç hepsine okey...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şekeri yükselen aziz yıldırım tff'ye kaldırıldı. bu sefer durumu ciddi.
              iho istifa.

Yorum

• Ben olsam şampiyonluk kutlamalarına Burak ve Selçuk'u bile çağırmayı düşünürüm. Ama Egemen'i asla!!!

Yorum

• Oho daha kupanın geleceğinin garantisi çok yok o gelsin gelmesini tartısıyoruz Kimse gelmesin arkadaş kupa gelsinde

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    boşver renktaş, o onun ayıbı, utancı, biz büyüklüğümüzü gösterelim yine, onlar zaten belki utanır gelmezler.

Yorum

• Bursaspor şampiyonlar ligine,kayseri ve kasımpaşa da UEFA kupasına gidecek bu durumda.Şu sezonda 4.olmak vardı...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursaspor şampiyonlar ligine,kayseri ve kasımpaşa da UEFA kupasına gidecek bu durumda.Şu sezonda 4.olmak vardı...

bursa CL de gruplara felan kalamaz daha ilk turda play off a gelmeden elenecekler. bursa kim daha CL performansı unutulmadı

gs havadan 10 milyon € daha kapacak... çıktı cjedjou nun parası işte, fazlasıyla.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          egemen mi?
                          ben olsam selcuk derdim.
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Kupa süreci bitti de kutlamalara kimin katılıp katılmayacağını tartışıyoruz. İlginç doğrusu...
                            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• 4) Forumda, hangi nedenle olursa olsun başka bir forumdan alıntı yapmak kesinlikle yasaklanmıştır. Kurala aykırı davranan üye önce uyarılır, hatanın devamı halinde ise ilgili üye önce 3 gün, daha sonra 1 hafta foruma mesaj gönderememe cezası alır.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Emrullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kupa süreci bitti de kutlamalara kimin katılıp katılmayacağını tartışıyoruz. İlginç doğrusu...
                                Bu arada transfer süreci de başlamadan bitti ve kimse takımın şu an ne halde olduğuyla ilgilenmiyor.

Çalınan kupa iki yılımıza milyonlarca liramıza mal oldu, inşallah geri alındığında daha fazlasına mal olmaz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X