Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İddianameye göre; dinlemeye takılan konuşmalarda Aziz Yıldırım'ın Şekip Mosturoğlu vasıtasıyla Adnan Sezgin'e ulaşıp, Galatasaray'ın Trabzonspor'u yenmesi için para teklif ettiği görülüyor. Ayrıca Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması öncesi futbolcu Barış Özbek'e ulaşılmaya çalışıldığı belirtiliyor.
    Çok güzel bir paragrafı yakalamışsın burda somut delil bulunamadığından teşvikle ilgili suç unsurunun oluşmadığını söylüyor savcı bizde de somut delil yok ama bizde suç arıyor.Gerçi burda irtibat kurulamamış sanırım bir telefon görüşmesi yok.
    En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 20:05.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• aga fenerliler artık işi baya baya pişkinliğe vurmaya başladı yazık gerçekten
      http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• tamer yelkovan kimse açık açık korcana para verdik demiş...
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya bizim iddia lar ciddi değilse ve anladığım kadarıyla delil falan yok saçma şeyler.

niye hapis isteniyor ? diyeceksinizki şikecileri susturmak için, ya ceza verirse mahkeme ?
          Savcı en ufak ihtimali bile değerlendirip, sanki o suç işlenmiş gibi iddianamede yazar. "Sav" denen şey budur, iddia makamıdır, normaldir... Sıkıntı etme. Ben bunu iddia ediyorum, sen bak bi hakim abi diyor kısacası...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bizim olaylarda teşviğe teşebbüs bile yok ki!.. Ne teşebbüsü yahu, telefon konuşması yok, pazarlık yok, şifreli konuşma yok, ekin yok inşaat yok, ne teşebbüsü yahu... mehmet yıldız efendi soyunma odasında birisinin trabzon bize para teklif ettiğini duymuş... Vayanasına yahu olaya bak... Kim dedi, hatırlamıyorum. Kaç lira, hatırlamıyorum... Tamam, teşviğe teşebbüs var demekki... Utanıyorum bu ülkede yaşamaktan, çoluk çocuk olmasa basıp giderdim ilk uçak nereye gidiyorsa, nalet olsun yahu.
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya bizim iddia lar ciddi değilse ve anladığım kadarıyla delil falan yok saçma şeyler.

niye hapis isteniyor ? diyeceksinizki şikecileri susturmak için, ya ceza verirse mahkeme ?
              Mevcut yasa da başkanla asbaşkanın yaptıkları iddia edilen eylem o hapis cezasını gerektiriyor da ondan. Ha ispatlanamadıktan sonra ceza alacak halleri yok. Kaldı ki yasa da büyük ihtimalle değişeceği için zaten o istenen cezalarda bir anda 1-2 yıla düşecek...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yavvv bir milyonuncu kez gene yazıyorum: Trabzonspor yönetimi bu süreçten alnının akıyla çıkmıştır..ne şike, ne teşvik ne de teşviğin girişimi adına name yok iddianamede..zaten somut delil yok diyor açık açık..yukarıda arkadaş hastıroğlunun ifadesini yayınladı bakın adam diyor ki trabzon şike teklif ettiğini duyduk v.s..bu türlü konuşmalar nendeiyle trabzonunda yaptığı sanılıyor..
                1- savcılık sorgusunun ardından sadri şener ve nevzat şakar serbest bırakıldı
                2-mahkeme yurt dışı yasağını kaldırdı
                3- uefa bişey olmadığını anlayıp trabzonu ş. ligine aldı
                4-trabzonun başını sıkıtrıya sokacağı idda edilen zeki mazlum un ifadesi ise arkadaş sohbetinden ileri gitmiyor. ne para konsuu var ne başka bir şey..hiç bir anlaşma yok, ancak fener şike teklif etmiş mi etmemiş mi diye ağız araması var..maçtan hemen sonra yani şampiyon belli olduktan sonraki konuşma kaydı her şeyi ortaya koyuyor.
                5- zeki mazlum kulübün güvenlik elemanı tedarikçisi. belli periyotlar haliinde düzenli para almaktadır..başkandan bunun için para istediği alenen belli. sadri başkanın tek suçu zeki mazlumun şirketinde bir yakınını işe sokacağını söylemesi..usulsüz toprilden 100 yıl yatarı var
                6-kulübün hesapların en ufak bir sıkıntı çıkmadı, kaynağı ve harcaması belli olmayan bir kayıt bulunamadı.
                7-ankaragücünde oynayan futbolcumuz ikinci yarı puan kaybettiğimiz maçta bize karşı oynayarak gol atmış ve iki puan kaybetmemize neden olmuştur.konuşmalarda bu futbolcunun bedelsiz verileceğine dair en ufak ama en ufak bir kayıt yoktur..
                8- melih gökçek hakkında da takipsizlik kararı vardır. eğer bir girişim olsaydı ve bu kişi teklifi kabul etmeseydi hakkında takipsizlik verilirdi ancak ne teklif var ne teklifin reddi var..bu ne perhiz ne lahana turşusu..
                9- hal böyleyken tek taraflı bir girişimden bahsedilmesi mümkün değildir. hukuki olarak teşebüs demek için en azından karşı tarafla anlaşmak en azından para v.s konularda konuşulması gerekmektedir ki bunların hiç biri yoktur. sadece temennilerden ibaret konuşmalar vardır.
                10-Emre belözoğlu alenen mesaj atmış iddanemede de mesajı atanın kendisi olduğu yazılmış hatta konu medyada günlerce tartışılmıştır. ama gel gör ki sayın savcı fenerli olması münasebetiyle, şike teşebbüsünün babası sayılacak eylemi boş geçmiş ve şaka deyip hakkında takipsizlik kararı vermiştir. emrenin ki şakaysa ve hakkında takipsizlik veriliyosa hiç bir yöneticimizizn mesajı bile olmamsına teşebbüs demek abesle iştigaldir
                11- bu süre boyunca herkesin dilinde mehmet yılmaz ın sivas-fener maçı için tesvik te bulunduğu iddası vardı. biz dahil herkes mehmet yılmaz aracılığı ile sivasa para teklif edildiğini sanıyoduk..ne diyor o meşhur M. yılmaz "efendim bana böyle bir teklif gelmedi, soyunma odasında arkadaşlar konuşurken duydum, kim o arkadaşlar? hatırlamıyorum" kuyruklu yalanın, anonim iftiracılığın son noktası..bu sebeplerden dolayı iddanamede adımızın geçmesinin bile abes olduğunu düşünüyorum..

