İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
12831 sayfa boyunca kafa karışıklığını gideremeyen biz, nasıl davamızı insanlara, kurumlara anlatıp kazanacağız.en ufak karşıtlıkta birbirimize giriyoruz. Umarım cas tüm bu acılara bir son verir.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Fbyi tutan sözde adalet temsilcileri olan zavallı insanlar gurubuna şunu sormak lazım. Madem siz şike yapmadınız. O zamn ortada çok büyük maduriyet var. 2011 ve 2013 de şampi oldunuz. Ama o iki sene de şampiyonlar ligne gidemediniz. Ciddi paralardan oldunuz. 3 yıl da avrupadan men cezası yediniz. En az 1 trilyon zararınız var. Üstüne yaşadıpınız rezillik herkesin dilinde.ee koca süper güce sahip koç gibi zenginleri ve güçlüleir oşan fb camiası siz neden hakkınızı uefada. Fifada casda aramıyorsynuz. Neden çok ciddi tazminatlar istemiyorsunuz. Hani namusları olan cas davası vardı neden çektiniz bunu. Aklı ve birazcık vicdanı alan tüm insalar bu durumun ne olduğunu o kadf iyi anlar ki. Ama yavuz hırsuz misali borusunu sadece türkiyede tffde oynatabiliyor traftar sayısı lobi ve güçlülerine güvenerek. Biraz fifaya sus payı veriyor bana ceza verdin olayı daha fazla kaşıma diye. Fbnin tek yaptığı 8 yıldır trabzonsporuda sanki şike yapmış gibi ee onlar da yaptı demeye çalışıp dosyayı tamamen rafa kaldırma çabası. Ama o kadr temiz bir klubüzki bir tane mahkeme bile evet trabzonsporumuzda da bir şüphe var demedi. Takımımızla ne kadr gurur duysak azdır. Karşımızda o kadr kirli düzen var ama biz hep adaletten namustan şereften yana olmuşuz.
Yorum
-
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.06.2019, 17:44.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma ama biraz miçtin burda.. ergenekon ve balyoz konusuna hiç katilmiyorum... feto da vardir, maalesef var, bu bir gerçek... haaa ama çikar çatismasi oldugu için durum buraya geldi o ayri
Allah’a şükür havuz medyası izlemiyorum ve izlediğim programlardan edindiğim kanaat kesinlikle gerçek olduklarıydı.En son omondoles tarafından düzenlendi; 07.06.2019, 16:06.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat albayrakı yine de tebrik etmek lazım. Ne zaman sorulsa şampiyon trabzonspordur dedi. Bunu ekrem imamoğlu diyemedi veya soylu diyemedi. Tüm trbazonlu güçlü insanlar bu cğmlenin net arkasunda dursaydı hakkımızı almıştık. Şenol güneş bile diyemedi. Birçopu gibi kıvırdı güçten çoğunluktan korktu. Heo adaletten dem vuran bir dünya chpli siyasetçi. Sanatçı. Gazetevi akadrmisyen de diyemedi. Türkiyede aslında hiç kimse adalet filan istrmiyor. Türkiyedr tek istenen kendi tarafını tuttuğun takım. İdeoloji veya her neyse onun yüzde yüz haklı bulunmasıdır. Kimse adaletin peşinde filan değil.o yüzden türkiye ye hangi sitasi oluşym hangi ideılojik düşünce gelirse gelsin adalet filan olmayacak. Sadece güçlünün ve çoğunluğun adaleti olacak. Bu ülkede gerçekten dürüst insan sayısı o kadar azki.aslında dünyada bizden farklı değil pek. Uefa ve fifadaki uaulsüzlükleri okumayan yoktur.