İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakan ortalığı karıştırdı malesef haklı iken haksız duruma düşeceğiz şimdi...
Yorum
-
Devlet terbiyesi almamış kişiler her ortamda halkını azarlarken problem olmuyor,spordan konuşunca problem olmuyor da onları eleştirmek mi problem oluyor.Galatasaray kongresi üyesi bir kişi ne hakla Trabzonspor'un emeklerini rencide edici mecralara kayacak sözler sarf eder.Van depreminden sonraki 2.büyük gafı.Öz saygısını yitirmediyse istifa etmeli, istifaya davet edilmeli kendileri.Spora siyaseti kendileri bulaştırdı,yeri burası değil belki ama bırakın da insanlar sınırları aşmadan konuşabilsin,keskin hatlarla ayrılmayın güncel olaylardan.En son haymatloshan tarafından düzenlendi; 09.01.2012, 15:49.
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildiİçinde eleştiri olan ve akp ile bağlantılı hiç bir yazılı, sözlü belge internette dolaşmamalı. Ben bu siteyi yönetenlere hak verebilirim bu konuda.
Bu ülkede herkes haddini bilecek. akp eleştirilemez. Herkes sayın başbakanımızı ve onun seçtiği yüce milletvekillerini sonuna kadar desteklemesi, alkışlaması lazım....
Çok korktum..Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet biraqz ağır gelmiş olabilir, ama ben orda işbirlikçilerinden bahsediyorum. O partinin tarafının alınmasına gerek yok2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
arkadaşlar büyütülecek bir şey yok...bakanın dediği hiçbirşey trabzonsporu bağlamaz...kendisi gs kongre üyesi...ama sözlerini açıklamazsa trabzonspora zarar vermek istediği..ortaya çıkar...ince ince çalışmak ne demek...hakkımız olanı almak için neden ince incce çalışıyorsunda devletin kurumlarından yasaları uygulamasını istemiyorsun...bakan her zaman ki patavatsızlığı
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlkışlamazsak ne olur içeri mi alınırız...
Çok korktum..
Benim msjımı kimse anlamamış sanırım. Oraya bir (!) koymayı unutmuşum tabi. Kinaye yapmak istedim.
Nefes aldığım süre içinde birilerinin beni 15 saniye bile akpli zannetmesi bana büyük sıkıntı verir.
Yorum
-
İlk olarak duhan3580 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene alaka bir bayraktarın sözüyle haksız duruma düşürelecek kadar da aciz değiliz heraldeTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildiİçinde eleştiri olan ve akp ile bağlantılı hiç bir yazılı, sözlü belge internette dolaşmamalı. Ben bu siteyi yönetenlere hak verebilirim bu konuda.
Bu ülkede herkes haddini bilecek. akp eleştirilemez. Herkes sayın başbakanımızı ve onun seçtiği yüce milletvekillerini sonuna kadar desteklemesi, alkışlaması lazım.
Yorum
-
* Kupanın sadece tenekesi onlarda arkadaşlar, emin olun ruhu bizde, Şampiyonlar Liginde sadece ve sadece Şampiyon Takım oynarTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Felaket tellalları yine üşüşmüş.. Spor Bakanı Fenerbahçe'yi alenen kurtarmaya çalışırken Bayraktar'ın gafı neredeyse bizi biterecekmiş gibi algılanıyor..
Bizim kulübe yapılan siyasi ziyaretleri toplasan Türkiye genelinden fazladır.. Bu durumdan kurtulmak gerek..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFelaket tellalları yine üşüşmüş.. Spor Bakanı Fenerbahçe'yi alenen kurtarmaya çalışırken Bayraktar'ın gafı neredeyse bizi biterecekmiş gibi algılanıyor..
Bizim kulübe yapılan siyasi ziyaretleri toplasan Türkiye genelinden fazladır.. Bu durumdan kurtulmak gerek..
Ama eklemek gerekirse Bayraktar Trabzonspor üzerinden sanki prim yapmaya da çalışıyor
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim msjımı kimse anlamamış sanırım. Oraya bir (!) koymayı unutmuşum tabi. Kinaye yapmak istedim.
Nefes aldığım süre içinde birilerinin beni 15 saniye bile akpli zannetmesi bana büyük sıkıntı verir.Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
Yorum
Yorum