Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Küme düşme olursa İstanbul United dağılır mı?
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Hürriyet anasayfada var haber . Ayrıntılar birazdan diyor...

Yorum

• Ender Kuyumcu ‏@kuyumcuender 23 sn

1. 30 dk önce UEFA ile herkesin ulaşabileceği +41 (0) 848 00 2727 nolu telefondan görüştüm. Konuyu anlatınca beni ilgili birime bağladılar.

Ender Kuyumcu ‏@kuyumcuender 8 sn

2. Telefondaki bayana Türk medyasında Şike dosyasıyla ilgili yayılan bilgiyi aktardım ve doğru olup olmadığını sordum.

3. Yetkili kişi bana fb ve bjk'nin yer aldığı incelemenin tamamlandığını ve müfettişin raporunu Disiplin Kurulu'na ilettiğini belirtti.
        En son Hasan Algan tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 16:24.
        "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
        Johan cruyff

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şikebahçeye puan silme+avrupadan men dışında ceza beklemiyorum.
          Blatter ile tayyip şb'nin ligten düşmemesi için son görüsmede söz kesmislerdir. Onemli olan kupanın iadesi ve onemli nokta o seneki maddi kazancın bize devredilmesidir
          En ufak ceza almalari bile kupanin bize verilmesi anlamina gelmiyor. TFF vermezse mahkeme yoluyla.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• @UEFAcom @FIFAcom Twitterdan Bu Adreslere Sık Sık Match Fixing Legan İn Turkey ? Diye Sorun ..

Böyle Haberler Çıkınca MAİLLER Ve Twitlerde Artma Oluyor..
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• arkadaşın dediği ezalar doğruysa fener gelecek sezona -12 puanla başlayacak. yani 2011 sezonunda puan silme olmayacak. bu durumda kupayı sadece cas a başvurarak alabiliriz...

Yorum

• Bence biraz beklemekte fayda var, hayal kırıklığına uğramayalım yine.

Yorum

• umut.avi olmasın ?

napak sevinek mi şimdi ? sporx e çok pis girişirim, en son fanatikte TS CL de Ayrıntılar Birazdan yazısında bu kadar heyecan yapmıştım.

gerçi onda bile heyecan yapmamıştım inanmamıştım ilk başta, heyecanı sonra yapmıştım.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• transfer borsası ‏@transferborsas 1 dk
                    SON DAKİKA EFA dan yapılan açıklamada fenerbahçe bir alt lige düşürüldü,,bjk ise 16 eksi puanla lige başlayacak........

Kapat Yanıtla
                    Retweetle

Favorilere ekle

Hemen açıklanırmı ceza
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşın dediği ezalar doğruysa fener gelecek sezona -12 puanla başlayacak. yani 2011 sezonunda puan silme olmayacak. bu durumda kupayı sadece cas a başvurarak alabiliriz...
                      yeterki ceza verilsin gerisi önemli değil...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        transfer borsası ‏@transferborsas 1 dk
                        SON DAKİKA EFA dan yapılan açıklamada fenerbahçe bir alt lige düşürüldü,,bjk ise 16 eksi puanla lige başlayacak........

Kapat Yanıtla
                        Retweetle

Favorilere ekle

Daha fazla
                        işte bu sallamasyon.

Yorum

• Hazır mıyız?

Ooooooooooooooooooooooo...

1...

2...

3...

Düşürün ulan düşürün ulan...

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            transfer borsası ‏@transferborsas 1 dk

Kapat Yanıtla
                            Retweetle

Favorilere ekle

Hemen açıklanırmı ceza
                            ALLAH ım sana geliyorum....
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En ufak ceza almalari bile kupanin bize verilmesi anlamina gelmiyor. TFF vermezse mahkeme yoluyla.
                              Bir önceki mesajımda bunu sordum zaten. Uefa şbye ceza verse bile şb+tff kupanın bize iadeedilmemesi için ellerinden.geleni yapacaktır. Ancak öncellikle uefa şikeyi resmiyete dökmeli
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Hasan Algan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ender Kuyumcu ‏@kuyumcuender 23 sn

1. 30 dk önce UEFA ile herkesin ulaşabileceği +41 (0) 848 00 2727 nolu telefondan görüştüm. Konuyu anlatınca beni ilgili birime bağladılar.

Ender Kuyumcu ‏@kuyumcuender 8 sn

2. Telefondaki bayana Türk medyasında Şike dosyasıyla ilgili yayılan bilgiyi aktardım ve doğru olup olmadığını sordum.

3. Yetkili kişi bana fb ve bjk'nin yer aldığı incelemenin tamamlandığını ve müfettişin raporunu Disiplin Kurulu'na ilettiğini belirtti.
                                4. İlerleyen saatlerde ya da günlerde UEFA'nın resmi site aracılığıyla bu konuda gerekli açıklamayı yapacağını da sözlerine ekledi.
                                "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                                Johan cruyff

Yorum

Çalışıyor...
                                X