Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Normalde 3.lige düsmesi lazım fenerin , bank asyaya bile düsürmeseler..sçm böle türk futboluna.Midem bulanıyor reesmen

22 misafirede selam nekadar ezik varsa komple bordo mavi net size girsin..

Yorum

• Emniyet Şike var demiş,sevcı net deliller var demiş,

Etik kurulu kim s.klemez bile mahkeme bunları elinde sonunda düşecekler ama geç olcak.Ama daha fazla zarar görcekler...

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Normalde 3.lige düsmesi lazım fenerin , bank asyaya bile düsürmeseler..sçm böle türk futboluna.Midem bulanıyor reesmen

22 misafirede selam nekadar ezik varsa komple bordo mavi net size girsin..
        ...her misafir fenerli değil arkadaşım,ayrıca uslubunu düzeltmelisin bence
        .....

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağabeyciğim adım Murat, estağfurullah en azından benim açımdan özür dilemene hiç gerek olmaz. Burada hepimiz düşüncelerimizi, tahminlerimizi yazıyoruz. Benim de, herkesin de yanıldığı tahminler, düşünceler olacaktır.
          Bu özür dilenecek bir şey değil. Karar olumsuz olursa ben de yönetimin tavrının ne olacağını bilmiyorum. İnşâallah karar bizim için olumlu çıkar da görmemize gerek bile kalmaz.

Diyorum ki, yönetim açıklanacak kararla adâletin sağlanacağı inancında olabilir. Belki süreçle ilgili bu yönde bilgileri de vardır. Bunu şu an bilmiyoruz.

Değerli Ağabeyciğim, küçük yaşımdan beri her cuma " Şüphe yok ki Allah, adaleti, lütuf ve keremde bulunmayı ve yakınlara ihtiyaçları olan şeyleri vermeyi emreder ve çirkin olan, kötü görünen şeylerle haksızlığı nehyeder; öğüt alasınız diye de size öğüt vermededir. " âyetini duyarak büyüdüm. Rahmetli babacığımda adâletten haktan sapmamam için sık sık öğütte, tembihte bulunmuştur. Dolayısıyla adâletsizliğe, haksızlığa biat edenden yana olmam mümkün değil. Sâdece yönetimin hakkını yiyor olmayalım diye temkinli, sabırlı davranmak gerekir diyorum.
          Tekrar memnun oldum Murat şuna inan ortada bir tuluat var bizde saf saf seyrediyoruz.Taraftar değil de müşteri yerine koyulduğumuz yetmiyormuymuş gibi şimdi de sükut durun diyorlar.

Şimdi soruyorum eğer olumsuz bir karar çıkarsa buna karşı ne yapabilirizi hiç tartıştık mı burada anlık tepkiler dışında şöyle derli toplu neler yapılabileceğini konuştuk mu hayır?Peki neden konuşmadık neden kapıldık gidiyoruz bahtımızın rüzgarına biz neden korkuyoruz ki demedik mi biz yaptıysak bizi de düşürün dedik.Eee o halde bizi tutan ne şampiyonluk bize verilse susacak mıyız ben şahsen susmam diğer kararlar da en azından şampiyonluk kadar önemli benim için.
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Eger yarın fener dusurulmezse Trabzonspor hep kalbimde olacak ama artık İspanya ligine takılıyorum. Reali tutacam valla.. En azından tiyatro izlemeyiz..
            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kanalturkte erman toroglu olacak olanları cesurca tek tek söyledi.Link paylaşmak serbestse vereyim.
              Ver abi serbest herhalde..
              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• kimse maç izlemeye gitmesin arkadaş. boş tribünlere kendi yazdıkları senaryoları oynasınlar. zaten maçlarda oynanmadan iptal edilir. bursa-bjk maçında olduğu gibi...

Yorum

• sız ne dıyorsunuz yaa?nıye düşmeyecekmış fener?totem falanmı yapıyorsunuz yoksa ıftarınızı hala yapmadınızmı.o kadar yönetıcısı ıçerde olan yüzlerce tespıt edılmış şıke ve teşvık yapmış fener nıye düşmeyecekmış?bu saatten sonra değıl federasyon,başbakanın bıle gücü yetmez küme düşürmemeye.

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...her misafir fenerli değil arkadaşım,ayrıca uslubunu düzeltmelisin bence
                    farkındaysan nekadar ezik varsa dedım

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eger yarın fener dusurulmezse Trabzonspor hep kalbimde olacak ama artık İspanya ligine takılıyorum. Reali tutacam valla.. En azından tiyatro izlemeyiz..
                      Aynı forumda olamayacağız
                      Ben Barça forumlarında olurum

Yorum

• erman ın dediği gibi birşey olacağını düşünüyorum hernedense.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ağabeyciğim adım Murat, estağfurullah en azından benim açımdan özür dilemene hiç gerek olmaz. Burada hepimiz düşüncelerimizi, tahminlerimizi yazıyoruz. Benim de, herkesin de yanıldığı tahminler, düşünceler olacaktır.
                          Bu özür dilenecek bir şey değil. Karar olumsuz olursa ben de yönetimin tavrının ne olacağını bilmiyorum. İnşâallah karar bizim için olumlu çıkar da görmemize gerek bile kalmaz.

Diyorum ki, yönetim açıklanacak kararla adâletin sağlanacağı inancında olabilir. Belki süreçle ilgili bu yönde bilgileri de vardır. Bunu şu an bilmiyoruz.

Değerli Ağabeyciğim, küçük yaşımdan beri her cuma " Şüphe yok ki Allah, adaleti, lütuf ve keremde bulunmayı ve yakınlara ihtiyaçları olan şeyleri vermeyi emreder ve çirkin olan, kötü görünen şeylerle haksızlığı nehyeder; öğüt alasınız diye de size öğüt vermededir. " âyetini duyarak büyüdüm. Rahmetli babacığımda adâletten haktan sapmamam için sık sık öğütte, tembihte bulunmuştur. Dolayısıyla adâletsizliğe, haksızlığa biat edenden yana olmam mümkün değil. Sâdece yönetimin hakkını yiyor olmayalım diye temkinli, sabırlı davranmak gerekir diyorum.
                          Murat kardeşim; insan hakkının yenmemesi için güç sahipleri karşısında bende burdayım duruşu ile bir mücadele içinde olur ki belli kazanımları elde edebilesin..
                          Eğer hakkını yendikten sonra arayacaksan kusura bakma ama bugüne kadar nerdeydin bre bilmem ne derler adama.. adaleti aramak lazım peşinden koşmak lazım en azından susmamak lazım..

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kimse maç izlemeye gitmesin arkadaş. boş tribünlere kendi yazdıkları senaryoları oynasınlar. zaten maçlarda oynanmadan iptal edilir. bursa-bjk maçında olduğu gibi...
                            zaten ligtvler iptal oldu maça gitmem bi daha futbolu hayatımdan çıkarırım bu düzen içinde
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı forumda olamayacağız
                              Ben Barça forumlarında olurum
                              halil in kardeşi real de oynarken barça taraftarı olmak bize yakışmaz...

Yorum

• Bursaya hemen ceza verdıler neden itiraz etmıyorlar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X