beyler 7. şampiyonluğumuzu tamamen alnımızın akıyla tertemiz bir şekilde almış olduğumuzu bir kez daha gördük.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim başkana 18 yıl hapis istendiği nerde yazıyor show tvde aynı şeyi söyledi..
Aziz müebbet yer o zaman..
savcı dengesizlik yapmış,
aziz yıldırımın 1800 yıl olması lazım@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Eğer şampiyonluğumuzu vermezse Tff, o zaman gerçek tazminat davaları ile karşı karşıya kalır. O kadar kolay değilTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Olgun peker ın bolümünü üstün körü geçip fenerle başlayıp 250 sayfa süren beşiktaş ve bizim içinde bulunduğumuz yaklaşık 50 sayfalık bolumu satır satır okudum....
Takımımızdan , başkanımızdan , asbaşkandan vicdanınız kadar rahat olabilirsiniz....
Fener -Ankaragucu macıyla ılgılı daha once telegolde ortaya atılan emre nın kagana gonderdıgı mesajlar uzerıne nevzat sakar ın sınırlenıp emrenın menejerını azarladıgı ve ayagını denk almasını soyledıgı bır tape var o kadar....
Bızım sıvas macıyla ılgılı olarak da Hamdı Akın ve baskanın kardesı Sanı Sener ' ın iş maksatlı melıh gokcek ın yanından sırf muhabbetıne baskanı arayıp yarın fenere bı guzellık yaparsınız seklınde gecen bır muhabbet.... Burda 2 onemlı nokta var : Hamdı akın denen adam fanatik fenerli ve adı başkanlık için ciddi geçen birisi ..Diğer onemli nokta başkanın Melih gökçek ve azız ın arasının kotu oldugunu bıldıgı ıcın en ufak bır para ya da transfer konusulmadan bır temennı seklınde fenerden puan alınmasını ıstemesıdır ki bunda en ufak bır suç unsuru yoktur.... Melih gökçek de ifadesinde aziz ile arasındaki husumetten ve bu yonde bır ıstegı oldugunu zaten soyluyor...
Velhasıl-ı kelam bu iddianameden bıze bı sey cıkmaz ....
Ama fenerin yaptıklarını serhatla tayfası sabaha kadar konuşsalar bıtıremezler ....
İddianamenin uzunluğundan okumaya cesaret edemeyen arkadaşlara ufak bir tavsiye : Olayların tapelerini , olanı bıtenı dırekt geçin ... ŞÜPHELİ İFADELERİ ni okuyun sadece , bütün ifadeler birbiriyle çelişiyor.... İnşaat işçisi diye kodladıkları ayarlanmış futbolculara bir tanesi annesinin evinde çalışan inşaatçiler demiş ona çok güldüm : ) Ben A ' yı aldım eve goturdum dıyor bırısı A cıkıyor ben o adamı hıc gormeım dıyor , B cıkıyor ben A yı ve C yı bır arada gordum dıyebılıyor: )
Hadi hepimize büyük geçmiş olsun , şampiyonluk değildi benim için önemli olan temiz kalmaktı ve binlerce kere şükürler olsun ki hala tertemiziz ...
Yorum
-
Medya her zaman olduğu gibi olayı feybe'den kurtarmaya Trabzonspor'a yaymaya çalışıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum