Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne alaka...
    Konuşuyor işte bulduklarını çıkartıyorlar...
    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Fb suça mı itilmiş?
      Hay beyin nöronlarına zokora ya.

Ne oldu aziz şikecisi bu işleri yaparken başına silah mı dayadılar.
      2 keredir şampiyonluğu son anda kaybetmeleri kendi mallıkları.
      Demekki kendi mallıkları yüzünden bu şikeyi yapmışlar.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ilk defa bu konu hakkinda yaziyorum forumda. Simdiye kadar tum yazilanlari okuyamadim burada ayni seyleri yazarsam kusura bakilmasin.
        Ilk gozlemim forum genelindeki umutsuzluk. Hak veriyorum simdiye kadar bu ulkede sike bazinda olup bitenlere bakinca. Ancak bu sefer UEFA isin icinde; bekliyor. Benim tek ve buyuk umudum budur. Fener yonetiminin son derece acz icinde olan bitene basin yasagi getirmeye calismasinin ana sebebi de bu bence. Olaylari gizlersek, en azindan UEFA’dan saklayabilirsek burada gereken diyet neyse oder (yine) yirtariz umudunda idiler; olmadi. Evet, UEFA bekliyor. Kardesim mahkeme ne kadar surerse sursun su kadar gunde hangi kupaya hangi takim katilacak bana bildirin diyor. Sike yaptigini bildigin, hatta suphelendigin takimi bana bildirirsen de sonra sonuclarina katlanirsin diyor. Is ciddi yani.
        Ote yandan Trabzonspor su Aziz Yildirim ve avanesinin yaptigi iddia edilen seylerin (ki hepsini yaptiklarina zaten inaniyordum, artik yuzde yuz inaniyorum) binde birini bile yaptiysa kume dusurulsun isterim. Boyle bir leke silinmez; hic degilse cezasi cekilsin.

Yorum

• Fenerli yönetıcılerle TFF görüştü hatta Emrede görüstü..

Emnıyetın elı armutmu topluyor

Yorum

• Benim isteğim Şampiyonluk ve Ş.Ligi bize verilsin , Fener düşmesede olur , biz alalım da kupayı.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Küme düsme durumunda takimlar ne olacak tahminen ?

Sivas düsecek peki buca ne olacak ? Veya fenerde düsecek ve konya kurtarabilecekmi bu yüzden ?
              Hocanın ifadesine göre düşürülen takımların sayısına göre ligi 16.17.18. takımlar bitiren takımlar kalacak .

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2004 senesindeki sampiyonlug da bize verilsin o Cem papilanin bizi yaktigi sene
                fenerliler madem geçmişe bakmak istiyor hayhay efenim, bizden başka karlı çıkacak var mı ki?

Yorum

• İlk olarak 61Hamsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vallahi ben nerde internet yanimd af edsiniz ama toalete bile yanima aliyorum !!!!!!!!!!!
                  beni de arayabilirsin

Yorum

• Yaff Ulkemi cok seviyorum ama Bu Bedri Baykam Gurcan Bilgiç gibi adamları sevmiyorum.Bu nasıl mantıktır , nasıl yuzsuzluktur, nasıl aymazlıktır. Pesss.....
                    Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Ya bu emre fenerimi temsil ediyor kimki bu yaaa uyuz oldum
                      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bedri baykam şerefsizi 20 milyoluk camiaya bu ceza verilemez diyo itoğlu it.
                        diğer adamda mialn juventus düşürüldü onlar küçük takım mıydı diyor.
                        zihniyete bakarmısınız. lan 20 değil 120 milyon olsanız ne yazar.
                        harbi kuş beyinli bunlar yaa
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ntvsporu bombalayana 1 milyon dolar..hukuku katlettiler..şu an itibariyle taraflıdır ntvfbspor..

Usta yeni mi farkına vardın. Eskişehir maçından sonra o Rıdvan Bülent'e soru sordurttu muhabire yok doğayla sezeri orta sahada Colman Selçuk ikilisine pres için mi görevlendirdiniz diyor. Bu resmen azizin talimatıydı. 2 gündür ntvsporda toplam şike haberi 1-2 saati geçmez üstelik burası spor kanalı. Rıdvan nerelerde hiç görünmedi daha 1 hafta olmadı M.A.A ile program yapmıştı ntvsporda

Yorum

• Bana sadece şampiyonluk kupası yeter .
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Çırpın fenerbahçe !

Zevk alıyorum.

Zevklerin en büyüğü ise haftaya bugün. Veya ondan önceki gün.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• CNNdeki kadının saçlarını yolacağım valla.Fb yerine şampiyonluk verilen takımın şikesiz temiz olarak şampiyonluğu nasıl ispat edilebilirmiş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X