Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ba$bakanin bu i$i kapatacagini dü$ünenler yaniliyor...
    Ortada daha büyük meseleler varken bunu istese 3 Temmuz'a izin vermezdi...
    Onu gectim yargiya direkt etki etmeden önce, istese mahkemeyi etkiler ve $ikebahce lehine karar cikardi...
    Tüm Türkiye'de hangi dolaplar cevrilirse cevrilsin UEFA Avrupa Futbol'undan sorumludur...sorumlulugu daha da arttirarak son aldiklari kararla artik kendi ülkende ne mok yersen ye beni tatmin edemezsen canina okurum mesaji vermi$tir...
    Bunu görmemezlikten neden geliyorsunuz ki ?
    UEFA 2 seneden beri karar vermedi diyorsunuz...oysa bizi $L'ne aldiklarinda ve $ikebahceye bir sene men verdiklerinde zaten bir karar almi$tilar...
    Geri kalan dosyalar bir sene sonra ancak intikal etmi$ti UEFA'ya...
    Disiplin Kurulu 2 seneden beri cali$miyor beyler...daha da kisa bir süreden beri cali$iyorlar...
    Kac bin sayfalik dosyalar size gazete gibi gelmesin...
    UEFA'nin yapacagi en kücük hatayi bu $ikeciler lehlerine cevirebilirler...ince eleyip sik dokuyorlar ki $ikebahce'ye tüm kapilar kapansin...

Başbakana haddinden fazla güç atfediyorsunuz bence.

İsteseydi mahkemelere karışırdı demek bizim bu kupayı sonsuza kadar alamayacak olmamızın başka türlü söylenişidir.Emniyet ve İstihbarat bir takım ihbarlar neticesinde bir operasyon yapmış,operasyon önceden hiç tahmin edilemeyecek kişilere kadar dayanmış ve '' mecburen'' buralara kadar gelmiştir.

Başbakanın elinde olan imkanları nasılda hesapsızca şikebahçesini kollamak için kullandığını hepimiz gördük. Platini'yi İstanbul'daki ofisinde ağırlayıp saatlerce ikna etmeye çalışan, ''kişiler kurumlar ayrılmalı'' saçmalığını icat ederek mevcut siyasi ağırlığı ile yargının üzerinde baskı oluşturan, İşadamları + bakanlarıyla Avrupada lobi yapan,yaptıran kendisi!

Fütursuzca gücünü kullanır,kullanıyor bundanda hiç çekinmez.Çünkü bu konuda hiç olmadığı kadar hem muhalefetten (en azılı en düşman olanına kadar) hem de diğer odaklardan onay alıyor.

Allah aşkına biri bana memleketle ilgili başka hangi konuda bu 40 benzemezin ittifak yaptığını söyleyebilir?

Hülasa kelam muhterem kardeşim,tek umudumuz bir Dünyada yaşıyor oluşumuz. Bu operasyonu ''Ankara kafası'' yaptırmadı zamanın ruhu yaptırdı. ''Ankara kafası''nın ne olduğunu Rıdvan Dilmenlerden görüyoruz,mide bulandırıcı .

Zamanın ruhu bu kadar aleni haksızlığı kaldırmaz.Örtbas etmek için yaptıkları her manevranın altında kalacaklar hiç ümidimi kesmiyorum.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başbakana haddinden fazla güç atfediyorsunuz bence.

İsteseydi mahkemelere karışırdı demek bizim bu kupayı sonsuza kadar alamayacak olmamızın başka türlü söylenişidir.Emniyet ve İstihbarat bir takım ihbarlar neticesinde bir operasyon yapmış,operasyon önceden hiç tahmin edilemeyecek kişilere kadar dayanmış ve '' mecburen'' buralara kadar gelmiştir.

Başbakanın elinde olan imkanları nasılda hesapsızca şikebahçesini kollamak için kullandığını hepimiz gördük. Platini'yi İstanbul'daki ofisinde ağırlayıp saatlerce ikna etmeye çalışan, ''kişiler kurumlar ayrılmalı'' saçmalığını icat ederek mevcut siyasi ağırlığı ile yargının üzerinde baskı oluşturan, İşadamları + bakanlarıyla Avrupada lobi yapan,yaptıran kendisi!

Fütursuzca gücünü kullanır,kullanıyor bundanda hiç çekinmez.Çünkü bu konuda hiç olmadığı kadar hem muhalefetten (en azılı en düşman olanına kadar) hem de diğer odaklardan onay alıyor.

Allah aşkına biri bana memleketle ilgili başka hangi konuda bu 40 benzemezin ittifak yaptığını söyleyebilir?

Hülasa kelam muhterem kardeşim,tek umudumuz bir Dünyada yaşıyor oluşumuz. Bu operasyonu ''Ankara kafası'' yaptırmadı zamanın ruhu yaptırdı. ''Ankara kafası''nın ne olduğunu Rıdvan Dilmenlerden görüyoruz,mide bulandırıcı .

Zamanın ruhu bu kadar aleni haksızlığı kaldırmaz.Örtbas etmek için yaptıkları her manevranın altında kalacaklar hiç ümidimi kesmiyorum.
      Söylediklerine katiliyorum renkta$...sadece "kapatma" olayina degindim ben...kapatmak demek $ikebahceyi aklamak demektir...
      Ba$bakan'in zaten sevdigi takimindan yana olmadigini demek ona kar$i sempatizanlik demektir...
      O elinden ne geliyorsa zaten yapmaya cali$ti...ama "kapatilsaydi" UEFA coktan karari vermi$ olurdu...
      Olayi "erteledi" veya "kapatmaya cali$ti" demek daha dogru olur...haklinin yaninda duramadi...
      Ama tüm bu gayretlere kar$i yenildigini anladi...hal öyle olmasaydi UEFA son darbeyi vurdurmazdi...
      UEFA'nin aldigi karari cok hafife alanlar var...veya ne demek oldugunu anlamayanlar...
      Acik acik senin ülkene kari$irim diyor abi daha neyin kapatma korkusu bu...ben bunu anlamiyorum...
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu cümleye aynen katılıyorum, hatta ibaşbakanın bu konudaki yol haritasını bilenlerin sayısının işin başından beri bir elin parmaklarını geçmediğini düşünüyorum.
        ustunu simdilik idarelik yama ile kapatti., firsatini bulunca once beton dokecek, sonra zift dokup asfalt yapacak..

sonra git gel , adalet 6 saat

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başbakan aşkı polyannacılığın sınırlarını bu denli zorlayabiliyor işte. Gülümsedim sadece.
          Çok iyiydi tebrikler...

Yorum

• A Haber'de Serkan Korkmaz moderatörlüğünde yayınlann Artı Futbol adlı programın 24 Mart 2013 tarihli yayınında tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ın 2011 yılının şampiyonu Trabzonspor'dur şeklinde ifadesi olduğu iddia edildi. Programda ise Ersun Yanal'ın böyle bir söz söylemediği ortaya çıktı.

Yorum

• Müjedli haberleri ardı arkası kesilmiyor ancak bunları büyük müjdelerin habercisi olarak, MRA-fatih Tekke-Alper Boğuşlu-Hami ortada dolaşan twitler, az önce de öğrendiğim birşey var; Levent Bıçakçı'ya kapıyı da göstermişler, ne işe yaradığını anlamadığım ve çok para alıyor dedikleri bu kişinin de uzaklaştırılmasına sevindim, bize bizden biri lazım, Sadri Şener gibi onlar yerine bizimkileri herşeyin en iyisini bilir der başkan İnşallah, bunu şike sürecinde ki aziz ve tayfasını rezil ederek gösterdiler.
              ne demişlerdi;
              Trabzonspor neden yok diye soruyorlardı, işte geldik.. deyip neden gelmiyorlar diyenleri pişman etmişlerdi.

Yorum

• Ersun Yanal'in $ampiyonlugumuzu kabul ettigine inanmiyorum...öyle olsa idi $ikecilere teknik direktör olmak icin gitmezdi (ne kadar dogruysa)...

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eksik araştırmışsınız.Evet onar ya da bozar.Burada bozmak dosyayı alıp adı geçen herkesi temize çıkarmak,hiç bit şey yoktur demek değil.Dosyayı bozmak 16 ACM'ne geri gönderip şu konuları tekrar inceleyin demektir.

Evet yargının bağımsız olduğunu düşünen kimse olmadığını ben de düşünüyorum.Ancak bizim olayda yargıtayın bunlar şike yapmamıştır,pirü paktır deme durumu hiç yok.Bizim için önemli olan azizenin cezasının bur gün dahi olsa onanması.
                  Öncelikle sunu belirteyim bunu arastirmaya ihtiyacim yok zira sahsima ait bir dava yargitayda bekliyor suan.

Siz benim anlatmak istedigimi tam anlamadiniz sanirim, isi biraz daha derinlestirelim;

Yargitayin davayi bozarak yeniden görüsülmesini saglamasi demek kabaca ' bak bu aldigin kararlar bana uymuyor' demesidir. Davanin bu sekli ile yeniden görülmesi de kararlarin yine yargitayin istegi dogrultusunda revize edilmesi demek olacaktir. Mahkeme yeniden karar alirken yargitayin görüslerini göz önünde bulundurmak zorunda kalacaktir. Belki herkes kurtulmasa bile asil büyük baslar muhtemelen kurtulacaktir bu isten.

