Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak namık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çavuşoğlu = komik fenerli
    yada fb en akilli adamlarindan biri yani bundan daha akillisi yok fb diger fb bu malin asagisinda ömerin iq 90 olduguna göre
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cavusoglu.... Şike yapılabilir diyor resmen
      Bu adam piyangodanmı cıktı ya
      fenerliler onaylıyor bunu zaten, biz şikeye teşebbüs ihtimaline bile utanırken bunlar pişkin pişkin konuşuyorlar, Trabzonsporlu olduğuma bir kere daha şükrettim

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        may azizin taşeronu
        seni anlamakta zorlandım aziz paçalı donla geziyordu may varkenazizin ağababaları mayı tanır

Yorum

• biraz cahil kalmışım anlaşılan. şu lube ayar dediğiniz kişi veya olay nedir allah aşkına ???
          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
          "Küçük bir kentin büyük savaşı"
          kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyaz show tatilde değilmi renkdaş
            Okanın programıda olur
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Ya bu kadın kim star daki
              Ben biraz koptum Turkiyedende
              Futboldan başka fazla tv izlemiyorum
              федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• bu nasıl proğram reality show gibi. Berna laçin hiç yakışmamış bu proğrama. Sanki sabah yayınlanan kadın proğramı sunuyor.

Yorum

• İlk olarak truxteray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bana bi özet geçermisiniz rica etsem..kısa bi özet ne oldu ne bitti 3 gündür taip edemiyorum
                  3 günmü valla çok uzun yaz yaz bitmez renktaş

Yorum

• Yaaav bu M.A.Yılmaz'ın bu programa katılması bile rezalet bi durum...Ortam ve konuk Çavuşoğlu müsait değil manyağın salağın teki...Zaten Rasim facia...Bu kadın arada olur olmaz laflar eder etmekte...Eski bakan onursal başkan ne işin var orda...

Yorum

• Umut siftah yapmış

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Okanın programıda olur
                        Oda tatilde renkdaş en iyisi Matrax'sa çıksın

Yorum

• bu cavusoglunu gözaltina alsalar ilk edecegi cümleden iceri atarlar

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fenerliler onaylıyor bunu zaten, biz şikeye teşebbüs ihtimaline bile utanırken bunlar pişkin pişkin konuşuyorlar, Trabzonsporlu olduğuma bir kere daha şükrettim
                            Febeşli işte ne yapacaksın
                            adilik icine işlemiş
                            федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bak genç kardeşim M.A.Y. son başkanlık yaptığında sen ilk okuldaydın.. M.A.Y Ünal'ı 3 cücüklerin elinden alıp kapak yaptığında daha doğmamıştın, hele Osman ı fenerden alışı vardır ayrı olaydır... onun için tanımadığın, bilmediğin insanlar hakkında yorum yapma. ayrıca azizi de gözünde büyütme, azizin kucağına oturduğu adamlar M.A.Y. ın önünde ceket ilikler
                              Ayrıca MAY'ın Trabzon'a faydası mı, zararı mı daha fazla olmuştur, o da tartışılır hep bu arada...

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bak genç kardeşim M.A.Y. son başkanlık yaptığında sen ilk okuldaydın.. M.A.Y Ünal'ı 3 cücüklerin elinden alıp kapak yaptığında daha doğmamıştın, hele Osman ı fenerden alışı vardır ayrı olaydır... onun için tanımadığın, bilmediğin insanlar hakkında yorum yapma. ayrıca azizi de gözünde büyütme, azizin kucağına oturduğu adamlar M.A.Y. ın önünde ceket ilikler
                                Ben bileceğimi biliyorum.Sadece doğduğun zamandan sonrasını bilmen senin sorunun tarih bilgi alışverişi diye bişey var.Dünya kendi gördüklerimizden ibaret değil.
                                Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X