Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2010 ve 2011 Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor.

Her geçen sene her geçen sezon, ülke futbolunu daha berbat ve daha iğrenç yönetmeyi bi şekilde yine başarıyorlar.Tabi bunda en önemli etken şikebahçenin şikeden dolayı cezalandırılmaması var.Tek çözüm yolu var oda şikebahçenin kapatılıp yok edilmesi...
    2009-2010 Sezonu Son Maç: Şikebahçe-1 Trabzonspor-1 (Golümüz: Burak YILMAZ). Bu maç sonrası AY ne demişti, hatırlayalım: (Şampiyonlukların son haftaya bırakılmayacağını öğrendim).
    2010-2011 Sezonu Son Maç: Zivas-3 Şikebahçe-4 (3 Temmuz 2011 şike operasyonu sonrası AY ne demişti, hatırlayalım: Şike yaptıysam fenevbağçe için yaptım).
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2009-2010 Sezonu Son Maç: Şikebahçe-1 Trabzonspor-1 (Golümüz: Burak YILMAZ). Bu maç sonrası AY ne demişti, hatırlayalım: (Şampiyonlukların son haftaya bırakılmayacağını öğrendim).
      2010-2011 Sezonu Son Maç: Zivas-3 Şikebahçe-4 (3 Temmuz 2011 şike operasyonu sonrası AY ne demişti, hatırlayalım: Şike yaptıysam fenevbağçe için yaptım).
      Ne güzel hatırlıyorsun helal olsun.Halbuki şikebahçeliler ne diyordu, yıldırıp zamana yayarız ve bunlar bu davayı unutur gider.Hiç bir zaman aynen böyle unutmak yok...

Yorum

• tek adam rejimiyle yönetilen ülkelerde şike, yolsuzluk, teşvik, kara para aklama, rüşvet her şey serbesttir.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne güzel hatırlıyorsun helal olsun.halbuki şikebahçeliler ne diyordu, yıldırıp zamana yayarız ve bunlar bu davayı unutur gider.hiç bir zaman aynen böyle unutmak yok...
          Asla unutmayacağız.
          Asla unutturmayacağız.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Asla unutmayacağız.
            Asla unutturmayacağız.

Allah'ın izni ile bu savaşı Trabzonspor kazanacak ve şikebahçenin başlattığı bu savaşı Trabzonspor kazanacak.Zafer Trabzonspor'un olacak.İstanbul'un kadıköy ilçesinin, fenerbahçe mahallesinin takımı olan şikebahçe en yakın zamanda kapatılarak yok olacak.Sonra şikebahçenin stadı yıkılıp oraya tam kapasite büyük kanalizasyon arıtma tesisi yapılmalı...

Yorum

• Reyis şike yok diyorsa şike yoktur(!)
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Reyis şike yok diyorsa şike yoktur(!)

Şikeyle ilgili oldukça ayrıntılı yeni bir video yayınlandı.O günleri tekrar hatırladık.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Gece izledim, 10 numara 5 yıldız.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kim hazırlamışsa eline sağlık.
                      2010-2011 sezonunda yaşanan kirli olayları asla unutmayacağız ve en önemlisi
                      UNUTTURMAYACAĞIZ.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Belgesel eksik olmus bence. Fenerjn son maci Sivas macinda Aziz Yildirim tribunden 4-3 usareti yaptigi soylenir. Buca macinda elinde para cantasiyla soyunma odasina gittigi anlatilir. Hakem odalarinin kapilarini tekmelemler, kirmalar, hakem tehdit etmeler. Aziz yildirim yanina Alexi alarak basbakanin yanina gitmesi. Orada basbbakanin kalan maclarini ayarladiniz mi sorusuna Yildirimin efendim kameralar var demesi falan. Bir takim seyler atlanmis. Bu dike sorusturmasi aklima hic yatmamisti. Hakemlerle ilgili nasil bir sey cikmaz kardesim. Bence net hakemler de bu isin icindeydi.

Yorum

• İbrahim Akın'ın hocayla konuşması bomba, ne geliyorsa hacı hocadan geliyor ak...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mükemmel olmuş hazırlayanın eline koluna sağlık.

Yine tekrar ediyoruz.

2010-2011 Şampiyonu Tertemiz 82 puanla Trabzonspordur.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İbrahim Akın'ın hocayla konuşması bomba, ne geliyorsa hacı hocadan geliyor ak...
                              Hahaha bende ona çok güldüm sözde hocadan icazet alıyor ya senin gibi hocanın ben emi..
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hahaha bende ona çok güldüm sözde hocadan icazet alıyor ya senin gibi hocanın ben emi..
                                Ben agnostik olduğumdan zerre değer vermem de, inançlı insanları da kendilerinden soğuttular.

Yorum

Çalışıyor...
                                X