Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler bizim ailelerimizdede tanıdıklarımızda fenerliler var yapmayın böyle.Tüm fenerliler öküz felan yakışmıyor.Şikeye destek veren tüm fenerbahçeliler desek daha yakışık olabilir.

Biz suçsusuz ve şampiyonuz daha konuşmamıza gerek yok.Kimin şike yapıp yapmadığı ortada.

Yorum

• Başkan hakkında 100 yıl isteseler ne oalcak? Herhangi bir delil var mı ? yok. Ne var peki? adamlar konuşmuş, savcı da bunu teşvik için girişim diye düşünmüş.Ama ifadelerin altına da somut delile rastlanmamış yazmış. Hukuta delil yoksa suç ta olmaz. Normali ilk celse de beraat. mahkeme de kesin ve kesin aklanarak berat süreç sonunda
      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        401 sayfalık iddianamede 2 adet "somut delil elde edilememiştir" geçmektedir.

1- Netice itibariyle Sadri Şener’in kardeşi Mustafa Sani Şener; Nevzat Şakar’ın da menajer Mithat Halis üzerinden; farklı kanallarla Ankaragücü yönetimi ve futbolcularına ulaşarak teşvik girişimlerinde bulundukları görülmüş, şüphelilerin eylemleri teşebbüs/girişim aşamasında kalmıştır. Görüşmelerde geçtiği şekliyle Hamdi Akın ile İbrahim Melih Gökçek’in şüpheliler ile anlaşıp tekliflerini kabul ettiklerine dair somut delil elde edilememiştir

2- Netice itibariyle Sadri Şener’in; Zeki Mazlum üzerinden, Sivasspor Klübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’a ulaşarak teşvik girişimlerinde bulunduğu görülmüş, şüphelilerin eylemleri teşebbüs/girişim aşamasında kalmıştır. Mecnun Odyakmaz’ın şüphelilerle anlaşıp tekliflerini kabul ettiğine dair somut delil elde edilememiştir.

ŞAMPİYONLUK GELİYOR..
        yanlış yerde takılıyorsun dostum bulunamayan somut delillerden biri melih gökçeği diğeride mecnunu aklıyor bizi değil
        Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Ağlıyoruumm gülmektenhakkımızdakiler buysa, bu ligi oynamaya gerek yok
          Entropi İyidir.

Yorum

1- Netice itibariyle Sadri Şener’in kardeşi Mustafa Sani Şener; Nevzat Şakar’ın da menajer Mithat Halis üzerinden; farklı kanallarla Ankaragücü yönetimi ve futbolcularına ulaşarak teşvik girişimlerinde bulundukları görülmüş, şüphelilerin eylemleri teşebbüs/girişim aşamasında kalmıştır. Görüşmelerde geçtiği şekliyle Hamdi Akın ile İbrahim Melih Gökçek’in şüpheliler ile anlaşıp tekliflerini kabul ettiklerine dair somut delil elde edilememiştir

2- Netice itibariyle Sadri Şener’in; Zeki Mazlum üzerinden, Sivasspor Klübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’a ulaşarak teşvik girişimlerinde bulunduğu görülmüş, şüphelilerin eylemleri teşebbüs/girişim aşamasında kalmıştır. Mecnun Odyakmaz’ın şüphelilerle anlaşıp tekliflerini kabul ettiğine dair somut delil elde edilememiştir.

ŞAMPİYONLUK GELİYOR..
            ÇOK GÜZEL MSJ HAZIRLAMIŞIN OLAY BUNDAN İBARET ZATEN BİZ BU ŞUÇLARI İŞLEMİŞ OLSAYDIK SAVCI O KADAR CEZA İSTEYECEKTİ AMA İŞİN SONUNDA İŞLEMEDİĞİMİZİ KENDİDE YAZMIŞ ZATEN Neyse Ölmeden Bi Şampiyonluk Gördüm

Yorum

• Tamamını okudum.

İbrahim Akın net bir şekilde itiraf etmiş.

Bizimle alakalı kısımda illede birşeyler vardır diye düşünüyordum ama okumaya bile değmez.

Savcı bunu yazmaya nasıl üşenmemiş hayret.

Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun.
              En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
              Erdal Hoş

Yorum

• 9.03.2011 günü saat:00.18’de Bülent Uygun’un Erkan Korkmaz’ı aradığı görüşme;
                Bülent: “... Araba için teşekkür ederim”, Erkan: “...Ne demek ya aşk olsun senin emrin olur dayı, bir daha araba lazım olduğu zaman …çocuğu gönderiyorum arabayı ver ona de araba senin,… bugün de maçınız vardı yok dünmüydü maçınız”, Bülent: “Ruslarla vardı,…he hem sahada 3-1, dışarıda yumruklaşmada 3-1, ondan sonra 100’er dolar verdik …Rusların…”

Zampara Bülo'ya bakın hele
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

1- Netice itibariyle Sadri Şener�in kardeşi Mustafa Sani Şener; Nevzat Şakar�ın da menajer Mithat Halis üzerinden; farklı kanallarla Ankaragücü yönetimi ve futbolcularına ulaşarak teşvik girişimlerinde bulundukları görülmüş, şüphelilerin eylemleri teşebbüs/girişim aşamasında kalmıştır. Görüşmelerde geçtiği şekliyle Hamdi Akın ile İbrahim Melih Gökçek�in şüpheliler ile anlaşıp tekliflerini kabul ettiklerine dair somut delil elde edilememiştir

2- Netice itibariyle Sadri Şener�in; Zeki Mazlum üzerinden, Sivasspor Klübü Başkanı Mecnun Odyakmaz�a ulaşarak teşvik girişimlerinde bulunduğu görülmüş, şüphelilerin eylemleri teşebbüs/girişim aşamasında kalmıştır. Mecnun Odyakmaz�ın şüphelilerle anlaşıp tekliflerini kabul ettiğine dair somut delil elde edilememiştir.

ŞAMPİYONLUK GELİYOR..
                  Bizi asıl ilgilendiren bu bölüm
                  Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yanlış yerde takılıyorsun dostum bulunamayan somut delillerden biri melih gökçeği diğeride mecnunu aklıyor bizi değil
                    evet bende şimdi onda takıldım.Burada mecnunun bizimkilerle anlaşıp kabul edip etmediğine dair delil yok.şüphelilerle anlaştığına dair delil yok diyor.Yani teklif var ama anlaşıp anlaşmadığı belli değil.Yine teşebbüs ama birşey çıkacağını sanmıyorum.

Sonuçta çıksada beni sevindiren notka şu.Hiç bir maçı şikeyle,teşvikle değil hakkımızla almışız.Bu yeter bana.

Yorum

melih gökçek ve mecnun bişe almamışsa ya da anlaşmamışsa ve suçlanan taraf da biz isek Bizde aklanmış olmuyoruz mu biz zaten bu adamlarla teşvikden suçlanıyoruz adamlar aklanmış oluyolarda biz neden olmuyoruz? Tertemiziz beyler gülün eğlenin

Yorum

• İlk olarak alicelik87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler bizim ailelerimizdede tanıdıklarımızda fenerliler var yapmayın böyle.Tüm fenerliler öküz felan yakışmıyor.Şikeye destek veren tüm fenerbahçeliler desek daha yakışık olabilir.

Biz suçsusuz ve şampiyonuz daha konuşmamıza gerek yok.Kimin şike yapıp yapmadığı ortada.
                        Onlarda karşılıksız olarak,herşeye rağmen aziz yıldırma destek verenlerden bahsediyorlar zaten.

Önyargılı olmaya gerek yok ama ,3. mesajınız ve Şike Soruşturması başlığında bizi olmayan birşey ile suçlamak...

Bakın önceki sayfalara, hiçbir kişi genelleme yapmamıştır,kasdettikleri kişiler bellidir.

Çıkar için,para için gelecekleri için sözde çok sevdikleri kulübü kullanan insanlardan bahsediyorlar...

Madem büyük kulüpler, kendilerini bu batağa sokan adamın maskelerini takacaklarına, kulüplerini bu hale nasıl soktu diye başkanlarından hesap sorsunlar...

Buradaki her birey, genelleme yapmanın yanlış olduğunu bilen bireydir.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• O değilde o kadar taraftar nerede önceden habire yazılıp çizliyordu şimdi ses yok galiba herkesin içi rahatladı bu sayfayı Sabitleyebiliriz, gelecek nesiller neler çektiğimizi görsünler....

Yorum

• Unal Karaman eger Sivas'in baskanina selam caktiysa Sivas macindan sonra, simdi cikip taraftarlardan ozur dilemesi lazim bana kalirsa...

Yorum

O iki maddede bahsedilen olaylarda adi gecen kisilerin hepsi aklaniyor “somut delil elde edilememistir” ibaresi ile. “ Trabzonspor’lular haric” diye bir ibare yok orada. Ben goremedim.

Yorum

• Benim anlamadığım, Sadri Şener gerçekten de böyle bir yola başvurmuş mu? Sonuçlanmamış olsa dahi böyle bir yola başvurdu ise bence ben de o da suçludur.
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X