Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne biliyorsun onlara yazmadığımı sabah akşam burda mısın ?

adam resmen çok kötü konuşmuş sen bakanla akrabalık bağın varsa o seni bağlar beni değil ..forumda bir tane daha senin gibi çıkmadı
    Bazı şeyleri görmek için kimseyle akraba olmaya gerek yok..Trabzosporun siyasi propaganda için kullanıldığından şikayetciyseniz bunu anlarım..Ancak ince ince çalışacağız söyleminin çoktan eyleme dökülmesi gerekirdi..Eğer o çalışmalar yapılsa kupa o pis ellerde olmaz çoktan müzende olurdu...
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BaŞlik aÇtim inŞallah kapatmazlarr....
      kapandı bile
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Erdağan Bayraktar istifa
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• lazibere ;

siyasetin yeri burası deyil sanırım burasıysa özür dilerim ...
          En son Volkan tarafından düzenlendi; 09.01.2012, 15:44.

Yorum

• şike yapan takımın taraftarı okadar namussuz, okadar yüssüz ki,o kdar çirkef ki; bizim taraftarımız da şimdi bize bulaşacaklar tedirginliğiyle bu açıklamadan rahatsız oluyor. ince ayar lafı bakana yakışmaz ama buu art niyetle değil, herhalde günlük yaşamında bu tarz konuşuyo olmasından dolayı böyle saçma ifade etmiş. ama her halukarda, biz haklı iken bunca aydır bu üzüntü ve stres durumuna maruz bırakıldıysak, BU LAFLARIYLA GAF BİLE YAPMIŞ OLSA, BİRAZ DA ŞİKECİ fenerliler KUDURSUN.
            Trabzonspor

Yorum

• lazibere arkadasin basliginin kapatilmasina mana anlam vermek mümkün degil
              Trabzonsporumuzun siyaset malzemesi yapilmasi yetmedi mi?
              Hepimizi amaci ve hizmet istegi trabzonspor degil mi?
              Bu yolda sagci solcu hükümet ordu kim olursa olsun önümüze engel koyamaz
              Bu tutum bizi ileri degil geri götüruyor
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Yukardan düşünüyorum aşağıdan düşünüyorum bu adamın nasıl Bakan olduğu konusunda bi fikir üretemiyorum.

Hadi kupayı istiyorsun güzel, araya '' ince ayar '' kelemelerini niye ekliyorsun ?

Bu işde bi iş var.

Bu demeç danışıklı olabilir yukarısıyla, yoksa başka hiç bi anlam çıkaramıyorum.

Bu kadar cahilce bi açıklama olmaz çünkü.

Bu saçma salak demeçler o kupanın bize gelmesine engel bile olabilir.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel
                  TRABZON SPORUN şampiyonluğunun verilmesi için HÜKÜMET Düğmeye bastı.
                  TDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel
                  SON DAKİKA : UEFA OCAK AYININ SONUNDA İLK YAZILI İHTARNAHMEYİ TFF GÖNDERECEKMİŞ.
                  Talip Doğan damı Tayyip le toplantı yapmış )

düğme takılı kaldı galiba, o düğmeye dokunan yanıyor
                  Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFAnın düşür demesi için cezanın verilmesi gerekiyor..

UEFA nın yaptığı açıklamada Anafikir şu ben ceza verme aşamasında TFF ye karışmam yaptıkları onun sorumluluğudur, ceza verdikten sonra benim sorumluluğum başlar uygunsuz bir durum varsa gerekeni yaparım.
                    Bu açık ve seçik bir uyarı ve ultimatomdur..

Orduspor başkanıda aynı şeyi dedi, UEFA aba altından sopa gösterdi dedi..
                    Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• * Trabzon Euro 2016'ya aday gösterilmediği zaman Trabzonda bilboardlara tepki ilanlarını asan kimdi ?

* Sayın Bakan Özak istifa diye Başlık açanlar kimdi ?

* Seçim zamanı Siyasi partilerden gelen reklamımızı alırmısınız talebini reddedenler kimdi ?

* Bişey söylerken azıcık tutarlı olun lütfen, Bmn ve sizler gereken insanlara gerektiği yerde tepkisini verir...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şike sürecinde bir tff toplantısında basın açıklaması için medyanın önüne gelirken bir tff üyesi bjk sayemde kurtuldu demişti..

Hatırlamışsınızdır.

O olayın üstü nasıl kapandıysa bu olayın üstü de kapanır inşallah..

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi
                          İçinde eleştiri olan ve akp ile bağlantılı hiç bir yazılı, sözlü belge internette dolaşmamalı. Ben bu siteyi yönetenlere hak verebilirim bu konuda.

Bu ülkede herkes haddini bilecek. akp eleştirilemez. Herkes sayın başbakanımızı ve onun seçtiği yüce milletvekillerini sonuna kadar desteklemesi, alkışlaması lazım.
                          Oldu canim pantolunumuzu siyirip arkamizida dönelim mi?
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• trabzonspor sıyaset ustudur dıyoruz acılan baslıklar bıle sıte yonetımı tarafından bırılerının canı sıkılmasın dıye kapanıyor nasıl ıs bu demokrası yokmu bu platformdada..

Yorum

• Benim ev kiptaş ta,

Erdoğan başkan yaptı, sağlamlığına söz söyleyenin karşısına dikilirim valla,

her taraf perde kalıp,

duvara mümkün değil delip birşey asamazsın,

ancak

1 ay önce 2 sıra aşşağıdan yukarıya fayanslar yere düştü tuvalette,
                              Allahtan kimse yoktu, yoksa fena halde gidecektik öteki tarafa,

Laminatlara ne demeli, süpürgeliklerin alayı yerinden koptu,

Amerikan kapılar felaket zaten, bazen "kapan kapan ne olursun 1 seferde kapan " diye yalvarıyor buluyorum kendimi,

pencere kenarları, musluklar falan filan hiç girmeyeyim,

yani demem o ki,

şimdi korkabilirsiniz..

Erdoğan başkanın ince işçiliği ona buna benzemez..

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oldu canim pantolunumuzu siyirip arkamizida dönelim mi?
                                Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

Yükleniyor...
                                X