Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen kardeş, hepsi suçunu kabûl ettiler çok şükür. Dürüstlüklerinden ötürü hepsinin alınlarından öpmek lâzım. Biz şike yaptık şikeciyiz dediler. İşin o kısmını tamâmen unutmuşum kusura bakma.

Neden şahâne olur? İşin üstüne şahâne bir tüy dikmiş olurlar da ondan şahâne olur. Herşeye para olarak bakılırsa anlamak zor olabilir tabii, bu ne yaa denilebilir. Meselâ şikeci damgası kaç paraya temizlenir sence? Kaç para lâzım? Peki hem şike yapıp, hem üstüne tazminat isteyip, hem de o tazminatı alıp kasaya koymanın lekesi kaç paraya temizlenir? Çağrışım yapıyor mu bir şeyler, ışık yanıyor mu?

Bir de... Böyle lâfın uzuun uzuun fazlası kime edilirdi? Kafası iyi çalışanlara, anlama kaabiliyeti yüksek olanlara sanırım.

Üyelik tarihi konusunda da yine sen haklısın, şimdi ben de farkettim, çok şüphe uyandırıcı, çok anlamsız bir tarihte üye olmuşum. Şimdi düşünüyorum neden o tarihte üye olmuşum, sebebini bulamıyorum. Ben de kendimden şüphelendim şimdi.

Şaka mısın, gerçek hâlin mi?
    Gerçek halimi merak ediyorsan tanışalım bu durum ikimiz için de birçok konuda aydınlatıcı olur.

Şekip Mosturoğlu’nun ikrarı mahkeme tutanaklarında var. Aşağıda yine iskenderle ibrahim’e atıfta bulunulmuş.

Zaten özellikle Şekip’in suçlamaları kabul ettiği, hükmün açıklanmasının geride bırakıldığı, içeride intihara kalkıştığı vs bilinen şeyler. Şöyle diyelim;

1436AEFA-9101-4FB6-B82A-9CDE0AEF1BA4.jpg

Tff’den şahane bir tazminat almaları cidden iyi bir açıklamaya muhtaç bir beklenti ama bunu göremiyoruz senin açıklamanda.

Bu kadar senedir yapmadıkları rezalet kalmamış bir camianın tff’den alacağı tazminatın yanında bizim CL paramızı, kayıp 38 kupalarını filan da isteyeceklerini bildiğimiz için endişe etmemiz daha mantıklı olurdu.

Neyse ben niye takıldığımı yine de izah edeyim; aslında davada birçok falso var ama çoğu insan bunları bilmiyor. Sürecin başından beri yapılan algı operasyonlarıyla bugünkü noktaya gelinmiş. İnsanların önüne belge de koysan artık onu okumuyor, inandığı neyse onu söylüyor.

Bu dava ile ilgili gerçek olan şeylere gerçek, olmayanlara değil dememiz gerekiyor. Yani bir kişi bile suçunu kabul ettiyse bunu belirtmek gerekiyor ki en azından burada konu sulanmasın. Sen konuya hakimsen ve şahıslar suçlarını kabul etmediler dersen amacın sorgulanır, çok normal..

Tarih konusunda da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ne yapayım suç mu?
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerçek halimi merak ediyorsan tanışalım bu durum ikimiz için de birçok konuda aydınlatıcı olur.

Şekip Mosturoğlu’nun ikrarı mahkeme tutanaklarında var. Aşağıda yine iskenderle ibrahim’e atıfta bulunulmuş.

Zaten özellikle Şekip’in suçlamaları kabul ettiği, hükmün açıklanmasının geride bırakıldığı, içeride intihara kalkıştığı vs bilinen şeyler. Şöyle diyelim;

[ATTACH]21099[/ATTACH]

Tff’den şahane bir tazminat almaları cidden iyi bir açıklamaya muhtaç bir beklenti ama bunu göremiyoruz senin açıklamanda.

Bu kadar senedir yapmadıkları rezalet kalmamış bir camianın tff’den alacağı tazminatın yanında bizim CL paramızı, kayıp 38 kupalarını filan da isteyeceklerini bildiğimiz için endişe etmemiz daha mantıklı olurdu.

Neyse ben niye takıldığımı yine de izah edeyim; aslında davada birçok falso var ama çoğu insan bunları bilmiyor. Sürecin başından beri yapılan algı operasyonlarıyla bugünkü noktaya gelinmiş. İnsanların önüne belge de koysan artık onu okumuyor, inandığı neyse onu söylüyor.

Bu dava ile ilgili gerçek olan şeylere gerçek, olmayanlara değil dememiz gerekiyor. Yani bir kişi bile suçunu kabul ettiyse bunu belirtmek gerekiyor ki en azından burada konu sulanmasın. Sen konuya hakimsen ve şahıslar suçlarını kabul etmediler dersen amacın sorgulanır, çok normal..

