eskişehir sivas,ibb aziz, i. akın, mecnun vb şerefsizler ordusu neden disipline sevkedilmediler?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla benim dememle değil Doğan'cığım.Aşağı bak İnfantino reyiz öyle diyor.))
hakkımızı UEFA verir inşallah..2 yıl men ile yırtacaklarsa ceza değil ödül gibi bir şey olur.
Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
bu arada yeni yönetimin para kaynağı belli oldu TFF
sen misin bu şikecilere ceza vermeyen
sen misin benim kupamı vermeyen
açacaksın bunlara 100 milyon euroluk tazminat
alacaksın ellerinde ne varsa
yalnız Demirörenin babası da sanırım o akşam gusülsüz işe başlamış
oğlu her gittiği kurumu batırdı!elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealaattin hatayoğlu @a_hatayoglu 3 min
Aldığım Bilgiye Göre UEFA fenere 2 yıl avrupa'dan men cezası Verecek,Trabzonspor'un Şampiyonluğu Tescil Edilmeyecek,Senaryo Bu Kısaca...
bu adam kim ?Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskişehir sivas,ibb aziz, i. akın, mecnun vb şerefsizler ordusu neden disipline sevkedilmediler?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada yeni yönetimin para kaynağı belli oldu TFF
sen misin bu şikecilere ceza vermeyen
sen misin benim kupamı vermeyen
açacaksın bunlara 100 milyon euroluk tazminat
alacaksın ellerinde ne varsa
yalnız Demirörenin babası da sanırım o akşam gusülsüz işe başlamış
oğlu her gittiği kurumu batırdı!Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo ceza gelsin,kupa verilmesin ;
Yakarız bu ülkeyi
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Hayal aleminde yaşamayı bırakın, bu saatten sonra o kupa çoktan iç edildi, ceza gelse en fazla men cezası gelir tff o sezonu tescillemiş, kupa mupa olmaz artık
zaten kupa hakkı doğsa bile yönetim isteyemez, başkan seçildikten sonra konjünktüre uymuş kupasın k sini söyleyemiyor
Yorum
-
İlk olarak swoboda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayal aleminde yaşamayı bırakın, bu saatten sonra o kupa çoktan iç edildi, ceza gelse en fazla men cezası gelir tff o sezonu tescillemiş, kupa mupa olmaz artık
zaten kupa hakkı doğsa bile yönetim isteyemez, başkan seçildikten sonra konjünktüre uymuş kupasın k sini söyleyemiyor
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak swoboda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayal aleminde yaşamayı bırakın, bu saatten sonra o kupa çoktan iç edildi, ceza gelse en fazla men cezası gelir tff o sezonu tescillemiş, kupa mupa olmaz artık
zaten kupa hakkı doğsa bile yönetim isteyemez, başkan seçildikten sonra konjünktüre uymuş kupasın k sini söyleyemiyorGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yorum
Yorum