İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın kulüpler birliği toplantısı var, başkan kendini bi tanıtsın bakalım.
Yorum
-
uefa Allah belanı versin
hergün bela okuyacağım bunlara bir gün etmezsem anlayın ki ya bana bir şey oldu ya da kararı lehimize açıkladılarhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Dış güçler Taksim meydanı olayını hep körükledi..Acaba Uefa da ortalıgı karıstırmak için Fenere ceza verirmiValla fenere ceza gelirse bunlarda taksime çıkar şimdi..O yüzden Tff bence Uefa ya biz arkasındayız falan fılan diyip topu Uefa ya atıcak..Yargıtay kararıda önemli inş müdahale olmaz Türkiye birde bundan sebeb karışsın istemezler..Zamanında Trabzonlular ayaklansaydı böyle eylem yapsaydı kırmadan dökmeden tabi birşeyler olurdu
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa bu yaz da kararı açıklamazsa soğuk su için uefa cephesinden arkadaşlar.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye sen bizden değil misin ki için diyorsun?Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasi olaylardan kaciliyor ama yine trabzonspor'a yariyor; haksizliktan bahsederken otorite konusulurken fenerbahcenin sikeye ragmen korundugu konu oldu proflar tarafindan, cok lezzetliydi...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Taksim olaylarından sonra 3 takım taraftarının sevgi pıtırcığı gibi birbirlerine destek vermeleri yok mu gerçekten fıttıracak gibi oluyorum. Sanki birbirlerinden çok farkları varmış gibi senelerce kavga, düşmanlık, nefret ne varsa yaptılar, şimdi gelmiş vay efendim maçları omuz omuza izleyelim yok işte kardeşlik ne güzel.
Nah izlersiniz omuz omuza siz.
Yorum
Yorum