Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Firtina oncesi sessizligimi acaba:-)
    sessiz atın çiftesi pek olurmuş
    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• maa'nın şb'nin puanını sileceğinin öğrenilmesinin ardından birileri tarafından y.demirörenin tff başkanlığına önerildiği
      ülkemizin başbakanının gerekirse avrupaya gitmeyelim, 8 takım düşerse ne olur dediği
      basın toplantısı düzenleyen federasyon başkanının (demirören), çok şükür hiç bir şey yok, temizmişiz diyebildiği
      eksi puan uygulamasının görüşüldüğü genel kurul'da maa'nın ali koça bakıp; yukarıda Allah var (ben hep sizi kolladım anlamında) diyebildiği
      yöneticileri ve başkanı 1 yıla yakın cezaevinde yatıp
      ilk etik kurulu raporunda aziz yıldırım dahil fb'ye 10 küsür maçtan suç izafe edilen
      sonra aynı etik kurul tarafından bu sayı 1-2'ye indirilip sahaya yansımamış ifadesini dünyada ilk olarak keşfeden ve a.y.'ı suçtan tamamen temizleyen
      dolayısıyla şikenin başkan'dan habersiz yöneticiler tarafından fantezi olsun diye yapıldığını adeta düşündürten etik kurulu raporunun hazırlandığı
      i.akın'ın şike yaptığının kesin olarak raporda yazıldığı ancak şb'nin aynı maçtan suçsuz olduğu
      şikenin cinler tarafındanmı yapıldığının esprilerinin yapıldığı
      şamp.liginden kovulup
      bizi beleşçilikle suçlayıp cas'a dava açıp sonra sözde ülke menfaatleri için geri çeken
      konuyu şikeden saptırmak için cemaat, laikliğin son kalesi, cumhuriyet gibi kavramlarla ülkeyi karıştıran beyanlar veren bir kulübün olduğu,
      biz şike yapmadık ama ts yaptı diyebilen yöneticilerin olduğu (nisan-mayıs 2012 nihat özdemir-ali koç basın toplantısı)
      hakkında binlerce tape, görüntü, dekont bulunan
      savcının 10 küsür maçtan ceza istediği bir kulübün
      ve çok yakında kesinlike uefa'dan ve mahkemeden ağır-hafif bir ceza alacağı düşünülen bir kulubün

tff tarafından aklandığı, sadece 2-3 yöneticisinin geçici men cezası aldığı bir ülkede yaşıyoruz.

vay be.
      uefa hangi birine şemsiye göndersin, onlarda haklı.
      En son zarge tarafından düzenlendi; 09.06.2012, 18:04.
      Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Şu an Avrupa Şampiyonası oynanıyor ve ben- futbol aşığı ben- henüz 1 maç bile seyretmedim. Bunu geçtim, sonucuna bile merak edip bakmadım... Tebrikler TFF, Tebrikler UEFA ve FIFA bi adam bu kadar soğutulur futboldan.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi bu takım ne böyle ya barcelona bile bu kadar pozisyon yakalayamıyo
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• Arkadaşlar yaklaşık olarak 5 gündür nete giremiyorum. Önceki sayfaları okudum ama pek iç açıcı bir haber göremedim. Nedir son durumlar kısaca açıklayabilecek olan varsa çok sevinirim

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar yaklaşık olarak 5 gündür nete giremiyorum. Önceki sayfaları okudum ama pek iç açıcı bir haber göremedim. Nedir son durumlar kısaca açıklayabilecek olan varsa çok sevinirim
              Değişen bişey yok.Aynı tas aynı hamam çok şey kaybetmemişsin..
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• yamyam gs kulüpler birliği başkanlığı için Sadri şeneri destekliyormuş.sadri şeneri oraya başkan yapıp susturacaklar.zaten malum görüşmeden beri kupanın k sini ağzına almayan başkanımızı Trabzonu savunamaz bir hale getirmek için atılmış bir adımdır bu.sakın bu oyuna gelme başkan
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zamanında beklerimiz ne orta yapardı bee :/
                  Türkiye'nin o dönem en iyi takımıydı Trabzonspor..
                  bi kaleci yüzünden giden ŞAMPİYONLUK..
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• arkadaşlar benim görüşüm sadri aganın başkan olmasıdır.
                    başkan olarak anadolu kulüplerini örgütlemesi lağzım.
                    ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ!

Yorum

• İlk olarak Mehmet EROĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar benim görüşüm sadri aganın başkan olmasıdır.
                      başkan olarak anadolu kulüplerini örgütlemesi lağzım.
                      Anadolu kulüpleri İstanbul takımlarının köpeğidir.Köpeklere başkanlık edilmez.Çok sevdiğim Sadri Şener'de biraz haysiyet varsa böyle bir oluşumda yer almaz.Yaşanılanların baş sorumlusu,İstanbul takımlarının köpekliğini yapan Anadolu kulüpleridir.
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ersin Gökalioğlu@ersingokalioglu
                        Kupa cep'de @Trabzonspor 'lu arkadaşlar! İnşallah CL'ye katılmamızda Netleşsin size Müjdeyi vereceğim.

Tanıyan var mı?

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tanıyan var mı?
                          tanımam ama bir anda kanım ısındı, baba diyesim geldi

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anadolu kulüpleri İstanbul takımlarının köpeğidir.Köpeklere başkanlık edilmez.Çok sevdiğim Sadri Şener'de biraz haysiyet varsa böyle bir oluşumda yer almaz.Yaşanılanların baş sorumlusu,İstanbul takımlarının köpekliğini yapan Anadolu kulüpleridir.
                            bugünki yazımda anadolu kulüpleri köpeklik yapmayıp adam duruşu sergilese zaten şike gerçekleşmez demiştim.
                            ama kulupler birliğini azizenin nasıl yönlendirdiğini hatırlayalım.
                            neden başkan bizden olup adam gibi yönetmesinki kulüpler birliğini.
                            MEYDANI ÇAKALA, KÖPEĞE TESLİM ETMESİNLER DERİM.
                            benim görüşüm bu.

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tanıyan var mı?
                              kupa cepte ise şl neden alın mıyormuşuz anlamadım.?

Yorum

• Bu ifade şu anlama geliyor galiba.UEFA garanti ama CL ligi olacak mı olmayacakmı o belli değil.Kimse ağzından bal damlıyor.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Yükleniyor...
                                X