Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yani dönem içinde haksız hakem yönetimlerinde bile "gemileri yakıp" resmi siteden esen gürleyen Sadri Şenerin, en az 13-14 maçta, sezon içinde bahsettiği, yakındığı argümanların gerçekleştiğini gördükten sonra "susması" tek şkelide mantık kazanır...

"Hakkınızı alacaksınız,susun" denmiştir...Başka açıklaması yok, olamaz...
    Kaptan sendeki iyimserliğe hastayım. Süpersin.

Suskunlukla ilgili en başında söylediğim şudur:

1- Bizimkilerde maalesef bir halt yedi, o yüzden konuşamıyorlar.

2- Federasyon yangına körükle gitmeyin, herşey ortada hakkınızı vereceğiz dedi.

İlk maddede susmak bir yere kadar normal karşılanabilir.

İkinci maddede ise Federasyona bu kadar güvenmek bence yanlış.

Kumpas üzerine doktora yapmış insanlarla muhatap olduklarını görmeleri gerekir.

Karar açıklandıktan sonra, efendim bize böyle dediniz, yok şöyleydi dersen, iş işten geçti derler.

Hergün dua ediyorum, inşallah yönetimin bildiği birşey vardır diye.

Ve alınacak her türlü karara karşı bugüne kadar yol haritalarını çizmişlerdir diye.

Beklemeye devam.
    En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 15.08.2011, 01:10.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Fenerasyonun kararına kadar yönetimin konuşmamasını destekliyorum. Asıl karardan sonra yönetimimizin ne konuşacağı önemli.
      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• telegol emrenin gecmisteki konusmalarini veriyor..
        pislik herif cocugunun uzerine nasilda yemin ediyor..hay ben senin adamligina erkekligine tukureyim serefsiz.
        insan kendi cocugunun ustune yalandan yemin edermiya..

Yorum

• Yarın sabah bir dalga gelse de kalan şerefsizleri de tıksalar içeri ne TFF si kalır ne etik kurulu ne tahkim kurulu...

Hadi savcım at golü
          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaptan sendeki iyimserliğe hastayım. Süpersin.

Suskunlukla ilgili en başında söylediğim şudur:

1- Bizimkilerde maalesef bir halt yedi, o yüzden konuşamıyorlar.

2- Federasyon yangına körükle gitmeyin, herşey ortada hakkınızı vereceğiz dedi.

İlk maddede susmak bir yere kadar normal karşılanabilir.

İkinci maddede ise Federasyona bu kadar güvenmek bence yanlış.

Kumpas üzerie doktora yapmış insanlarla muhatap olduklarını görmeleri gerekir.

Karar açıklandıktan sonra, efendim bize böyle dediniz, yok şöyleydi dersen, iş işten geçti derler.

Hergün dua ediyorum, inşallah yönetimin bildiği birşey vardır.

Ve alınacak her türlü karara karşı bugüne kadar yol haritalarını çizmişlerdir.

Beklemeye devam.
            Eyvallah

Ben de ikinci maddenin gerçekleştiği inancındayım...Neyse çok kalmadı, 24 saat içinde belli olacak inşallah...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim yönetim tehtid ediliyor birileri tarafından ben artık buna inanmaya başladım......
              böyle bi durum varsa bi yerleri yemeyen bıraksın gitsin
              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• son not : bence emniyet maa dahi bütün federasyonu,etik kurulunu, tahkimi, şikecileri falan dinliyordur...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• yarin yine bizden birisini tutklamasinlar ayni lik oldugu gibi sesimiz cikmasin diye

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ağabey diyorum ki, kararın açıklanmasından sonraki tavırlarına baksak, ona göre hareket etsek daha doğru olmaz mı. Aleyhimize çıkacak bir kararda geçiştirme kabilinden mırın kırın türü bir açıklama ile yetinirlerse bir yandan haklarımızı korumak için UEFA'ya başvuru çıkarması yaparken, bir yandan da federasyon ve yönetimin istifâsı için elimizden geleni hepberaber yaparız. Bu mücâdelede Trabzonsporlular olarak yanlız da kalmayız diye düşünüyorum.
                    Adın ne bilmiyorum söylediysen de hatırlamıyorum dostum. Eğer senin dediğin gibi bir şey olsaydı dünya tarihinde herhangi bir şey için mücadele ve kazanım olmazdı.Senin duruşun ve söylediklerin Bir Trabzonspor duruşu olamaz ben bu takımı adaletsizliğe karşı bayrak oldu diye sevdim,hegemonyayı yıktı diye sevdim haksızlığa karşı sessiz kalmadığı için sevdim ben biat kültürüyle büyümedim dünya görüşüm de bu olmadı.Burada her şeyi açık açık yazamıyoruz futboldaki bu kirli paraya dayalı düzen bozulmasın diye kimin ne yaptığını çok iyi biliyoruz.Bu kadar süreç geçti bir kere dahi olsun biz şampiyonluğumuzu istiyoruz demez mi insan?Dediler de ben mi duymadım.Şuna da inan yarın olumsuz bir karar çıkarsa gene buna isyan eden taraftar olacaktır.Umarım senin dediğin gibi olur da olumsuz bir karar da yönetim sesini yükseltir ben de buradan özür dilerim.
                    En son Şenol Altunsoy tarafından düzenlendi; 15.08.2011, 01:16.
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• vay be emrenin annesi Trabzonluymuş

Yorum

• Etik kurulundan somut kanıt görmedik gibi bi açıklama gelebilirmiş Allah aşkına biri somut ne demek anlatsın illa birinin çıkıp evet biz şike yaptık demesinimi bekliyor bunlar

Yorum

• ))) kesin yarın bizim kulübe operasyon yapılır )))
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak poweraktion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yarin yine bizden birisini tutklamasinlar ayni lik oldugu gibi sesimiz cikmasin diye
                            ya çıkarsa çıksın varsa düşelim zaten şampiyon olamıyoruz yapmıyorlar kim varsa temizlensin
                            En son Volkan Albayrak tarafından düzenlendi; 15.08.2011, 01:14.
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              son not : bence emniyet maa dahi bütün federasyonu,etik kurulunu, tahkimi, şikecileri falan dinliyordur...
                              o kadar salak değillerdir konuşacakları şeyleri başka yollardan hallederler kötü niyetliyseler

Yorum

• emrenin çocuğuna acıdım
                                Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X