İlk olarak namık tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecavusoglu.... Şike yapılabilir diyor resmen
Bu adam piyangodanmı cıktı ya
Yorum
-
İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemay azizin taşeronuazizin ağababaları mayı tanır
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz show tatilde değilmi renkdaşTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak truxteray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bana bi özet geçermisiniz rica etsem..kısa bi özet ne oldu ne bitti 3 gündür taip edemiyorum
Yorum
-
Yaaav bu M.A.Yılmaz'ın bu programa katılması bile rezalet bi durum...Ortam ve konuk Çavuşoğlu müsait değil manyağın salağın teki...Zaten Rasim facia...Bu kadın arada olur olmaz laflar eder etmekte...Eski bakan onursal başkan ne işin var orda...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkanın programıda olur
Yorum
-
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerliler onaylıyor bunu zaten, biz şikeye teşebbüs ihtimaline bile utanırken bunlar pişkin pişkin konuşuyorlar, Trabzonsporlu olduğuma bir kere daha şükrettim
adilik icine işlemişфедерации геев гей Фенербахче
Yorum
-
İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak genç kardeşim M.A.Y. son başkanlık yaptığında sen ilk okuldaydın.. M.A.Y Ünal'ı 3 cücüklerin elinden alıp kapak yaptığında daha doğmamıştın, hele Osman ı fenerden alışı vardır ayrı olaydır... onun için tanımadığın, bilmediğin insanlar hakkında yorum yapma. ayrıca azizi de gözünde büyütme, azizin kucağına oturduğu adamlar M.A.Y. ın önünde ceket ilikler
Yorum
-
İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak genç kardeşim M.A.Y. son başkanlık yaptığında sen ilk okuldaydın.. M.A.Y Ünal'ı 3 cücüklerin elinden alıp kapak yaptığında daha doğmamıştın, hele Osman ı fenerden alışı vardır ayrı olaydır... onun için tanımadığın, bilmediğin insanlar hakkında yorum yapma. ayrıca azizi de gözünde büyütme, azizin kucağına oturduğu adamlar M.A.Y. ın önünde ceket iliklerHırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
Yorum