er meydaninda kocek havasi calindi , oynayandi , kivirildi, gerdan kirildi ve bitti,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Aydinlar kimse kusura bakmasin tam bir gerizekali.
Yorum
-
ne diyo adam üstüne basa basa kişiler ve kurumlar ayrı ayrı. yapan kişiye en agır cezayı verecegiz.
yöneticilere verecekler cezaları. lig de aynen devam edecek. başka birşey beklemeye gerek yok. geçmiş olsun şampiyonluk gelmicek bize. bizide yoktan yere işin içine çekerek fb yi kurtaracaklar.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
Şerefsİz adam federasyon baŞkani oldu...gÜya tarafsiz...dİyorkİ "azİz yildirimi zİyaretİM tamamen İnsanİ..azİz yildirim benİm klubÜmÜn baŞkanidir"...sen tarafsizsin artik klubÜn yok...nasil bİr kumpasa dÜŞtÜk arkadaŞ ya..En son Aytekin Kuleyin tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 23:27.Ölümüne BORDO MAVI
Yorum
-
Tamam federasyon berbat, anladık.. Fb boğazına kadar hatta fazlasına kadar pisliğin içine batmış.. Ama merak ettiğim husus biz temiz miyiz? Temiz olalım da şampiyonluğu sonra alırız.. Benim en korktuğum şey ucundan kıyısından bizim pisliğe bulaşmış olmamız.. Allah korusun biz temiz olalım da.. İsmimiz lekelenmesin, alnımız açık, başımız dik olalım da.. Ama göründüğü kadarıyla o kadar temiz değiliz, en azından teşebbüs var..Not Important..
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Aydınlar tam bir gerzek kimse kusura bakmasın.
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDazlak kafa kim?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Acaba 8-9 aylık bu operasyonu kaç kişi biliyorduTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum