Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biliyorsunuz birkaç gün önce Deniz Seki hakkında verilen hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. "Telefon görüşmeleri delil kabul edilemez" diyenler aşağıdaki haberi iyi okusun !

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Deniz Seki'yi uyuşturucu istediği gerekçesiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırmıştı. Bu karar Yargıtay tarafından onandı.

Deniz Seki'nin cezası onandı

08 Haziran 2013 Cumartesi - 11:16

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Deniz Seki'yi uyuşturucu istediği gerekçesiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırmıştı. Bu karar Yargıtay tarafından onandı.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Seki'yi dinlemeye takılan "Sekiz taş, dört kuş" şifresiyle uyuşturucu istediği gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırmıştı. Yargıtay 10. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin bu kararını onadı. Seki, karar düzeltme sürecinden sonuç alamazsa ceza infaz edilecek. 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan Deniz Seki, 7 ay tutuklu kaldığı için bu süre cezasından düşülecek ve Seki'nincezaevinde kalacağı süre 1 yıl 11 aya inecek.

İHA İSTANBUL
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Burak Seyitoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

program var mı renktaşlar tv programı??
      Bütün kanallarda "Asiye Nasıl Kurtulur?" oynuyor.

.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O değilde benim kuzenim Ozan Papaker Of spora gitmiş 96 doğumlu hatırlarsınız sık sık burda anlatırdım büyük yıldız olcak diye ilk meyvelerini almış Askerde oldugum için takip edemedim..Nasıl oynuyor varmı takip eden
        feys sayfasina baktigimda fbli oldugu ortaya çikiyor yanlis miyim

kiralikti bu sene, katkisi oldu, ben sasirdim açikçasi o yasta kazma liginde o kadar katki yapmasi ilginç ama bayagi yapili biri ondan fark yaratabiliyor....

gelecek yil bilmem tekrar kiralar mi Ofspor onu
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kul hakkı yiyen adam iflah olmaz...
          Sadece o mu yedi?

"Kisiler ve kurumlar ayrilmali"

"Aziz Yildirim'a haksizlik yapildi"

Bu sözler kime kimlere ait?

Ve "kul hakki" dedik, ama adam müslümanim diyor hergün, yazik.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sizce neden birileri durduk yere foruma üye olup, hayal kurmayın, saf olmayın, kupayı unutun, yeni başkan bir şey yapamaz diyor? Bir değil, iki değil...

Neyin dokunduğu, neden korktukları belli ediyor kendini, tam aksini düşünmeliyiz ve sonuna kadar diretmeliyiz, mücadele etmeliyiz.

Yorum

• Bu iş sadece kupa değil Şampiyonluk ile kazanılan + lig gelirleri yayın gelirleri hepsi alınmalı o sezon kazandığımızdan en az 20 M € zararımız vardır hakkımız olan. UEFA Yargıtayı beklemez çünkü bi kaç aya zaten UEFA şampiyonlar ligi ön eleme maçları başlayacak. Fenerbahçe'ye 2 yıl isteniyor Bjk'ye 1 yıl eğer bu şekilde onanırsa Bursaspor Şampiyonlar Ligine ön elemeden katılır ki ligi boşladığımıza çok yanacağız. Fenerbahçe'ye 1 yıl men gelirse öncekine sayılıp bu yıl katılabilir. Şike yaptığı için ceza aldığı bir durumda Federasyonun kupayı ve kayıpları Trabzonspor'a teslim etmesi gerekir. Fenerbahçe'nin de küme düşmesi gerekir. Şimdi burası Türkiye ve adalet 0 olduğu içi UEFA Feneri men dahi etse o kupayı bize vermezler adalet sistemi 0 olan bir ülkede hakkımız olan şampiyonluğu bu kadar zor almamız ülkenin halini açıklıyor. Fener'in küme düşmeyeceği kesin, bizim kupayı alma şansımız düşük halen daha. Maddi kayıp için tazminat ve Kupa şike şike elbet alınacak bir gün kanırta kanırta söküp alacağız işşallah.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• siz daha nerdesiniz, fb bir yolunu bulur, türkiyede lobisi olan sözü geçen kulüp fb, Trabzonsporun kendi içinde bile bin parçaya bölünmüş camiası var

hala kupa diyorlar, o kupa gelmez artık

Yorum

• İlk olarak swoboda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayal aleminde yaşamayı bırakın, bu saatten sonra o kupa çoktan iç edildi, ceza gelse en fazla men cezası gelir tff o sezonu tescillemiş, kupa mupa olmaz artık

zaten kupa hakkı doğsa bile yönetim isteyemez, başkan seçildikten sonra konjünktüre uymuş kupasın k sini söyleyemiyor

cik cik cik cik

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu iş sadece kupa değil Şampiyonluk ile kazanılan + lig gelirleri yayın gelirleri hepsi alınmalı o sezon kazandığımızdan en az 20 M € zararımız vardır hakkımız olan.
                    20 milyon euroyu neye göre hesapladınız?
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• trtspor baydı..

Yorum

• Burdan kuşlara tekrar söylüyorum Kupayı nereye saklarlarsa saklasınlar o kupa gelecek. Şikeci azizede artık olayı kavradı.

Yorum

Hayal aleminde yaşamayı bırakın, bu saatten sonra o kupa çoktan iç edildi, ceza gelse en fazla men cezası gelir tff o sezonu tescillemiş, kupa mupa olmaz artık

zaten kupa hakkı doğsa bile yönetim isteyemez, başkan seçildikten sonra konjünktüre uymuş kupasın k sini söyleyemiyor
                          yiyesin diynuu xDD
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

_|_

Yorum

siz daha nerdesiniz, fb bir yolunu bulur, türkiyede lobisi olan sözü geçen kulüp fb, Trabzonsporun kendi içinde bile bin parçaya bölünmüş camiası var

hala kupa diyorlar, o kupa gelmez artık
                              Tamam, dağılalım öyleyse.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• ben Trabzonsporluyum ben istemezmiyim sanki ama kaç defa umutlandık sonra fos çıktı, tdk ya güvendik kaç defa ne oldu? fıs

Yorum

Yükleniyor...
                                X