Acaba biz UEFA başvurularımızı Tekirdağ Adliyesi üzerinden mi yapıyoruz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
şikebahçeliler çok dönek harbiden namus davaları cas, maçlara çıkmıyoruz, "beyefendi" bizi ele geçirmeye çalışıyor.. şimdi o beyefendinin paralel muhabbetine eteklerine yapıştılar daha dün kin kustukları adamın bugün yaptıkları ile biz masumuz diyorlar))
cas kararları orda kapı gibi duruyor eninde sonunda gömecekler kuş beyinli azizspor'lularasadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Bu dava boyunca hiçbir olayı lehimize kullanamadık. Haklı olduğumuz yerlerde maalesef haksızların sesi bizden fazla çıtkı ve buna dur demedik.
Gerekli adımlar atılsaydı bu davayı söke söke alırdık...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Kuş beyinlilerin manipüle haberlerine itibar etmeyin sakın.
onlar sürecin en başından beri bize bir şey olmaz havasındalar.
bize bir şey olmaz dediler 2 yıl avrupadan men yediler.
bir kişide çıkıp madem temiziz neden avrupaya gidemiyoruz diye sormadı.
bir tane adam çıkıpta madem bu işler kapandı neden TFF halen o sezonun süper kupa maçını oynatmıyor diyemedi.
bu kuş beyinli emek hırsızlarını küme düştükleri gün göreceğiz.
en keyifli gün o gün olacak... hele o kupaTrabzona doğru yola çıktığında seyreyleyin cümbüşü..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Şikeciler Uefa dan eksik ceza yediler. Bunu başından beri söylüyoruz.
İnşallah en az bir yıl daha ceza yiyecekler.
Türkiyede de ceza yiyecekler. Süreci uzatmaya çalışıyorlar ha bire.
Burada da yalnız değiller. Padişahlarından medyasına iş adamlarına kadar yaptıkları hırsızlıklar korunmakta. Tam tersi bizim polıtıkacılar iş adamlarımız Klübü yalnız bıraktılar. Yalnız bırakmayla da kalmadılar aleyhimize demeçler bile verdiler.
Zor şartlarda az sayıdaki insanlarla biz mücadelemizi yapıyoruz. Hukuk Kurulumuz tek başına
mücadele ediyor.
Ben inanıyorum. Çalınan haklarımızın hepsini alacağız. Sadece süreç uzuyor o kadar.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekuduran fenerliler görüyorumHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzak durmanı tavsiye edeceğim. Sen bize lazımsın ,üşümeyelim durduk yere reis.En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 24.04.2015, 14:45.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bu başvurudan sonuç alma ihtimalimiz nedir acaba?
Artık başvurulan kurum UEFA olunca ister istemez iki kere düşünüyor insan.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
Fanatik anasayfasından çıkarmış bile haberi hemen (:
Herkes görevini profesyonelce yapıyor.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başvurudan sonuç alma ihtimalimiz nedir acaba?
Artık başvurulan kurum UEFA olunca ister istemez iki kere düşünüyor insan..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçenlerdede yazmıştım burda. muhtemelen fb yi bu yılda avrupadan s.....r edecekler...
Sadece Avrupadan men etmek bizi artık teselli etmez
Adam gibi üstlerine düşeni yapsın ahlaksızlar.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Avrupadan men etmek bizi artık teselli etmez
Adam gibi üstlerine düşeni yapsın ahlaksızlar..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamimi bir şekilde soruyorum, hala uefa dan yada fifa dan bir beklentisi olan var mı?
Süreç bitmedi
UEFA/FIFA'yı görmüyor musun, sırası gelene cezayı kesiyor (Sivas, Satılmışşehir, Bursa, Samsun)
Esas şikecilere sıra ne zaman gelecek acaba?
her gün ölüyor zavallılar
Çukura düştükleri gün
Göreceğim o şakşak medyayı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum