Teksas kapağı takmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer böyle bir konuşma geçmişse aralarında bu takım taraftarlığından vazgeçerim.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet burda şike,teşvik vs.. vs yok.
Siyasi bir durum söz konusu.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Yahu nasıl rahat olabiliyorsunuz anlamıyorum.
Halkı galeyana getirme deniliyor.
Yani ağır bir suç .
Trabzon insanı yobaz mı ki gelsin gazlamalara.
Lütfen arkadaşlar bunu ne kadar basite aldığınızın farkında mısınız?
(eğer geçmişse böyle bir konuşma...)yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Galeyana gelmemize gerek yoktu ki biz neyin ne olduğunu görüyorduk zaten.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Gelen bilgilere A-17 koğuşunda bir arada kalan tutuklular arasında iş bölümü yapıldı. Bu iş bölümüne göre Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz “koğuş sorumlusu” oldu. Koğuşun idaresinden ve cezaevi yönetimiyle ilişkilerinden sorumlu olan Odyakmaz bulunduğu koğuşun idarecisi konumunda. Kaleci Korcan ise cezaevi jargonunda “getir-götür işlerini yapan kişi” olarak bilinen “meydancı” olarak görevlendirildi. Ümit Karan ise “çaycı” olarak görevlendirildi. Bülent Uygun ise koğuşta kalan tutukluların kantinden yapacakları alışverişler için kullandıkları fişlerin sorumlusu oldu.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Kupaya gerek yok
Uygun’un Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu yan koğuşa “Sizde cihaz (telefon) var mı?” yazan bir pusula gönderdiği ve bu pusulanın da cezaevi görevlileri tarafından ele geçirildiği öğrenildi.
Tutuklanan futbolcu ve yöneticiler Metris Cezaevi’nde ilk haftalarına girerken, cezaevi yaşantısına ilişkin bilgiler de sızmaya başladı. Gelen bilgilere A-17 koğuşunda bir arada kalan tutuklular arasında iş bölümü yapıldı. Bu iş bölümüne göre Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz “koğuş sorumlusu” oldu. Koğuşun idaresinden ve cezaevi yönetimiyle ilişkilerinden sorumlu olan Odyakmaz bulunduğu koğuşun idarecisi konumunda. Kaleci Korcan ise cezaevi jargonunda “getir-götür işlerini yapan kişi” olarak bilinen “meydancı” olarak görevlendirildi. Ümit Karan ise “çaycı” olarak görevlendirildi. Bülent Uygun ise koğuşta kalan tutukluların kantinden yapacakları alışverişler için kullandıkları fişlerin sorumlusu oldu.
En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 04:14.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Aziz Yıldırım’ın dolabına arama
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ise tansiyon rahatsızlığından dolayı sık sık yoğurt yediği ve beslenmesinde doktorlarının tavsiyelerine özel önem gösterdiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre koğuşta tek başına kalan Yıldırım, kendi koğuşuna ve yan koğuşlara 3 buzdolabı ve geniş ekran televizyon aldı. İddiaya göre normalde cezaevi kantininden alınması gerekirken dışardan getirilen bu buzdolabı ve televizyonlardan cezaevi savcısı haberdar olunca, bu aletler apar topar toplandı ve (içinde herhangi bir yasak madde olup olmadığını tespit etmek için) içlerinde arama yapıldıktan sonra koğuşlara teslim edildi. Yıldırım ve diğer tutukluların bulunduğu “Malta”nın sıkı güvenlik tedbirleriyle korunduğu, başka bölümlerden memurların bu bölgeye yaklaşmasına izin verilmediği de iddialar arasında...@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Fevri düşünmek, sadece taraftarlık duygusuyla hareket etmek yanlıştır.
Benim kulübümün as başkanı ya da herhangi bir üyesi böyle telefon görüşmeleriyle, amaç ne olursa olsun, Trabzon insanını kin ve nefrete sevk edemez.
Şike konusunda masum olduklarına sonuna kadar inanıyorum. Bugüne kadar hiç umutsuz yorum yapmadım. Ama bu konuşmalar gerçekse cidden çok yazık. Mesele parti falan değildir. İktidar partisine de ben oy falan vermedim. vermem de. Ama diğer iki siyasi partiye rant getirecek, çalışkanlığıyla, aklıyla yücelttiğimiz insanlarımızı yobaz yerine koyacak hiç bir harekete göz yumamayız.
Tekrar ediyorum böyle bir durum varsa affedilemez.
ve umarım bu gazete de geçen diyaloglar asılsız olsun.En son Mustafa Önder tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 04:18.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFevri düşünmek sadece taraftarlık duygusuyla hareket etmek yanlıştır.
Benim kulübümün as başkanı ya da herhangi bir üyesi böyle telefon görüşmeleriyle amaç ne olursa olsun Trabzon insanını kin ve nefrete sevk edemez.
Şike konusunda masum olduklarına sonuna kadar inanıyorum. Bugüne kadar hiç umutsuz yorum yapmadım. Ama bu konuşmalar gerçekse cidden çok yazık. Mesele parti falan değildir. İktidar partisine de ben oy vermedim. vermem de. Ama diğer iki siyasi partiye rant getirecek, çalışkanlığıyla, aklıyla yücelttiğimiz insanlarımızı yobaz yerine koyacak hiç bir harekete göz yumamayız.
Tekrar ediyorum ve umarım bu gazete de geçen diyaloglar asılsız olsun.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslinda orda bir protesto amaclanmis..ben kötü niyet olduguna inanmiyorum..kullanilan ifadeler cok cirkin ama..farkli bir sekilde dile getirilebilirdi mesela..tahrik etmek galyana getirmek gibi laflar yakismadi yöneticilere..dillerine hakim olmalari gerekir..niyet ok ama kullanilan ifadeler berbat..
Neyse...Bunlar iddia. Hakimin kararı önemli (burada federasyoncuyum)
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
şike veya teşvik teşebbüsü yok..
siyasi bir teşebbüs söz konusu. onuda başbakan yaptı maalesef aziz yıldırım ile ne diye görüşürsün ki?
o görüşme olmasa , böyle bir durum ortaya çıkmazdı..
başbakan da pişmandır aziz yıldırım ile görüştüğüne@tsmustafakemal
Yorum
-
Eger sabahin haberi dogruysa bence bu cok iyi bir haber. Tabiki yapilan hos bisey degil ama tesebbus falan gibi seylerden bin kat daha iyi. Hangimiz kizmadik ki basbakana Aziz Yildirim'la gorustugunde? Belliki bir anlik kizginlikla soylenmis seyler(eger dogruysa). Hem Nevzat Sakar'in Faruk Ozak'la yakin oldugu, hatta yonetime girmesinde Faruk beyin yardim ettigi soyleniyordu. Eger bu da dogruysa demek ki hakkaten kizginlik aninda soylemistir bunlari Nevzat bey.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşike veya teşvik teşebbüsü yok..
siyasi bir teşebbüs söz konusu. onuda başbakan yaptı maalesef aziz yıldırım ile ne diye görüşürsün ki?
o görüşme olmasa , böyle bir durum ortaya çıkmazdı..
başbakan da pişmandır aziz yıldırım ile görüştüğüne
uyuyamiyorum yahuKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
Yorum