Trabzonspor ve akp aynı kareye girerse ben yokum bu işte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Spor bakanı Suat Kılıç, eski adalet bakanı Cemil Çicek denen zatların yaptığı saçmasapan açıklamalar ve şikeye çanak tutan TBMM'nin tutumu bile en fazla 2-3 gün tartışılıyor, ardından unutuluyor ve hiçkimse bunları sorgulamıyor.Bu Bayraktar'ın söylediği o söz de max. bu kadar süre konuşulur ve unutulur.Sadece fenerlilerin ağzından düşmeyebilir zaten onların ağzı da önemli değil.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Sizde açabilirsiniz ama işin sonu siyasete mutlak gireceği için başlık amacından sapacaktır, ama şunu bilin sosyal paylaşım sitelerinde burda gördüğüm tüm arkadaşlar kendilerine ağır yanıtlar veriyor...
işin içine siyaset girecek o yüzden yemiyor diyin de biz de anlayalım.
hadi eyvallah.trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
şikecilere malzeme çıkmasa sanki konuşmuyolarmıydı. öyle yada böyle, benden yana laf eden herkesi destekliyorum ben. bakanın lafı gafsa, bu bakan dışındaki en az 20 tane bariz siyasinin lafları gaf oğlu gaftır. fenerlilere malzemenin babasını uefa verdi, polis verdi savcı verdi. kiminde neresine sabaha kadar ulusunlar.En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 09.01.2012, 15:27.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCemil çicek, suat kılıç konuşurken neden bu kadar tepki vermediniz...Öyle bir toplum haline geldinizki medya ne gösterirse onu konuşuyorsunuz..Medya bu kadar pof poflamasa bu gün bunları konuşacakmıydınız..Saf olmayın..
ne biliyorsun onlara yazmadığımı sabah akşam burda mısın ?
adam resmen çok kötü konuşmuş sen bakanla akrabalık bağın varsa o seni bağlar beni değil ..forumda bir tane daha senin gibi çıkmadı
Yorum
-
İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen istedeğin kadar yokmuş gibi davran, oratlık bu lafla çalkalanmaya başladı, internette manşet. Aziz de 14 şubatta bunu savunmasına ekler artık, Şenol Güneşin , teselli sözüne bile sarılan adamların eline al kullan diye malzeme veriyorsun.. Trabzonspor böyle içten baltalandıkça hiç bir zaman kazanamaz.Memlekette gündem hergün değişiyor, iki gün sonra bu da unutulur, yeter ki önce biz unutalım, siyasiler de çenelerini tutmayı bilsin !
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Artık Türkiye gerçeği tescillenmiştir.Futbolda şike var,Her türlü pislik var ama bu operasyon aziz yıldırımı bitirme operasyonudur..Bu ülkede adaletin olmadığını siyasilerin verdiği "ince" demeçlerden çok iyi anlıyabiliriz..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Bir Trabzon'lu Trabzonspor'a bu kadar mı zarar vermeye çalışır.
gs kongre üyesi olursa ancak bunun için uğraşır...
Saçmalamayı bırakmasını ve bu konuyla ilgili abu sabuk görüşlerini kendisine saklamasını tavsiye ediyorum...En son winner tarafından düzenlendi; 09.01.2012, 15:30.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben başlık açamıyorum.
işin içine siyaset girecek o yüzden yemiyor diyin de biz de anlayalım.
hadi eyvallah.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Erdoğan Bayraktar laflarının çarpıtıldığını söylemişti zaten.neden yaygara yapılıyor şimdi?
olaki böyle bir açıklama yapmış!
6 aydır TFF'si,Medyası,Bürokrasisi gözümüzün içine baka baka feneri kurtarmaya çalışırken biz hep sessiz durduk.hemde zerre kadar suçumuzun olmadığı halde!
demişse iyi demiş.hemde çok iyi.
Yorum
-
Birileri bize şampiyonluk bahşediyor. Nedir bu oyun? Bizim yönetimden konuşan yok adam akıllı. Ancak boy gösterip hava atmasını biliyorlarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonspor'un kimsenin kayırmasına ihtiyacı yoktur.
Sadece hakkımızı istiyoruz.
Ucuz siyasete alet ettiğiniz yeter artık.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
Yorum