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFbyi tutan sözde adalet temsilcileri olan zavallı insanlar gurubuna şunu sormak lazım. Madem siz şike yapmadınız. O zamn ortada çok büyük maduriyet var. 2011 ve 2013 de şampi oldunuz. Ama o iki sene de şampiyonlar ligne gidemediniz. Ciddi paralardan oldunuz. 3 yıl da avrupadan men cezası yediniz. En az 1 trilyon zararınız var. Üstüne yaşadıpınız rezillik herkesin dilinde.ee koca süper güce sahip koç gibi zenginleri ve güçlüleir oşan fb camiası siz neden hakkınızı uefada. Fifada casda aramıyorsynuz. Neden çok ciddi tazminatlar istemiyorsunuz. Hani namusları olan cas davası vardı neden çektiniz bunu. Aklı ve birazcık vicdanı alan tüm insalar bu durumun ne olduğunu o kadf iyi anlar ki. Ama yavuz hırsuz misali borusunu sadece türkiyede tffde oynatabiliyor traftar sayısı lobi ve güçlülerine güvenerek. Biraz fifaya sus payı veriyor bana ceza verdin olayı daha fazla kaşıma diye. Fbnin tek yaptığı 8 yıldır trabzonsporuda sanki şike yapmış gibi ee onlar da yaptı demeye çalışıp dosyayı tamamen rafa kaldırma çabası. Ama o kadr temiz bir klubüzki bir tane mahkeme bile evet trabzonsporumuzda da bir şüphe var demedi. Takımımızla ne kadr gurur duysak azdır. Karşımızda o kadr kirli düzen var ama biz hep adaletten namustan şereften yana olmuşuz.
Berat'i da çok elestirmem ama biraz uyaniklik var isin içinde... Trabzon kanadinin gazini almadan sorumlu kisi gibi duruyor baska bir sey yok =) yine de kötünün iyisi... süleyman bildigimiz fb kongre üyesi... bunu kabul etmeyip Ekrem'in fb kongre üyesi oldugunu millete yutturmaya pislik aktroller bile var, diksen miii gebertsen miii ?
Bir de, 17 yildir iktidarda olan gücü elinde bulunduran taraf fblilerden korkunca "ama çok taraftarlari vaarr" , daha elinde bir gücü olmayan Ekrem ve/veya x kisi istenilen cümleyi kurmayinca "yiyosa desin" , yok yaaa ? sizin keyfinize mi ? ben bu konuda kendisine kirginim ama benim buna hakkim var, aktrollerin yok açik ve net... 2011 sampiyonu Trabzonspor dese, bu pislik aktrollerin hiçbirisi "lan helal adama, bu sefer ona destek verecegim" der mi ? demez, kalibimi basarim ki demez... onun için hiç fuzuli afkurmalarina gerek yok milleti salak yerine koymasinlar... "çumurpakanum desegürler" pankarti hazirlasinlar onlara yakisan oTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
CHP, Ak Parti, MHP vs. Hiç fark etmez hepsi aynı b..un laciverti. Ekrem İmamoğlu da bir başkası da çıkıp 2010/11 şampiyonu Trabzonspor diyemez. Trabzonspor kimliği ağır bassa zaten o adamlar orada olmazlar.
İmamoğlunun bugün şampiyon Trabzonspor demesi seçimi kaybetmesi demek. Bunu diyemeyen adamın da Trabzonsporluluğu ne kadar övülebilir orası da insanların inisiyatifine kalmış.
Velhasıl mesele kişiler değil zihniyet. Ülkenin abartısız %99u o konumda aynı şeyi yapar. Tam aksi durum olsa Fenerbahçelilerin %99u da Trabzonspor şampiyon diyecekti. Bu ülke ve bu zihniyet böyle. Bu yüzden her zaman kaybediyoruz. Gasp edilen hakkımı bana İsviçrede aratıyorlarsa yazıklar olsun böyle düzene de memlekete de.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Iyice mide bulandirmaya basladi bu durum.
Insanlar göz göre göre adaletsizlige adaletsizlik diyemiyor, susuyor.
