Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Savcı delilleri federasyona vermekten kaçınıyor şu an. Hatta federasyonun içinde görevde bulunan kişilerin hakkında bile iddialar var denmişti bir yerde. Yeni bir dalga da Federasyon Başkanı da alınırsa neler olur acaba
    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dur bakıyım harbi gerizekalı
      Atatürk ün resmini kullanmayın bari

Yorum

• bu kişiler kurumları bağlamaz lafı da nerden çıktı.. bu ne saçmalıktır

madem öyle juventus niye küme düşürüldü..

hangi ülke de yaşıyoruz yazıklar olsun ya..

Yorum

• Umarim UEFA ve FIFA TFF ye gereken dersi verir ve men eder. Fenerbahce avrupaya bu kadar sike mike ile katilamaz KATILAMAZ birak küme düsmeyi öncelikle KATILAMAZ. Trabzonsporun yöneticileride tutuklanmadigi sürece bizi göndermeliler. Ahmet Agaoglu bu konuda farkli konusmaliydi cnn türkde cunkü bizim tutuklanma ihtimalimiz cok düsük. Fenerbahce gibi durumumuz yok ve olmayacagida görünüyordu.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Acaba 8-9 aylık bu operasyonu kaç kişi biliyordu
            Abi anladığım kadarıyla bir sen bir de ben bilmiyormuşum

Yorum

• yani bizde m i sikeye karistik simdi?

Yorum

• M.Ali Aydınlar: "Aziz Yıldırım benim de kulübümün başkanıdır."

bu adam canlı yayında bize küfür ediyor
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3. dünya ülkesi olmak işte böyle bir şey..
                  bana sorarsan 5. dünya ülkesi bile olmayi haketmedik
                  „Choose a lazy person to do a hard job.
                  Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                  BILL GATES

Yorum

• suatkilicsamsun Suat KILIÇ

Bugün Bolu, Edirne. Ay sonuna kadar Samsun, Trabzon, Mersin ve Antalya. Durmak yok, hizmete devam...

Spor bakanı ay sonuna kadar trabzona gelecekmiş... Trabzona geldiğinde kendisine sorun nedir bu federasyonun rezil durumunu!!!
                    " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak alikutlu1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Aziz Yıldırım benim de kulübümün başkanıdır"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar...

Bu ayıp da sana yeter,daha ne denir ki ya arkadaş,tarafsızlığın a... koydun
                      Bende bi ara yanlış duydum sandım ama meğerki doğru duymuşum...
                      Şike serbest dedi adam resmen takımlar şike yapabilir biz 3-5 kişiye ceza keseriz kapanır gider dedi resmen
                      181' PARS Squadron

Yorum

• Kimse kusura bakmasın ama Sabah M.A.A'ya çok sövmeme rağmen ben de olsam kararı bugün açıklamazdım.

Kimin eli kimin cebinde ne olmuş ne bitmiş belli değil..

İsmi hiç anılmayan bir kulup daha işin içindeymiş.

Ne oluyor,ne bitiyor önce bekleyip sonra karar vermek lazım,acele karar verilirse daha sonra yeni delillerle işin boyutu değişicek..

Şampiyonlar ligi kısmı hariç bütün kararlar doğrudur,Şampiyonlar Ligi için de herhangi bir çözüm yoktur bana göre..

Ama açıklama biçimi çok yanlış.

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam işte yumurtladı tff başkanı.
                          Olay kişisele bağlandı ...
                          İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar tff baskani: "kulüpler ayri, sahislar ayri" dedi

bence bosuna umutlanmayalim, herkes yatsin
                          İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aydınlar çıkardı ağzındaki baklayı. Kişilerin yaptıkları kurumları bağlamamalı...
                          İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kişilerin işlediği suçlar kurumlara bağlanamaz dedi beyefendi.Buyrun cenaze namazına.
                          İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Mehmet Ali Aydınlar: Kişiler ayrı kurumlar ayrı"

SE-REF-SIZ
                          İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bak bak bak. Beyefendi tutukluluk halleri kesinleşince kişilere ceza vereceğiz diyor adam. Birde kişilerin yaptığını kurumlara mal etmemeye çalışıyoruz elimizden geldiği kadar..

ALLAH BELANI VERSİN MAA
                          İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kişilerin yaptıkları nedeniyle o kurumlar bir menfaat sağlıyorsa bal gibi kurumlar da bunun bedelini öder.
                          konu ister fener olsun ister Trabzonspor.
                          İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu adam fenerin avukatı gibi...
                          İlk olarak yyigitt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Klüpler ayrı şahıslar ayrının anlamı şu : Eğer Aziz Yıldırım'ın yada diğer kişiler suçu sabit ise ömür boyu men edilir.
                          TFF Başkanı:
                          Şahısların hataları kurumlara mal edilemez diyor.
                          İşin içinde 7 kulüp var karar verilirse hepsi için verilir.
                          İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tffnin tavri belli oldu kisilerle kurumlar ayri diyor maa adisi
                          İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          m.a.a konuşmasından ben burda olduğum sürece fb düşmez diyor resmen
                          İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          MAA tam süzme çıktı
                          İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maa tam bir taraftar gibi konusuyor yok bole bise
                          İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ve M.A.A Fenerbahçe'yi kurtarmanın reçetesini açıkladı.
                          İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam sosyal boyut dedi, dağılın millet

artık şike serbest
                          İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maa seni o koltuga otutturan baskanimizin kafasina edim ben...
                          İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maa diyorki kişilerle kurumlar ayrıdır .sonrada diyorki yasalar ne derse onu yapacağız .yasa ne diyor yönetici işin içindeyse klüp küme düşer .çelişki yokmu burda...
                          İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          AGLAMAK ISTIYORUM. BU adami nasil Fedearasyon Baskani yaptilar. Mehmet ALi Yilmazi baskan yapsaydik Sampiyonduk simdi.
                          Bu nasil Adalet. Kafayi yicem birazdan
                          İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet Ali Aydinlar: "UEFA almiyoruz Türk takimlarini derse yapacak bir seyimiz yok."

budu işte UEFA bizi ............ kabulde ya FİFA ne yapacak
                          Nasıl bir ülke böyle yahu, nasıl bir adalet işleyişi bu?
                          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Savcının güvenip dosyayı iddianame hazırlanmadan vermem dediği bir federasyon....Başlamadan bitmiştir....
                          İlk olarak Kul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maa

ne kadar kastın varsa, benim döktüğüm gözyaşları kadar, gb maçda heyecandan telefonu kırdığımda üzüldüğüm kadar, sınav dönemleri üzüntüden uyuyamadığım kadar Allah'ından bulasın inşallah !

yaşattığın üzüntüler ve fenerlilere yaşattığın sahte sevinçlerin hesabını öteki dünyada vereceksin.
                          M.A.A korkağın teki beyler. Cesur birilerinin gelmesi lazım başkanlığa.
                          İlk olarak 28kuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sanırım yasaları uygulamak zorundayız!!! feneri kurtardılar şimdilik. hepten kurtarmanın peşinde
                          İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dur bakıyım harbi gerizekalı
                          İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Federasyon ilerde b yükün altından kalkamaz. İnsanları kin ve nefrete sürüklüyor resmen.
                          İlk olarak Aytekin Kuleyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şerefsİz adam federasyon baŞkani oldu...gÜya tarafsiz...dİyorkİ "azİz yildirimi zİyaretİM tamamen İnsanİ..azİz yildirim benİm klubÜmÜn baŞkanidir"...sen tarafsizsin artik klubÜn yok...nasil bİr kumpasa dÜŞtÜk arkadaŞ ya..
                          İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam federasyon berbat, anladık.. Fb boğazına kadar hatta fazlasına kadar pisliğin içine batmış.. Ama merak ettiğim husus biz temiz miyiz? Temiz olalım da şampiyonluğu sonra alırız.. Benim en korktuğum şey ucundan kıyısından bizim pisliğe bulaşmış olmamız.. Allah korusun biz temiz olalım da.. İsmimiz lekelenmesin, alnımız açık, başımız dik olalım da.. Ama göründüğü kadarıyla o kadar temiz değiliz, en azından teşebbüs var..
                          İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu herif (maa) "AZİZ YILDIRIM BENİM KLÜBÜMÜN DE BAŞKANIDIR O YÜZDEN ZİYARET ETTİM" mi dedi, bana mı öyle geldi!!!

Bu adami TFF Baskani yapanin Allah her türlü ... versin.

Ya harbiden su TFF kimseler tarafindan denetlenmez mi?

Adam resmen "yasayi" "uygulamayacagiz" dedi...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam federasyon berbat, anladık.. Fb boğazına kadar hatta fazlasına kadar pisliğin içine batmış.. Ama merak ettiğim husus biz temiz miyiz? Temiz olalım da şampiyonluğu sonra alırız.. Benim en korktuğum şey ucundan kıyısından bizim pisliğe bulaşmış olmamız.. Allah korusun biz temiz olalım da.. İsmimiz lekelenmesin, alnımız açık, başımız dik olalım da.. Ama göründüğü kadarıyla o kadar temiz değiliz, en azından teşebbüs var..
                            7
                            Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Federasyon bitmiştir....Konuşmasından değil....Savcının güvenmediği bir federasyon...Evet savcı federasyona güvenmiyor...
                              Savci guvenmiyor ama Turk futbolunu da mahvediyor. Delilleri aciklama ile ilgili karar alsalar federasyon boyle elini kolunu sallayarak keyfi karar alabilir miydi? Emniyet de federasyonun ekmegine yag surmustur isleri geciktirerek...

Yorum

• İlk olarak Aytekin Kuleyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynen öyle söyledi ....
                                malumun ilanı yazık ama..

Yorum

Yükleniyor...
                                X