Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nusret Bey, Trabzonspor şike nedeniyle gasp edilen haklarını geri almak için gerekli iradeyi göstermediği için istifa ediyoruz diyor.

Bu mebal Trabzonspor yönetiminin boynunadır!
    Kupa devletin tepesindeki isimde.
    Bunu 1000 kez yazdik.

Bundan onceki yonetimler ( Iho ve Usta ) o kupayi getirebildi mi ?
    Yok.

Agaoglu getirebilecek mi ?
    Bana gore tepedeki isim gitmeden hayir.

Kimin vebali kimde oluyor ?

Yonetime vurulacak yerler var ama kupayi satan senin halkin.

Kupayi almayan senin Trabzon - siyaset yalakasi halkin.

Kupayi almayan siyaset sayesinde cebini dolduran asalak halkin ( cogunluk boyle, cok duzgun insanlar belli zaten )

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kupa devletin tepesindeki isimde.
      Bunu 1000 kez yazdik.

Bundan onceki yonetimler ( Iho ve Usta ) o kupayi getirebildi mi ?
      Yok.

Agaoglu getirebilecek mi ?
      Bana gore tepedeki isim gitmeden hayir.

Kimin vebali kimde oluyor ?

Yonetime vurulacak yerler var ama kupayi satan senin halkin.

Kupayi almayan senin Trabzon - siyaset yalakasi halkin.

Kupayi almayan siyaset sayesinde cebini dolduran asalak halkin ( cogunluk boyle, cok duzgun insanlar belli zaten )

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Aynen katılıyorum..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzel kardeşim benim, şike ispatlanalı yıllar oluyor. Hatta fener artık hiç bir duruşmada şike yapmadıklarıyla ilgili hiç bir şey demiyor. Onlara göre yaptıkları şikenin cezasını çoktan çekmişler. Ulusal medyaya bu konularda fazla kale alma derim. O mecralarda olay çok farklı ilerliyor. Bizim mücadelemiz gerekli cezaların gerekli mercilerce verilmesi için.
        Abi şunu anlatmak istedim şu şike itirafından sonra halen nasıl gereken cezalar verilmiyor bunu demek istedim yani FIFA şu itiraftan sonra artık tamam bu kadar yeter deyip şikebahçeye gereken cezaları vermesi gerekirdi zaten infantino bu nasıl başkan olmuş hayret resmen adamın yüzüne renkli ışıklı reklam tabelası eksik adamın yüzü resmen bağırıyor şikecilerden rüşvet alıyorum diye infantino bu adam görevi kötüye kullanmadan dava açılmalı şikebahçe eninde sonunda düşecek Trabzonsporumuzun 2011 Şampiyonluk kupası Trabzonspor'a teslim edilecek...

Yorum

• Avukatlarımıza emekleri için sonsuz teşekkürler.Bu mücadelede tepe noktaları sahipsizken bile onlar işlerine, inaçlarına sahip çıktı, davaya devam etti. Yağmacı, yabani şehir ruh hali iki değeri daha saf dışı etti.
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bugün itibariyle Trabzonspor kulübü davasından vazgeçmiştir.

Taraftar da tepkisiz kalırsa; camia olarak da haysiyet meselesi saydığı bu hak mücadelesinden vazgeçerek kimliğini de kaybetmiş olacak.

Mesele mi peki? Pek değil gibi. "Biz önümüze bakalım".

Öyleyse durmak yok, yola devam. Ölen ölür kalan sağlar onlarındır.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gelmiş geçmiş en omurgasız ve en tehlikeli yönetimle karşı karşıyayız. Ve de kendilerini Trabzonspor zannediyorlar.
            İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç bir yönetimin cesaret edemediği şeyleri yapıyorlar ve de bunda oldukça kararlılar. Hep birlikte görücez sonraki adım...
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Kimse de bu saatten sonra yok emeğe karşı paranın mücadelesiymiş, yok güçlülere karşı bilmemnenin mücadelesiymiş, yok son kaleymiş felan diye martaval okumasın. Ağzıyla değil kıçıyla gülerler buna. Hakkettiği, sonuna kadar haklı olduğu şampiyonluğunu ağababalar istiyor diye fenere peşkeş çeken bir camianın mensubu olmaya da alışın bence.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Memlekette umut sahibi olarak yaşamak için olumlu hiçbir eylem göremiyorum. Ülkem için endişe duyuyorum. Bir takım insanın menfaati için diğerlerinin maddi ve manevi neyi varsa çalınıyor. Kalkınmış hiçbir millette böylesini göremezsiniz. Ülkeyi geçtim, kurum ve kuruluşların dahil idare edilme şeklinden utanıyorum. Hayde bre!
                  Fanki tonki zonki...

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• geldiklerinden bu yana yonetimin izledigi yoldan belliydi boyle olacagi zerre samimi degiller şike konusunda ..avukatlar cikip yenen naneleri teker teker aciklamalilar herkes herseyi gorsun ..bu isin buraya kadar gelmesi hukuk kurulu sayesindeydi onlarin gitmesi hic iyi olmadi artik istedikleri gibi at kostururlar icerdende haber alamayiz yaziklar olsun ..hukuk kurulu siz de yuzduk yuzduk kuyruguna geldik yeri ve zamanimiydi sıksaydiniz ya biraz daha disinizi napcaz simdi kapatcakmiyiz dukkani..
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 19.03.2019, 19:14.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Amin

Yorum

• Istedigimiz sonucu alamazsak dükkani kapatirim cok net.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            geldiklerinden bu yana yonetimin izledigi yolan belliydi boyle olacagi zerre samimi degiller şike konusunda ..avukatlar cikip yenen naneleri teker teker aciklamalilar herkes herseyi gorsun ..bu isin buraya kadar gelmesi hukuk kurulu sayesindeydi onlarin gitmesi hic iyi olmadi artik istedikleri gibi at kostururlar icerdende haber alamayiz yaziklar olsun ..hukuk kurulu siz de yuzduk yuzduk kuyruguna geldik yeri ve zamanimiydi sıksaydiniz ya biraz daha disinizi napcaz simdi kapatcakmiyiz dukkani..
                            Fatih artık adamları davaya dahi götürmüyorlar sıkacak ne kaldı ki. Nusret Yılmaz dava gününe kadar kulübün vizesini halletmesini bekledi. Kulübün avukatları kulüpte muhattap bulamıyor. Başkan Egemen'in Yolmaz'ın yüzünü CAS günü görüyor neredeyse. Orhan'ın da dediği gibi davacıya rağmen dava yürütmnin imkanı yok.

Murat

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Istedigimiz sonucu alamazsak dükkani kapatirim cok net.
                              Çaba gösterirsin sonuç alamazsın amenna. Gücümüz yetmedi ama elimizden geleni de yaptık dersin. Bu bambaşka bir şey. Sanıyorum bu durumda en iyisi dediğin gibi bu defteri kapatmak olacaktır.
                              Murat

Yorum

• Sonuç?
                                Yine mi hüsran kardeşlerim
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X