İlk olarak calik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasit gidelim!
Etik kuruluna şu soruluyor özünde, öyle değil mi?
-Var mı kardeşim birşey, kıllandığınız bir durum var mı?
Koca koca adamlar, kariyerleri şusu busu var...
-Yok valla
derler mi?
Var diyecekler(bu birinci ihtimal, güçlü ihtimal)
TFF de bu oyalama taktiği sonrasında artık bir karar verecek...
Tabi etik-TFF kumpası ve de ayarlaması yoksa...
Yanılıyor muyum?
bilinçli olarak sızdırılan senaryoya göre ;
tff etik kuruluna şu klasörleri incele ve bana ne gördüğünü soyle dedi,
etik kurulu da bu dosyaları inceledim ve somut bir sonuca ulaşamadım, topu tff yönetimine ve mahkemeye atıyorum diyecek,,
tam da fenevin istediği gibi olası en az zararla iş sulandırılıp uzun vadede kişisel cezalarla olay kapatılacak.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
ben şampiyonluktan eminim...
fener düşsün, ibret-i alem için, bunca günahı için, bütün bu pislik için, ölen taraftarlarımız için bedel ödemek zorundalar...
kimsenin şüphesi olmasın, düşecekler inşallah..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Bizim yöneticilerimize neden ulaşılamıyor?
Onu anlayamadım.
Hiç mi tanıyan yok arkadaş?
Hiç mi denk gelip soran yok?
Bu adamlar bilinmeyen bir mağarada yaşamıyorlar herhalde.
Güçlü olduğundan dem vurulan yerel medya hiç mi sormadı bu adamlara?
Sordularsa da ne ketum insanlarmış bizim yöneticilerimiz.
Takdir ve tebrik etmek lazım.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Trabzonspor yönetiminin bu sene 1 kurtuluşu var. Aha da benden kendilerine bedava akıl:
Biz taraftarlara, "bizim bu olaylarla ilgimiz yok, şampiyonluk kupamızı istiyoruz, bunu için ne gerekiyorsa yapacağız ve O KUPA TRABZON A GE-LE-CEK ! " diye inandırıcı bir açıklama yapmalı ve taraftarı ikna etmeli.
Aksi taktirde bu sene Trabzonspor taraftarını da dizginleyemezler, onların da işi fenerasyonunkine döner.
Ortada alenen kazandığımız bir şampiyonluk var. 27 senede 3. kez elimizden çalınmış. Çekirge 3 kere sıçramış. Bunda yönetimin de elbet sorumluluğu var eğer o kupayı almazlarsa.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi geçiyoruz...
Trabzonspor yönetenleri ne yapacak?
Öyle ya?
Ordaki görevleri ne?
Hakları kim savunacak?
Onlar saat 12-13 e kadar bir açıklama yapabilecek mi?
Yorum
-
Yarin sacma sapan bir karar cikarsa, Trabzonspor u ligden cekmek agir bir karar olabilir belki,
lakin Fb maclarina cikmama gibi bir karar alabilirler. (3-0 yenilmeyi goz onune alarak)Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa-pa-ma-ya-cak-lar bu kadar net.
çok mu zor sampiyonluk istiyoruz demek?son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar savunmayı alma görevi etik kurulunun değil,tahkim kurulunun...Tahkim Kuruluna itiraz gelirse ki gelecektir, tahkim kurulundan duruşmalı toplantı isteme hakları var...tahkim kurulu savunma alır, duruşmada tarafları dinler,kararını verir...etik kurulunun görüş alması diye bir şey yok...bugün trt spor da spor hukukçusu vardı haydi maça programında...o da savunma alınması gerekliliğinden bahsetti ve bunu etik kurulu yapmasa bile tahkim kurulunun yapabileceğini söyledi...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
Yorum