Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mahkemeden haber yok mu kimse bir şey yazmıyor
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu kadar şeyden sonra hala biz sucsusuz diyo ya bu kanı bozuk lar,anlamıyorum,bunlara en büyük kıyagı Aydınlar yaptı,Allah onuda bildiği gibi yapsın,
      Biri Aydınlar mı dedi?

Sol bambayı muayene etmekle meşgul kendisi.
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• işin en komik tarafı fb medyası ilhan eksioğlunun söylediklerini yazmıyor....
        Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biri Aydınlar mı dedi?

yuh acıbademde mi muayene olmuş
          Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            saglik ocaginda olacak hali yoktu ya napsinlar tam donanimli hastaneler sinirli bence bu sorun degil ha mehmet ha ahmet daha onemli sorunlar var
            Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

Abi, baska gezegende degil hani..
              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                saglik ocaginda olacak hali yoktu ya napsinlar tam donanimli hastaneler sinirli bence bu sorun degil ha mehmet ha ahmet daha onemli sorunlar var
                üstadım ssk yı tercih ederim.

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biri Aydınlar mı dedi?

harbi kafasızız yaa yemin ederim "biz den a dam ol maz....."

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi, baska gezegende degil hani..
                    kanlının dükkanından alışveriş yapmaya benziyor bu. ilerde stadımızı da nihat özdemirin limak şirketi yapsın

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yani koskoca istanbulda bulamamışlar başkasını hemi .....

Yorum

kanlının dükkanından alışveriş yapmaya benziyor bu. ilerde stadımızı da nihat özdemirin limak şirketi yapsın
                        yapar valla...

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok diyle da kadaşum, anlamay musun ? Aç anayasayı, bak 59. maddesine, yine de anlamadığın bir yer varsa anlatmaya çalışalım. Ama " yok anayasada yazılan doğru değil, benim dediğim daha doğru" dersen, verecek cevabım olmaz.
                          üsluba dikkat edelim istersen.Benim dediğim doğru olacak demedim.Sadece bana mantıklı olanı paylaştım.Sizcede böle olması mantıklı değilmi demeye getirdim.Yoruma açmak istedim.
                          Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• bırakın acıbademi mademi, yok mu mahkemeden gelişme kimse bir şey yazmıyor

Yorum

• yav hastne bu ya abartmayın alla alla medical park cokmu farklı gerekli techizatların oldugu yeterli hastanede yapılmassa sonra sorun olursa oyuncuda nolcak burda kime laf ediceksınız az mantıklı dusunun ya alt tarafı hastane klübü gidip m.a.a. vermedik ya

Yorum

• beyler acıbadem aylardır MAA'nın değil artık. tabi gündem hızlı olunca eskiler çabuk unutuluyor

Haber, Haberler Türkiye ve Dünyadan en son haber gelişmelerini anı anına takip edebilirsiniz. Flaş haberler, dünyadan son dakika haberleri, en güncel spor, siyaset, magazin, ekonomi , Hava Durumu, İl İl Namaz Vakitleri, TV Rehberi, yerel haber, köşe yazarları, gazete manşetleri Türkiye'nin en iyi ve güncel haber sitesi star.com.tr'de
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

Yükleniyor...
                                X