Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eskişehir sivas,ibb aziz, i. akın, mecnun vb şerefsizler ordusu neden disipline sevkedilmediler?
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla benim dememle değil Doğan'cığım.Aşağı bak İnfantino reyiz öyle diyor.))

zaten bende TFF den hiçbir şey beklemiyorum hakkımızı UEFA verir inşallah..2 yıl men ile yırtacaklarsa ceza değil ödül gibi bir şey olur.
      Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• bu arada yeni yönetimin para kaynağı belli oldu TFF

sen misin bu şikecilere ceza vermeyen
        sen misin benim kupamı vermeyen
        açacaksın bunlara 100 milyon euroluk tazminat

alacaksın ellerinde ne varsa

yalnız Demirörenin babası da sanırım o akşam gusülsüz işe başlamış
        oğlu her gittiği kurumu batırdı!
        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alaattin hatayoğlu ‏@a_hatayoglu 3 min
          Aldığım Bilgiye Göre UEFA fenere 2 yıl avrupa'dan men cezası Verecek,Trabzonspor'un Şampiyonluğu Tescil Edilmeyecek,Senaryo Bu Kısaca...

bu adam kim ?
          Öyle işi s.ler hem suç var ortada hem ceza kesilecek e kupada ellerinde duracak kan çıkar kan.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eskişehir sivas,ibb aziz, i. akın, mecnun vb şerefsizler ordusu neden disipline sevkedilmediler?
            Önceligi bu iki takima verdiler, UEFA'ya katilacaklari icin. Sivas ve digerleri icinde aciklama gelecek sanirim.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada yeni yönetimin para kaynağı belli oldu TFF

sen misin bu şikecilere ceza vermeyen
              sen misin benim kupamı vermeyen
              açacaksın bunlara 100 milyon euroluk tazminat

alacaksın ellerinde ne varsa

yalnız Demirörenin babası da sanırım o akşam gusülsüz işe başlamış
              oğlu her gittiği kurumu batırdı!
              Aynen donlarına kadar alacaksın.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• program var mı renktaşlar tv programı??

Yorum

• Kulüp, yarın UEFA ya müdahillik için dilekçe verecek... İbrahim ertük

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o ceza gelsin,kupa verilmesin ;

Yakarız bu ülkeyi
                    Yolladim abiye.. Bakalim ne tepki verecek.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hayal aleminde yaşamayı bırakın, bu saatten sonra o kupa çoktan iç edildi, ceza gelse en fazla men cezası gelir tff o sezonu tescillemiş, kupa mupa olmaz artık

zaten kupa hakkı doğsa bile yönetim isteyemez, başkan seçildikten sonra konjünktüre uymuş kupasın k sini söyleyemiyor

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

TRABZONSPOR ~| '
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak swoboda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayal aleminde yaşamayı bırakın, bu saatten sonra o kupa çoktan iç edildi, ceza gelse en fazla men cezası gelir tff o sezonu tescillemiş, kupa mupa olmaz artık

zaten kupa hakkı doğsa bile yönetim isteyemez, başkan seçildikten sonra konjünktüre uymuş kupasın k sini söyleyemiyor
                          Ya alacagiz yada alacagiz!

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Hayal aleminde yaşamayı bırakın, bu saatten sonra o kupa çoktan iç edildi, ceza gelse en fazla men cezası gelir tff o sezonu tescillemiş, kupa mupa olmaz artık

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kul hakkı yiyen adam iflah olmaz...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

kanadini sevdigimin kusu..bsg.

Yorum

Çalışıyor...
                                X