Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - ya UEfa benim gözümde zaten bir nebzede olsa inandiriciligini yitirdi. neden mi?

1. UEFA madem bastan beri herseyin farkindaydi bjk gibi bir yöneticisi ve hocasi ceza almis bir takimi nasil avrupada oynatti?
    2. playoff lar avrupaya gidecek olan takimlarin belirlenecegi statudedir denildi, sikeciler ceza almadan bu klasmana dahil olamaz denildi oldular.
    3. spor hukuku ve adli hukuk ayridir dediler. etik kurulu sikecilerin sike yaptiklarini ispatladi bir yaptirimda bulunmadilar.
    4. nihai kararin verilecegi mahkemeyi bekleyelim dediler (en azindan ben öyle biliyorum) adamlar tescilli sikeci oldular yine bir sey yok!
    5. bu isin spor etigi acisindan sürümcemede birakilamayacaginin farkinda olmasina gereken ilk kurum UEFA dir. ki takimlar kendilerine verilecek kararlara göre yol haritasi belirlesinler.

Söyle bir ön görüm var bugünkü CAS kararindan sonra sikecilerin ve diger sikeci kluplerin durumu en gec 1 hafta icerisinde Disiplin Kurulu durumu karara baglanmazsa ben artik UEFA ya da güvenmiyorum ve onlardan dabir beklenti icerisinde bulunmayacagim.
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      içimdeki hatta tüm Trabzonspor'luların içindeki hislere aynen tercüman olmuşsunuz

evet biz de bunu anlayamıyoruz ve UEFA'dan bir an önce sifonu çekmesini bekliyoruz

aksi halde rte ve erzik'in platiniyle anlaştığını düşünecem ama buna cesaret edemiyorum, böyle düşünmek istemiyorum

2010-2011 gerçek şampiyonu hukuken ve vicdanen TRABZONSPOR'dur.
      mahkemece alınan kararların ingilizceye çevrilme durumu var. yerinde bir karar alınması için eksiksiz bir çeviri olması lazım. yoksa kafalarına göre karar alırlarsa hukuken şikecilere açık verebilirler diye düşünüyorlardır. bu da zaman alır.

şl ye katılım ve şampiyonlık iadesi için ise tff ye çoktan bildirdiklerini fakat medyaya yansıtılmadığını düşünüyorum
      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Şöyle bir yazı buldum yargıcılar.com'da: ''Deliller toplanarak dava karar vermek için yeterli aydınlığa kavuştuğunda mahkeme hâkiminin duruşmaya son vererek davanın esası hakkında bir karar vererek bunu açıkça okuyup anlatması gerekir. Bundan sonra gerekçeli kararın 20 günlük süre içerisinde yazılması icap eder. Davanın bu şekilde neticelenmesi veya gecikilmeksizin yasa yollarına başvurularak desin hükme ulaşılması sizin yararınıza ise kararın yazılmasını uygun fasılalarla takip ederek veya kararın yazılmasını beklemeden eksik karar ve ilam harcını yatırıp masraflarını vererek karar yazıldığında işleme konulmak üzere kararın tebliğe çıkartılmasını istemesi gerekir. ''

20 gün diye belirtilmiş. Bu şike davası için de geçerlimidir bilemiyorum.

Yorum

• Şike konusunda UEFA'NIN ceza vereceği konusunda hep ümitvardım.Ama gelinen şu süreçte ümidimi yitirmeye başladım.Herhalde UEFA ve FİFAYI da ikna ettiler.Lanet olsun.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• ayrica sunu da sorgulamak lazim serdar adali sike faaliyetine tek basina mi giristi? yani tüpcünün bundan haberi yokmuydu? ben olmayacagina inanmiyorum. ama bu adam TFF nin basinda... ve kimse ses cikartmiyor.

bir ikincisi bugün gazetede rastaladim... ünal aysal azizeye iyi dileklerini belirten bir mektup yazmis... helal olsun diyorum
            ha sikebahce ha sikesaray alayi fason
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mahkemece alınan kararların ingilizceye çevrilme durumu var. yerinde bir karar alınması için eksiksiz bir çeviri olması lazım. yoksa kafalarına göre karar alırlarsa hukuken şikecilere açık verebilirler diye düşünüyorlardır. bu da zaman alır.

