Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadri şener serbest kaldıktan sonra bi laf söyle TRABZONSPORA HAYIRLI OLSUN bu laf birçok şeyi ifade ediyo herkes rahat olsun...
    At sahibine göre kişnermiş..

Yorum

• bizim hangi olay neticesinde itham edildiğimiz bile belli değil
      bu ortamda adam gibi bilgilendirme
      yapılana kadar yorum duyum komple
      bu üçgende savrulacağız
      BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak iyıldırım38 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyin ışıltısı peki renkdaş...

Temizliğin, temiz olmanın...
        İnşallah renkdaş inşallah... Benim bu takıma güvenim sonsuz...
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• evet neden hayırlı olsun dedi anlamadım
          aklandık mı bunumu demek istedi
          yada itham edilen olayların şike teşvik le direk alakalı olmadığı için mi
          BMN KOCAELİ

Yorum

• Aziz'den inşallah bu maçı alacağım
            Şike soruşturmasında telefon dinlemelerine ilginç bir isim takıldı.

Seda KILIÇ / İSTANBUL
            İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından yürütülen şike soruşturmasında telefon dinlemelerine ilginç bir isim takıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'le yaptığı görüşme de kayıtlara geçti. Görüşmede Gökçek ve Şener'in Ankaragücü-Fenerbahçe maçından bahsettiği belirtildi. Dinlemeye takılan görüşmede, ilk olarak işadamı H.A., Başkan Sadri Şener ile görüşüyor. H.A.'nın görüşmede, 'Ankara'dayım Melih başkan ile beraber' dediği, Sadri Şener'in, 'En kritik yerdesin sen ya. Aziz dinlettiriyormuş yav bizi. Melih başkan, bu hafta ümidimiz o. Melih başkana selam söyle, güveniyoruz. Ben biliyorum ki Ankaragücü bu hafta işi halledecek' şeklinde karşılık verdiği iddia edildi.
            Daha sonra H.A.'nın yanında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in telefonu aldığı ve Sadri Şener'e, 'Aziz'den inşallah bu maçı alacağım. Size yarayacak o inşallah' dediği öne sürüldü. Söz konusu telefon görüşmelerinin, ifade sırasında Sadri Şener'e sorulduğu, Şener'in söz konusu görüşmelerin kendisine ait olduğunu söylediği belirtildi. Soruşturma kapsamında önümüzdeki günlerde Gökçek'in de ifadesinin alınabileceği belirtiliyor.

Bence bunda da hiçbir şey yok...

Yorum

• yaa su nevzat şakar da serbest bırakılırsa ve bizim hakkımızdaki iddialardan bise cıkmazz ve o zman sampiyonluk bize verilmeliii,bizdeki iddialar dogru ise bence puan düşürme cezası verilmeli,yasa tesebbüs ve bizzat sikenin yapılmasını aynı kefeye koyuyor ama bence yasa söle olmalıydı; sike yapan ve delillendirilen takım bi alt lige düşürülmeli,tesebbüs eden ama sikeyi gerceklestiremeyen takıma ise 15 puan silinmesi gibi bi ceza verilmesi olmalıı(yani simdi bi olayı alenen acık acık yapan ve 5-6 macta yapan bi takım var ,bide bi macta buna tese3bbüs etmis ama yapamamıs takım varr bunların ikisinede aynı cezayı vemek haksızlık olurr)

Sizce renktaşlarr???

Yorum

• tv lerde ibrahim ve iskender şikeyi itiraf etti haberleri var.itirafların üzerine federasyon harekete geçecek mi bakalım?yoksa iddianameyi mi bekleyecek?
                Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Star ve Günebakış gazetelerinde BMN nin adı geçiyordu.

maa ya tepkimizi haber yapmışlar.

Yorum

• Serkan bize bunu yapmışsa bu takımda oynamasını istemiyorum hacı...

Yorum

• Ben Sadri başkanın tutksuz yargılanması kalkana kadar bişey demeyiorum aklanırsa başımızın üstünde yeri var ama şuan ki durumu belirsiz bence.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aziz'den inşallah bu maçı alacağım
                        Şike soruşturmasında telefon dinlemelerine ilginç bir isim takıldı.

Seda KILIÇ / İSTANBUL
                        İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından yürütülen şike soruşturmasında telefon dinlemelerine ilginç bir isim takıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'le yaptığı görüşme de kayıtlara geçti. Görüşmede Gökçek ve Şener'in Ankaragücü-Fenerbahçe maçından bahsettiği belirtildi. Dinlemeye takılan görüşmede, ilk olarak işadamı H.A., Başkan Sadri Şener ile görüşüyor. H.A.'nın görüşmede, 'Ankara'dayım Melih başkan ile beraber' dediği, Sadri Şener'in, 'En kritik yerdesin sen ya. Aziz dinlettiriyormuş yav bizi. Melih başkan, bu hafta ümidimiz o. Melih başkana selam söyle, güveniyoruz. Ben biliyorum ki Ankaragücü bu hafta işi halledecek' şeklinde karşılık verdiği iddia edildi.
                        Daha sonra H.A.'nın yanında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in telefonu aldığı ve Sadri Şener'e, 'Aziz'den inşallah bu maçı alacağım. Size yarayacak o inşallah' dediği öne sürüldü. Söz konusu telefon görüşmelerinin, ifade sırasında Sadri Şener'e sorulduğu, Şener'in söz konusu görüşmelerin kendisine ait olduğunu söylediği belirtildi. Soruşturma kapsamında önümüzdeki günlerde Gökçek'in de ifadesinin alınabileceği belirtiliyor.

Bence bunda da hiçbir şey yok...
                        bu tarz temenniler futbolcular,teknik adamlar ve yöneticiler tarafındanda tv ve gazete röportajlarında da belirtiliyor.
                        Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• aralarında yılmaz vural ve serdar kulbilge ninde bulunduğu bir grup adliyeye sevk edildi bu sevkedilenler arasında zeki mazlum varsa bence iyi bir gelişme

Yorum

• Zeki Mazlum'un çıkacağını hiç sanmıyorum ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan bize bunu yapmışsa bu takımda oynamasını istemiyorum hacı...
                              biraz dikkat bence sonra utaniriz

Yorum

• Pazartesi goz altina alindi Zeki Mazlum bugun yada yarin onun hakkinda bir karar cikmasi lazim.
                                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

Yükleniyor...
                                X