İlk olarak efu53 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaŞlik aÇtim inŞallah kapatmazlarr....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Erdağan Bayraktar istifaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
şike yapan takımın taraftarı okadar namussuz, okadar yüssüz ki,o kdar çirkef ki; bizim taraftarımız da şimdi bize bulaşacaklar tedirginliğiyle bu açıklamadan rahatsız oluyor. ince ayar lafı bakana yakışmaz ama buu art niyetle değil, herhalde günlük yaşamında bu tarz konuşuyo olmasından dolayı böyle saçma ifade etmiş. ama her halukarda, biz haklı iken bunca aydır bu üzüntü ve stres durumuna maruz bırakıldıysak, BU LAFLARIYLA GAF BİLE YAPMIŞ OLSA, BİRAZ DA ŞİKECİ fenerliler KUDURSUN.Trabzonspor
Yorum
-
lazibere arkadasin basliginin kapatilmasina mana anlam vermek mümkün degil
Trabzonsporumuzun siyaset malzemesi yapilmasi yetmedi mi?
Hepimizi amaci ve hizmet istegi trabzonspor degil mi?
Bu yolda sagci solcu hükümet ordu kim olursa olsun önümüze engel koyamaz
Bu tutum bizi ileri degil geri götüruyorson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Yukardan düşünüyorum aşağıdan düşünüyorum bu adamın nasıl Bakan olduğu konusunda bi fikir üretemiyorum.
Hadi kupayı istiyorsun güzel, araya '' ince ayar '' kelemelerini niye ekliyorsun ?
Bu işde bi iş var.
Bu demeç danışıklı olabilir yukarısıyla, yoksa başka hiç bi anlam çıkaramıyorum.
Bu kadar cahilce bi açıklama olmaz çünkü.
Bu saçma salak demeçler o kupanın bize gelmesine engel bile olabilir.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel
TRABZON SPORUN şampiyonluğunun verilmesi için HÜKÜMET Düğmeye bastı.
TDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel
SON DAKİKA : UEFA OCAK AYININ SONUNDA İLK YAZILI İHTARNAHMEYİ TFF GÖNDERECEKMİŞ.)
düğme takılı kaldı galiba, o düğmeye dokunan yanıyorŞampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFAnın düşür demesi için cezanın verilmesi gerekiyor..
UEFA nın yaptığı açıklamada Anafikir şu ben ceza verme aşamasında TFF ye karışmam yaptıkları onun sorumluluğudur, ceza verdikten sonra benim sorumluluğum başlar uygunsuz bir durum varsa gerekeni yaparım.
Bu açık ve seçik bir uyarı ve ultimatomdur..
Orduspor başkanıda aynı şeyi dedi, UEFA aba altından sopa gösterdi dedi..Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
* Trabzon Euro 2016'ya aday gösterilmediği zaman Trabzonda bilboardlara tepki ilanlarını asan kimdi ?
* Sayın Bakan Özak istifa diye Başlık açanlar kimdi ?
* Seçim zamanı Siyasi partilerden gelen reklamımızı alırmısınız talebini reddedenler kimdi ?
* Bişey söylerken azıcık tutarlı olun lütfen, Bmn ve sizler gereken insanlara gerektiği yerde tepkisini verir...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildiİçinde eleştiri olan ve akp ile bağlantılı hiç bir yazılı, sözlü belge internette dolaşmamalı. Ben bu siteyi yönetenlere hak verebilirim bu konuda.
Bu ülkede herkes haddini bilecek. akp eleştirilemez. Herkes sayın başbakanımızı ve onun seçtiği yüce milletvekillerini sonuna kadar desteklemesi, alkışlaması lazım.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Benim ev kiptaş ta,
Erdoğan başkan yaptı, sağlamlığına söz söyleyenin karşısına dikilirim valla,
her taraf perde kalıp,
duvara mümkün değil delip birşey asamazsın,
ancak
1 ay önce 2 sıra aşşağıdan yukarıya fayanslar yere düştü tuvalette,
Allahtan kimse yoktu, yoksa fena halde gidecektik öteki tarafa,
Laminatlara ne demeli, süpürgeliklerin alayı yerinden koptu,
Amerikan kapılar felaket zaten, bazen "kapan kapan ne olursun 1 seferde kapan " diye yalvarıyor buluyorum kendimi,
pencere kenarları, musluklar falan filan hiç girmeyeyim,
yani demem o ki,
şimdi korkabilirsiniz..
Erdoğan başkanın ince işçiliği ona buna benzemez..
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldu canim pantolunumuzu siyirip arkamizida dönelim mi?Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
Yorum
Yorum