Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• er meydaninda kocek havasi calindi , oynayandi , kivirildi, gerdan kirildi ve bitti,

Yorum

• "Aziz Yıldırım benim de kulübümün başkanıdır"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar...

Bu ayıp da sana yeter,daha ne denir ki ya arkadaş,tarafsızlığın a... koydun
      24 yıl şampiyon olmasan ne olur,bu kalp bir ömür seninle...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mehmet Ali Aydinlar kimse kusura bakmasin tam bir gerizekali.
        Dur bakıyım harbi gerizekalı

Yorum

• ah sadri baskan bu adami nasil basimiza musalat ettin ya of of ya Atalay varken neden bu hiyari destekledik basta
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ne diyo adam üstüne basa basa kişiler ve kurumlar ayrı ayrı. yapan kişiye en agır cezayı verecegiz.
            yöneticilere verecekler cezaları. lig de aynen devam edecek. başka birşey beklemeye gerek yok. geçmiş olsun şampiyonluk gelmicek bize. bizide yoktan yere işin içine çekerek fb yi kurtaracaklar.
            2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• 3. dünya ülkesi olmak işte böyle bir şey..
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Federasyon ilerde b yükün altından kalkamaz. İnsanları kin ve nefrete sürüklüyor resmen.
                Özkan SÜMER

Yorum

• yemin ederim, anarşi çıkarmak, tff binasını yıkıp tuğla tuğla üstünde bırakmamak istiyor canım

o haldeyim yani
                  onur, emek, başkaldırı...
                  kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                  LiverpoolFC

Yorum

• Şerefsİz adam federasyon baŞkani oldu...gÜya tarafsiz...dİyorkİ "azİz yildirimi zİyaretİM tamamen İnsanİ..azİz yildirim benİm klubÜmÜn baŞkanidir"...sen tarafsizsin artik klubÜn yok...nasil bİr kumpasa dÜŞtÜk arkadaŞ ya..
                    En son Aytekin Kuleyin tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 23:27.
                    Ölümüne BORDO MAVI

Yorum

• Tamam federasyon berbat, anladık.. Fb boğazına kadar hatta fazlasına kadar pisliğin içine batmış.. Ama merak ettiğim husus biz temiz miyiz? Temiz olalım da şampiyonluğu sonra alırız.. Benim en korktuğum şey ucundan kıyısından bizim pisliğe bulaşmış olmamız.. Allah korusun biz temiz olalım da.. İsmimiz lekelenmesin, alnımız açık, başımız dik olalım da.. Ama göründüğü kadarıyla o kadar temiz değiliz, en azından teşebbüs var..
                      Not Important..

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Aydınlar tam bir gerzek kimse kusura bakmasın.
                        Niye kusura bakılsın ki, gerzek değilde nedir bu kadar saçma açıklamalar yapılır mı?

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dazlak kafa kim?
                          Haluk Ulusoy federasyonunun as başkanı Ata Aksu...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu herif (maa) "AZİZ YILDIRIM BENİM KLÜBÜMÜN DE BAŞKANIDIR O YÜZDEN ZİYARET ETTİM" mi dedi, bana mı öyle geldi!!!
                            trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• MAA kural neyse onu uygula!!!

Kimseye uygulayamazsan bize uygula!!!

Biz aglamayiz arkadaslarin gibi pis fanatik!!

Yaptiksak - Bank Asya

Yorum

• Acaba 8-9 aylık bu operasyonu kaç kişi biliyordu
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X