Yorum
-
Bu ülkede yukarıda bir arkadaş değindi bcnce tamaemen doğru. Ergenekonda balyozda vardı. Şikede vardı. Yolsuzluk da vardı. Ancak fetöde var. Feto bu yukarudaki e olayı da tamaemen kendi çıkarları uğruna süsledi de aüsledi. Yani onun da amacı adalet depildi. Erfenokon balyız vardı. Ama işi abartarak birçom masumun kanuna girdi. Askeriyeden attırdı. Yerine de kendi adamlarını koydu. Şike hiçbir şüpheye yer vermeksizin vardı. Ama fetö fbden ve aziz yıldırmdan birçok şey istedi. Fb vefmeyince al seni böyle bitiririm rezilliklerini ortaya dökerim dedi. 17.20 aralık yolsuzluk vardı. Akp ile restleşti. İstediklerini alamayınca olayı süsleyerek ve daha da arttturarak ortaya döktü. Yani ortada masum filan yok. Fetö gibi kirli bir düzen var ancak türkiyede olan pis işleri görüp bunlarla tehtit ederek kendine alan açan o boşluğu doldurmaya çalışan bşr sisten vardı. Ama bugğn gelinen noktada olan durum şu. Akpli olan fbli biri diyorki ergenokon var. Fetö var. Gerisi kumpas. Akpli trabzonsporlu diyorki ergenokon fetö. Şike var. Chpli fbli yolsuzluk var. Gerisi kumpas. Chpli trabzonlu yoksuzluk ve şike var. Gerisi yok. Lütfen aklımızla ve vicdanımızla konuşalım. Benim fikrim hepsinin olduğu yönünde. Ve bu ülkede adalet olmadığı ve asla da kimsenin gerçek adaletin peşinde olmadığı yönünde.
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıkıntı tam da burada. Ergenekon ve balyoz davaları öyle sulandırıldı ki insanların topyekün inkarı amaçlandı. Ve maalesef başarılı olundu. Aynı şey şike ve 17/25 Aralık operasyonları için de yapıldı. Türk insanı kadar balık hafızalı millet yok. Ergenekon balyoz sürecinden önce olanların ne kadar çabuk unuttuk? Ha, Denilse ki masum insanlar da alındı, amenna.
Allah’a şükür havuz medyası izlemiyorum ve izlediğim programlardan edindiğim kanaat kesinlikle gerçek olduklarıydı.
Tamam öncesi de var, sike süreciyle benzer seyler oldu diyorsun sanirim, ama arada su fark var : 2011'de kayitlarin hepsi dogru idi, sahte mahte yok usulsüzlük var, oysa ki Ergenekon/Balyoz olayinda öyle bir sey yok, haaa orda da yalan dolan var öyle yansitildi denilse bilemem...
Mâsum insanlar tabi ki alindi, su an bile aliniyordur...
Bu dâvalarin hepsinde hapiste intihar eden eski komutanlar generaller oldu... 6 ay sonra mâsum oldugu suçsuz oldugu ortaya çikan oldu, ama adam öldü....
Bu fetoyu falan hiç savunmaya gerek yok, kendilerine yer açilsin diye islerine gelmeyen herkesi bir sekilde tasfiye ettiler/ettirdiler, içeri attirdilar...