Simdi resmin bütününe bakalim; böyle bir durumda malum tarafin yazili ve görsel medyada olsturacagi 'aklandik' havasini düsünün, sadece hayal edin. Ve bunun yansimalarini da... Film basa saracak, sürec yeniden baslayacak, belki birkac seneyi alacak. Sinirlerimiz buna dayanacak kadar saglam mi sizce?

Sanirim bu isin oralara gelmesinin kimin cikarina olacagini biliyorsunuz. En azindan bir secim daha götürür.

Insanlara duymak istediklerini söyleyip sempati toplamak kolaydir. Ama isin bu tarafini da düsünüp hazirlikli olmakta fayda var.

Insallah benim söylediklerimin tersi olur da tek seferde biter bu is. Yanilmayi ne kadar cok istedigimi bilemezsiniz.

Saygilar.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanal'in $ampiyonlugumuzu kabul ettigine inanmiyorum...öyle olsa idi $ikecilere teknik direktör olmak icin gitmezdi (ne kadar dogruysa)...
                    Turgay Demir twitterdan söyledi. o adama inanırım

Yorum

• İlk olarak oflupisiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turgay Demir twitterdan söyledi. o adama inanırım
                      ikisinin dogru olmasi cok sacma...ikisinden biri yanli$tir...ya $ampiyonlugumuzu kabul etmi$tir ya da $ikecilere teknik direktör olmak istiyor...

Dü$ünsene...sen $ampiyonlugumuzu kabul ediyorsun ve $ikecilere gidiyorsun onlarda bu söylemini ciddiye almayip seni teknik direktör olarak aliyorlar...

La daha Tolga'ya bugün ceza verildi...

Yorum

• İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali SAVAŞ ‏@assavas 16m
                        1. Fenerbahçe spor kulübünün 2 maçta şike 5 maçta şikeye teşvik yapmaktan suçlu bulmuş+++

3. UEFA TFF den cezayi uygulamayı uygulamasını talep etmiş. +++

4. UEFA Fenerbahçe nin elinde 2010-2011 şampiyonluk kupasını geri almasını talep etmiş.+++

5. UEFA 2010-2011 şampiyonluk kupasının ikinci olan TRABZONSPORA verilmesini talep etmiş. +++

6. UEFA TFF nin cezayi uygulama uygulamaması sonucunda UEFA nın ceza yaptırımı uygulayacağını belirtmiş

7. UEFA Aziz Yıldırımın ömür boyu sahalardan men edilmesini talep etmiş.

8. UEFA Mosturoğlu ilhan ekşi, Odyakmaz, Peker in 5 er yıl Yöneticilikten men edilmesini talep etmiş.

9. UEFA cezaların 01.07.2013 tarihine kadar uygulanmadığı taktirde kendisi müdahale ederek gerek disiplin yaptırımlarını yapacakmış

Ali SAVAŞ ‏@assavas 16m
                        TTF istifa eder yeni TFF bu kararları uygular... NOKTA....

Ali SAVAŞ ‏@assavas 16m
                        TFF ye yapılan tebligat 27.05.2013 Tarihinde saat 14.23 de yapılmış.
                        TFF neden UEFA dan gelen yazıyı hala BASIN mensuplarınla paylaşmadı. ?

Insallah umut tacirligi yapmiyorlardir. Yapiyorlar ise bilmedikleri bir sey var; aylardir aci ceken bu taraftarin ahi kimsede kalmaz.

Ayrica Ersun Yanal'in o cümleyi kurdugunu sanki ben de hatirliyorum. Hafizam beni yaniltmiyorsa Fox TV'de yorumcu olarak katildigi programda söylemisti.
                        En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 30.05.2013, 23:44.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Edit: Haber paylaşılmış.

F.Özdem'in de dikkat çektiği üzere : http://www.bordomavi.net/index.php?p...rinti&hid=1159

Hayırlara vesile olsun.
                          En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 30.05.2013, 23:58.
                          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Levent Bıçakçı ile yollar ayrılmış.

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...aytar-surprizi (İçeriğe bakın, başlığa takılmayın.)
                            BMN manşetinde de bu haber var zaten hocam
                            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BMN manşetinde de bu haber var zaten hocam
                              Peki o zaman, yeni gördüm haberi, teşekkürler. Editliyorum.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

Kiğili sağduyuya davet ediyor

TRABZONSPOR ~| '
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yükleniyor...
                                X