Tarih konusunda da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ne yapayım suç mu?
      Beni forum yönetimine aramıza sızmış kötü niyetli biri diye şikâyet et. Forum yönetimi kim olduğumu biliyor. Foruma reklâm verdiğim için adım soyadım, açık adresim, kimlik numaram, telefon numaram hepsi yönetimin elinde mevcut. Sosyal medya hesâplarım da ulaşılabilir durumda. Gelecek yanıta göre karar verirsin. Çok kısa, basit, net yol. Anlaştık mı?
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beni forum yönetimine aramıza sızmış kötü niyetli biri diye şikâyet et. Forum yönetimi kim olduğumu biliyor. Foruma reklâm verdiğim için adım soyadım, açık adresim, kimlik numaram, telefon numaram hepsi yönetimin elinde mevcut. Sosyal medya hesâplarım da ulaşılabilir durumda. Gelecek yanıta göre karar verirsin. Çok kısa, basit, net yol. Anlaştık mı?
        Olabilir. Yanılmışsam da bunda beis yoktur yanlışımı düzeltirim.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Olabilir. Yanılmışsam da bunda beis yoktur yanlışımı düzeltirim.
          Bir yöntem daha: Bizim sigortaları Şenol abi (Altunsoy) yapıyor. Ona da sorabilirsin.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Uefa'dan tertemiz bir s.....r alırlar. Tffye gelirsek zaten tffnin fenere verdiği bir ceza yok. Pfdk'da bireysel cezalar vardı diye hatırlıyorum. Tff öyle bir durumda topu uefaya atar, seni avrupaya onlar almadı der geçer. Anca kendi taraftarından sms alırlar. Başka da bir şey almazlar. [MENTION=51258]omondoles[/MENTION] abi ne kadar cas dava metinlerini okudun bilmiyorum ama oradaki metinlere göre biz hata yaptık fener suçsuz demeleriyle biz şu an marstan yazıyoruz demeleri aynı şey. Zaten bu yüzden zamanında namus davamız dedikleri cas davasından çekildiler. Adamlar sportif yargılama yapıyor, türkiyenin iç hukuku ile ilgilenmiyorlar.

Yalnız ders niteliğinde olacak süreçlerden geçildi. Evet hala şikeyle çaldıkları kupa kendilerinde duruyor. Ama bütün imajlarını yerle bir ettiler. O kupayı aldılar ama 2 yıl şikecilikten avrupaya gidemediler. Oyuncuları bastı gitti. Bir daha o ekonomik durumları rüyalarında görürler. Onca destekçileri varken bellerini doğrultamadılar. Bir taraftan da bakıyorsun juve nasıl domine ediyor italyayı. Elbette işin içinde birçok faktör var ama cezasını efendi gibi çekip alt ligden dönen ne halde? Bir de ona buna sığınarak, hukuku eğip bükerek sıyrılan ne halde?

Gün gelir ölmeye yakın aralarından birileri kitap yazar, röportaj verir bir şekilde başımıza gelen bu olaylarda ne kadar haklı olduğumuzu bütün ülke görür.
            Yönetimler vazgeçse de, hukuk yolları tükense de, terörist damgası yesek de haklı davamızdan taraftarlar hiçbir zaman vazgeçmeyecek.

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uefadan bir sey alamazlar ama tffden alirlar, son tayyip görüsmesinde onu da konusmuslardir...
            bir diger olasilik tffden de bir sey alamazlar, ama bilemiyorum...
            yâni bu kararlari kim ayarladi ayarlattiysa, "deliller düzmece" yazdirmadi ya, o bile aslinda fbyi kilitlemeli ama memleket rezil durumda her sey olabilir sasirmam...

kararda onu da degistirselerdi o zaman skintiydi, ama yine delillerin gerçegini inkar yok, hîle hurda oldugunun da inkâri yok, ee o zaman ?
            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
            8.KUŞATMA

Yorum

• Cumhurbaşkanı-Ali Koç görüşmesi ardından beraat kararı, sonra eskişehir meselesinin yine gündeme getirilmesi hatta emenike-aziz görüşmesi bile hepsi birbiriyle ilişkili olaylar.

Şu an kulübün tavrını beğeniyorum, bu konulara girip dikkatimizi dağıtmaya gerek yok uygun zaman gelince münasip bir cevap verilir elbet. Bu bize ne kazandırır tabi orası malum, hiçbir şey ..
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Cumhurbaşkanı-Ali Koç görüşmesi ardından beraat kararı, sonra eskişehir meselesinin yine gündeme getirilmesi hatta emenike-aziz görüşmesi bile hepsi birbiriyle ilişkili olaylar.

Şu an kulübün tavrını beğeniyorum, bu konulara girip dikkatimizi dağıtmaya gerek yok uygun zaman gelince münasip bir cevap verilir elbet. Bu bize ne kazandırır tabi orası malum, hiçbir şey ..
                Koç'ların Ali şampiyonluk yolunda dikkatimizi, konsantrasyonumuzu, motivasyonumuzu, moralimizi bozmak için bilerek yapmadıysa bu ziyareti adam değilim.

Kazanmaya ve çıldırtmaya devam.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• şikebahçeli nihat özdemir Süper Kupa maçını oynatamazsın.UEFA, CAS Ve İsviçre Federal Mahkemesi kararları ile şikebahçe şike yapmıştır kararı artık tescillendi.Böyle bir kesin karar varken super kupa maçını oynatmazsın hem son mahkeme kararında şike yoktur demiyor! Trabzonspor olarak aksi bir durumda UEFA'ya ve FIFA'ya sezon sonunda şikayet etmeliyiz ve tekrar şikebahçenin cezalandırılması için başvuru yapmalıyız...
                  En son deepmavi tarafından düzenlendi; 31.12.2021, 12:38.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şikebahçeli nihat özdemir Süper Kupa maçını oynatamazsın.UEFA, CAS Ve İsviçre Federal Mahkemesi kararları ile şikebahçe şike yapmıştır kararı artık tescillendi.Böyle bir kesin karar varken super kupa maçını oynatmazsın hem son mahkeme kararında şike yoktur demiyor! Trabzonspor olarak aksi bir durumda UEFA'ya ve FIFA'ya sezon sonunda şikayet etmeliyiz ve tekrar şikebahçenin cezalandırılması için başvuru yapmalıyız...
                    Sıkıysa UEFA'ya ve FIFA'ya tazminat davası açsınlar.

Yemezler.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uefa'dan tertemiz bir s.....r alırlar. Tffye gelirsek zaten tffnin fenere verdiği bir ceza yok. Pfdk'da bireysel cezalar vardı diye hatırlıyorum. Tff öyle bir durumda topu uefaya atar, seni avrupaya onlar almadı der geçer. Anca kendi taraftarından sms alırlar. Başka da bir şey almazlar. [MENTION=51258]omondoles[/MENTION] abi ne kadar cas dava metinlerini okudun bilmiyorum ama oradaki metinlere göre biz hata yaptık fener suçsuz demeleriyle biz şu an marstan yazıyoruz demeleri aynı şey. Zaten bu yüzden zamanında namus davamız dedikleri cas davasından çekildiler. Adamlar sportif yargılama yapıyor, türkiyenin iç hukuku ile ilgilenmiyorlar.

Yalnız ders niteliğinde olacak süreçlerden geçildi. Evet hala şikeyle çaldıkları kupa kendilerinde duruyor. Ama bütün imajlarını yerle bir ettiler. O kupayı aldılar ama 2 yıl şikecilikten avrupaya gidemediler. Oyuncuları bastı gitti. Bir daha o ekonomik durumları rüyalarında görürler. Onca destekçileri varken bellerini doğrultamadılar. Bir taraftan da bakıyorsun juve nasıl domine ediyor italyayı. Elbette işin içinde birçok faktör var ama cezasını efendi gibi çekip alt ligden dönen ne halde? Bir de ona buna sığınarak, hukuku eğip bükerek sıyrılan ne halde?

Gün gelir ölmeye yakın aralarından birileri kitap yazar, röportaj verir bir şekilde başımıza gelen bu olaylarda ne kadar haklı olduğumuzu bütün ülke görür.
                      Yönetimler vazgeçse de, hukuk yolları tükense de, terörist damgası yesek de haklı davamızdan taraftarlar hiçbir zaman vazgeçmeyecek.
                      onlarin vurdugu damganin ttaaa akaminko =) köpekler yaa
                      İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cumhurbaşkanı-Ali Koç görüşmesi ardından beraat kararı, sonra eskişehir meselesinin yine gündeme getirilmesi hatta emenike-aziz görüşmesi bile hepsi birbiriyle ilişkili olaylar.

görüsme
                      karar
                      eskisehir borç olayi (bu konuda aslinda yazilacak seyler var, onlardan ne pok yemeye topçu aldik o zamandan bu yana meselâ??)

atakan kurt çakalinin bu yeni röpü https://www.youtube.com/watch?v=QkiMeXAxh2Q

kesin tesâdüftür =)
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• biz de CAS a başvuralım
                        sivasa yolladığımız "şike amaçlı balık" davası
                        mahkeme edilsin.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biz de CAS a başvuralım
                          sivasa yolladığımız "şike amaçlı balık" davası
                          mahkeme edilsin.
                          Ne demek istiyorsun biz derken, tam bir açıkla böyle yarım yamalak anlatma...

Yorum

• tırnak içine almış olmam yeterli gelmedi mi kardeşim.
                            "ironi"
                            sözlüğe bak.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tırnak içine almış olmam yeterli gelmedi mi kardeşim.
                              "ironi"
                              sözlüğe bak.
                              ironi diye tahmin ettim bazen bu ironileri yanlış anlıyorum kusura bakmayın.şu salak kuş beğinlilerin şu salakça iftirası ile bunlarda gerçekten akıl olmadığı bir kez daha kanıtlanıyor, Hani deli deliyi çeker diye bir deyim varya bu şikebahçelilerde de yavşak ve şerefsiz varsa hepsi bu şikebahçe arkasında toplanmış yavşak yavşağı çekmiş, şerefsiz şerefsizi çekmiş, karaktersiz karaktersizi bulmuş ve sonra böyle şikebahçe topluluğu olmuşlar...

Yorum

• Eyvallah dostum. Selamlar hürmetler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X