17/25 de 2011 de gerçektir, ama niyet dogrular ortaya çiksin degil, akp zarar görsün diye idi... burada komik olan ise fblilerin çogunun, yâni "sol"cularinin , 17/25 için akp ile dalga geçip 2011 için kumpas demeleridir... aptallik bunu gerektirir çünkü...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkede yukarıda bir arkadaş değindi bcnce tamaemen doğru. Ergenekonda balyozda vardı. Şikede vardı. Yolsuzluk da vardı. Ancak fetöde var. Feto bu yukarudaki e olayı da tamaemen kendi çıkarları uğruna süsledi de aüsledi. Yani onun da amacı adalet depildi. Erfenokon balyız vardı. Ama işi abartarak birçom masumun kanuna girdi. Askeriyeden attırdı. Yerine de kendi adamlarını koydu. Şike hiçbir şüpheye yer vermeksizin vardı. Ama fetö fbden ve aziz yıldırmdan birçok şey istedi. Fb vefmeyince al seni böyle bitiririm rezilliklerini ortaya dökerim dedi. 17.20 aralık yolsuzluk vardı. Akp ile restleşti. İstediklerini alamayınca olayı süsleyerek ve daha da arttturarak ortaya döktü. Yani ortada masum filan yok. Fetö gibi kirli bir düzen var ancak türkiyede olan pis işleri görüp bunlarla tehtit ederek kendine alan açan o boşluğu doldurmaya çalışan bşr sisten vardı. Ama bugğn gelinen noktada olan durum şu. Akpli olan fbli biri diyorki ergenokon var. Fetö var. Gerisi kumpas. Akpli trabzonsporlu diyorki ergenokon fetö. Şike var. Chpli fbli yolsuzluk var. Gerisi kumpas. Chpli trabzonlu yoksuzluk ve şike var. Gerisi yok. Lütfen aklımızla ve vicdanımızla konuşalım. Benim fikrim hepsinin olduğu yönünde. Ve bu ülkede adalet olmadığı ve asla da kimsenin gerçek adaletin peşinde olmadığı yönünde.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Şike operasyonu elbette bir fetö operasyonudur.
Zaten Türkiye'de durup dururken özellikle de bu çapta büyük bir operasyonu "futbol temizlensin" saflığında başlatacak bir yargı sistemi yok. Dün yoktu, bugün de yok.
Bizde ya birilerine operasyon çekmek için ya birilerini saf dışı bırakmak için ya da bir kulübü ele geçirmek için yapılıyor, yapıldı.
Bizim burda derdimiz birileri hesaplaşırken ortaya çıkan delillerle, pisliklerle. Siyasi olarak bütün hesabın Fenerbahçe'ye kalmasına da karşıyım hala. Bu işte Aziz Yıldırım ve ekibi bir çeteyse gs lobisi de ayrı bir çeteydi. Bi tarafı ayıklayarak, birilerinin ismi hiç geçmeyerek başlandı bu işe. Burda Fenerbahçe taraftarına da hak veriyorum ancak spor ve saha içi olarak baktığımızda ortada mağdur olan da biziz.
Ne Aziz Yıldırım ne de şikeye bulaşan diğer isimler yargılama sürecinde "ben böyle bir konuşma yapmadım, şuna para göndermedim" gibi delilleri yalanlayacak bi beyanda bulunmadı ya da aksi delil göstermedi. İbrahim Akın gözaltındayken şikeyi itiraf etti. Mahkemede yalanlayıp "baskı altında ifade verdim" dedi. Şimdi de fetö kurbanıyım diyor.Velhasıl durum bu iken bütün soruşturmayı fetö paketi içine koyup yaşananları yaşanmamış gibi kabul etmek ise gündem siyasetine nasip oldu. Arada gaz alan açıklamalara falan ihtiyacımız yok, son 8 yıldır kimin ne yaptığı çok belli.
Yorum
-
Bnm için casın uefanın fifanın ne karar olduğu umrumda bile değil. Vicdanı ve aklı hür olan her insan gerçeklerin o kadar farkındaki. Bnm takımım yeterki mücadelesini dürüst versin bn gururla trabzonsporluyum diyebileyim. (bursa ts maçında asla şike yapmadık ama o maça daha fazla asılmalıydık. Yenilmemeliydik ama o sene son 5 maç filan iyice salmıştık. Ki iddiası kalmayan tüm takımlar malesef ligde son haftalarda bunu yapıyorlar. Ayrıca bursasporun adamlığı rizesporun adamlığının epey bir önündedir. Ama bu konyla bile anılmak cevap verme mecburiyetinde kalmak beni üzmüştü)
Yorum
Yorum