şl ye katılım ve şampiyonlık iadesi için ise tff ye çoktan bildirdiklerini fakat medyaya yansıtılmadığını düşünüyorum
              keşke öyle olsa
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Mehmet Ali Aydınlar’ın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olduğu dönemde Tahkim Kurulu başkanlığı yapan, Yargıtay eski başkanı ve halen Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Hasan Gerçeker, HABERTÜRK’e şike davası sonucu oluşan tablonun hukuki analizini yaptı.

Herkesin cevabını merakla aradığı “Trabzonspor kupayı almak için kimin kapısını çalacak” sorusununun yanıtını veren Gerçeker, Trabzon’un 2010-11 sezonu şampiyonluk kupası için Türkiye Futbol Federasyonu ve Tahkim Kurulu dışında başvurabileceği herhangi bir kurumun olmadığını söyledi.

SABIRLI OLMAK GEREK
                Futbolla ilgili tek söz merciinin Türkiye Futbol Federasyonu ve kurulları olduğunun altını çizen Hasan Gerçeker, “Öncelikle Futbol Federasyonu’na, istedikleri sonucu alamazlarsa da Tahkim Kurulu’na başvurabilirler. Bunun dışında adli ya da idari yargıya gidemezler. Futbolla ilgili olarak Tahkim Kurulu’nun alacağı kararlar
                kesindir” diye konuştu.

Bu süreçte herkesin biraz daha sabırlı olması gerektiğinin altını çizen Hasan Gerçeker, “Şu an disiplin kararıyla yargı kararı arasında uyumsuzluk oluştu. Ancak henüz yargı süreci tamamlanmış değil. Yargıtay safhası var. Sıkıntılar elbette vardır, ancak sabırlı olunarak bu süreç tamamlandıktan sonra değerlendirme yapılması gerekir” ifadelerini kullandı.
                Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• uefa federasyonu ciddiye alır mahkemeyi değil çünkü normalde olması gereken federasyonun sportif incelemeyle ceza vermesi idi mahkeme adli açıdan yargılıyor olayları federasyonun bu olayı aklaması ve başbakan lobisi ile fbnin önü açıldı federasyonun hiç bir yaptırımı olmadan uefa ceza vermez bence kupayı bile alamayacağız görün bakın kafasına koduğumun tüpçüsü yüzünden
                  Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Hala uefa dan ses yok onu bırak fıfa devreye gırmesı lazımdı yanıltmadı benı uefa tff yetkılısı dün mahkeme kararı bızı ılgılendırmez ben calısmamızı yaptık kararımızı verdık sahaya yansıyan eylem yok dedi , kupanın el değiştirmesi söz konusu değil dedi, yalandan yere hala bekliyoruz birsey olcak diye

Yorum

• ezikler şamp. liginde oynarsa eziklerin lehine olmuş bir habkem hatasından dolayı kopacak fırtınaları düşünemiyorum bile
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Uefa tahminime göre yine şampiyonlar ligi çekilişlerinden 1 gün önce kararını açıklayacaktır,mahkemeydi bilmem neydi uğraşmamak için verdiği karara itiraz etme süresini kısa tutup organizasyonuda aksatmamak için.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• çok iddalı yazıyor.Okumaktan zevk aldım.İnşallah dedikleri doğru çıkar
                          Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• UEFA cezayı verecek, şüpheniz olmasın...

Yorum

• bundan sonraki tff ye başvursak onlar birşey yapabilir mi?

anlaşıldı bu tff vermeyecek kupayı. mecbur defolup gitmelerini bekleyeceğiz..

Yorum

• Yalniz feneri konusup duruyoruz da kargalar gecen sene uefa da oynadi sikeci ciktilar fenere 1 ceza gelecekse kargalar ayvayi yedi

Yorum

Yükleniyor...
                                X