sonuç olaak trabzonu bağlayan en ufak bir olay yoktur.ancak trabzon fener yapmış mı yapmamış mı diye ağız araması yapmıştır.katiyen ama katiyen ne teşvik nede teşvik girişiminde bulunmamıştır. TRABZON kesin şampiyondur.
                Benim icim rahat, yönetimle ilgili en ufak süphem yok, ama meraktan soruyorum Melih Gökcekin dokunulmazligi savcinin bu karari almasinda bir etken olabilirmi?
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tamer yelkovan kimse açık açık korcana para verdik demiş...
                  Adamlarini külüpteki kasalari yani Muasebe Müdürü.
                  Bundan baska iyi itirafmi olur??
                  En son oflum61 tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 20:22.

Yorum

• İlk olarak KooopA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    melih gökçek ve mecnun bişe almamışsa ya da anlaşmamışsa ve suçlanan taraf da biz isek Bizde aklanmış olmuyoruz mu biz zaten bu adamlarla teşvikden suçlanıyoruz adamlar aklanmış oluyolarda biz neden olmuyoruz? Tertemiziz beyler gülün eğlenin
                    arkadaşım anlayamamışsın biz teşviğe teşebbüs etmiş vermeye çalışmışız ama onların aldığına dair somut bir delil bulunamamış. zaten bize yöneltilen suçta teşviğe teşebbüs
                    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• haydaaaa...376 sayfa okudum sıra bize geldi...tarafsız söylüyorum zorla iliştirilmişiz...bu ne ya....

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aga fenerliler artık işi baya baya pişkinliğe vurmaya başladı yazık gerçekten
                        Evet, savunmayi biraktilar, formalite yanlisliklarini aramaya basladilar Ne mide var bunlarda yahu.
                        fenevlilerin sitesinden:
                        Son olarak davanın muhtemel işleyişi hakkında ip uçları veren ve "Bu müsabakalar sadece bir takım konuşmalardan ibaret değil" diyen Şen, "Gözlemci, hakem raporları, o dönemde o maçlara katılan insanların görüş ve düşünceleri de vardır. Şike, teşvik primi iddiasının, sadece o İddianameye yansıyan bir takım konuşmalardan, delillerden ibaret olmayacağı; o delillerin hukuka uygun bir şekilde elde edilip edilmediği meselesi ve onun dışında o maçlara ait tüm raporlarının da dikkate alınacağı bir yargılama aşamasının bizi beklediğini söylüyoruz.
                        En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 20:15.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Angutların sitesine baktım adamlar bizden daha iyimserler

Yorum

• lan şike yapmayın teşvik vermeyin oyarım sizi demek...nasıl teşvik verme girişimi oluyor...beynine tükürdüğüm...

Yorum

• 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı için şüphelilerin günler öncesinden şike faaliyetlerine başladıkları, özellikle İlhan Yüksel Ekşioğlu ve Cemil Turhan’ın, Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl aracılığıyla Ankaragücü takımında oynayan futbolculara ulaşmaya çalıştıkları, bu amaçla Mehmet Yenice’ye İlhan Yüksel Ekşioğlu tarafından 400.000 dolar ödeme yapıldığı anlaşılmış, bahse konu para Mehmet Yenice’nin üzerindeyken şahıs fiziki takibe alınmış, yapılan takip esnasında arabasıyla seyir halinde olan şahıs rutin polis güvenlik kontrolüne girmiş, kolluk birimlerinin araç üzerinde yaptıkları uygulama fiziki takibi sürdüren görevlilerce kamera çekimi ile kayıt altına alınmış, bu çekimler esnasında şahsın üzerinde bulunan para görüntülenerek delillendirilmiştir. Ancak soruşturmanın deşifre olmaması için herhangi bir işlem yapılmamıştır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla lig sona ermiş ancak şüphelilere yönelik operasyon kararı alınmasında yurt dışında bulunan Olgun Peker’in dönüşü beklenmiş, ayrıca suç örgütünün tüm yönleriyle deşifre edilebilmesi, Lig bitiminden sonra şike faaliyetlerinin başarıya ulaşması nedeniyle başta şüpheliler Yusuf Turanlı, Abdullah Başak ve Ali Kıratlı olmak üzere futbolcularla birebir irtibat kuran ve şike faaliyetlerinde etkin olan örgüt elemanlarına yapılacağı anlaşılan ödemelerin ve şahıslar arasındaki örgütsel ilişkinin deşifresi için de şüphelilere yönelik operasyon bekletilmiş, süreç yakından takip edilmiş, şüpheli Abdullah Başak’a şike faaliyetleri karşılığında İlhan Yüksel Ekşioğlu tarafından 04.06.2011 günü Mini-Cooper marka bir araç satın alındığı, aracın örgüt bağlantısının deşifre olmaması adına üçüncü bir şahıs adına tescil ettirildiğibelirlenmiştir.
                              En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 20:30.

Yorum

• Olayın özeti işte, kanına tükürdüklerim
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Yükleniyor...
                                X