Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hangi kanalda beyler???
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben de tayyipi tanıyorsam yarın mehmet ali aydınların işi bitmiştir...bizi dünyaya rezil etti şu an...görüşe bak kişiler kurumları bağlamazmış...
      AYARLAMIŞTIR onlar...Ne Tayyip'i abicim Allah aşkına...
      Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• nerde bu ülkenin spor bakanıııı nerdeeeeeeeeeeeeee... ülke futbolu elden gidiyor... acilen spor bakanı bu federasyon baaşkanına haddinibildirmelidir... twit atın arkadaşlar şu spor bakanınaaaaaaaa... hadi durmayın öyle tepki zamanıııııııııı

" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu herif (maa) "AZİZ YILDIRIM BENİM KLÜBÜMÜN DE BAŞKANIDIR O YÜZDEN ZİYARET ETTİM" mi dedi, bana mı öyle geldi!!!
          Dedi, dedi.

Yorum

• Maa nın ne dediğinin bir önemi yok bügüne kadar biraz şüphem vardıda bu adam tam andavalın önde gideni , yabancı dil bilmediğinden mi ? yoksa okuma yazma bilmediğinden mi bilmem ama UEFA ve FİFA gayet açık ve net akıllı olun dedi , talimatları ortada , eğer tff olarak gerekeni yapmadan adamların karşısına çıkarsan bu adamlar senin yüzüne bile t...mez , 18 takımın 18 i şike yapmış olsa bile hepsininde cezası açık ve nettir ... Adamlar açık açık sıfır tölerans diyor aksini yaparsan uzunca bir süre ancak su topu oynarsınız diyor ... Bunu anlayamayan andaval MAA hala bir taraftar gibi olayın kendi açısından olumlu bitirmek için çabalıyor ...

Bize gelince şu soruşturmayı alnımızın akıyla atlatalım ondan sonra oturur bu andavalların maymunluklarını izleriz , zamanı geldiğinde de hakkımızı eze ezee sonuna kadar alırız ....

Yorum

• moralim o kadar bozuk ki sanki evim cenaze evi tarbzonsporumun iki yöneticisinin hemde şike gibi iğrenç asla trabzonsporumun yanında bile telaffuz edileneyek bir suçlama ile yeminle gözlerim yaşarıyor sinirden kimse yaklaşamıyor yanıma...
              "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• Tff nin şu aşamada yapabileceği bişey yoktu maalesef.Çok yadırgamıyorum,savcılık delilleri vermezse tff ne yapsın...

Yorum

• RTE MAA el ele FB Sampiyonlar ligine....pasaport iade yakinda

Yorum

Bu herif (maa) "AZİZ YILDIRIM BENİM KLÜBÜMÜN DE BAŞKANIDIR O YÜZDEN ZİYARET ETTİM" mi dedi, bana mı öyle geldi!!!
                    aynen öyle dedi...

Yorum

• Bu 6 takim duserse ligtv iflas.
                      #!/bin/bash

Yorum

• Federasyon bitmiştir....Konuşmasından değil....Savcının güvenmediği bir federasyon...Evet savcı federasyona güvenmiyor...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

aynen öyle söyledi ....
                          Ölümüne BORDO MAVI

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tff nin şu aşamada yapabileceği bişey yoktu maalesef.Çok yadırgamıyorum,savcılık delilleri vermezse tff ne yapsın...
                            verse ne olacak

federasyon başkanı çıktı dedi kulüplerle şahısları ayırmamız lazım
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• fenerbahce benim kulubumunde baskanidir diyen federasyon baskanina sahibiz..
                              gunahkar olduk ekran basinda..
                              allah colugunuzdan,cocugunuzdan cikarir insallah..
                              ulan ilk defa hesabi bu dunyada gorulecek dedik..yine olmadi,yine seref haysiyet yoksunlari kazandi..
                              hey guzel Allahim, nolur birazda biz sevinsek..bizi siniyormusun..
                              bizim bu sinama ne zaman bitecek..allahim sen yardim et..
                              sinirden aglicam arkadas..bu nedir ya..bu insanlar neden bu kadar omurgasiz,serefsiz..

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben de tayyipi tanıyorsam yarın mehmet ali aydınların işi bitmiştir...bizi dünyaya rezil etti şu an...görüşe bak kişiler kurumları bağlamazmış...
                                Mehmet Ali Aydınlar'ı oraya kim getirdi?
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Yükleniyor...
                                X