Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diyeceğim şey şudur, kimsesizlerin kimsesi olmaya gelen adam hiçbir şey olmamaya doğru koşar adım gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olay sadece fb olayı değil . Olay fb kadar , gs ve bjk olayıdır da ayrıca. Şike sürecinde fb de daha kaypak ve Adice bir duruş sergileyerek sürecin bu aşamaya gelmesinde onların da payı oldu. Ben artık fb ye kızamıyorum, onlar bir şekilde kumpas falan deyip haklarını arama yoluna gittiler. Ama ya diğerleri . Hele ki o şerefsiz gs camiası. Şike süreci boyunca ortaya çıkan durumdan yararlanarak 3 tane şampiyonluk kazandı . Üfleyerek sonmeyecek olan ateşleri bir " bakraç" alınca söndü bir anda.
      Yüzde bir milyon katiliyorum, bende herzaman bunu söylemistim, bu sürecin en serefsiz en sinsi en iki yüzlü camia'si gs'dir.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önünde en büyük yaşanmışlık varken farazi konulardan neden bahsediyorsun?

öyle olsaydı, böyle olsaydı diye

Akp Trabzon şehriyle ''dalga'' (!) geçiyor hem de öyle böyle değil
        Yahu güzel kardeşim , söylediğim şey çok basit bir mantık aslında. Hangi parti şike olayındaki adaltesizlikten bahsetti mesela, onca dinleme ve tape yok sayılirken bir tanesi çıkıp " kardesim, bunca belge yok sayılamaz" dedi de ben mi kaçırdım. Siyasilerin hepsinin birlik olduğu tek mevzu şike mevzusu oldu. Nedeni de gayet açık. Güçlünün yanında olup oy alabilme. Hiç birisi masum değil.

Yorum

• Bir mekana giriyorsunuz !!

veya bir lokale

orda bir oyun oynanıyor..sizde katılıyorsunuz..

sonra içlerinden kalabalık bir grup siz yarısı kazanmısken hop hemşerim ben kazandım diyor

çevredekilerde evet o kazandı diyor

YANİİ..

siz ne anlatıyorsunuz ya ??

ne Trabzonsporu??

TOKATLANAN SPOR OLMUSUZ??

Elim titrityor sinirimden

TRABZONSPOR bu saat itibariyle ligden çekilmediği her saat sırtımıza hancer saplamaktadır..

onurumuz ayaklar altındadır..

şereffff yoksunu şikecilerin maskarası olduk..

Eğer TRABZONSPOR BU DÜZENE EYVLALLAH derse o zaman yandı..

Biz bu takımı şerefsizlere köle olsun diye gönül vermedik

eğer köle olmayı tercih ederse bu takımı tutmaktan vazgeçeceğim..

(( insan yeri geliyor eşinden boşanıyor...yanlış yapan affedilmez..))

Ya Trabzonspor bitecek ..
          Yada adalet yerini bulacak.. bunaTS camiası karar verecek..
          En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 09.10.2015, 23:41.
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu güzel kardeşim , söylediğim şey çok basit bir mantık aslında. Hangi parti şike olayındaki adaltesizlikten bahsetti mesela, onca dinleme ve tape yok sayılirken bir tanesi çıkıp " kardesim, bunca belge yok sayılamaz" dedi de ben mi kaçırdım. Siyasilerin hepsinin birlik olduğu tek mevzu şike mevzusu oldu. Nedeni de gayet açık. Güçlünün yanında olup oy alabilme. Hiç birisi masum değil.
            İyi de ben diğer partiler masum demedim ki, suç oranlarıno yüzdeye vuracak olursak;

Akp %98 chp %1 mhp%1

Yorum

• Bugün Trabzonsporun bittiği gündür. Amatörde onurumuzla devam edelim.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de ben diğer partiler masum demedim ki, suç oranlarıno yüzdeye vuracak olursak;

Akp %98 chp %1 mhp%1
                O zaman gider oyunu az suçlu partilere verirsin , tapeleri delil sayılarak yeniden yargılama yaparlar belki.

Yorum

• Seçim zamanı neydi öyle Trabzon'da havaalanı,yollar,viyadükler, üst geçitler tamamen her yer tıkalıydı.Binalardan aşağı nerdeyse sarkanlar, trafikte güneş ışığı altında dolmuşta sıcaktan pişen bebeler, ne için ve ne amaçla geldiğini daha bilmeyen hamile ve yaşlı kadınlar.Ne söyleneni dahi hiç anlamayan ya da anlamış gibi görünüp sürekli alkış tutanlar.Be müslüman evlatları kudurdunuz da kudurdunuz.Utanıyorum kendimi Trabzon'lu olarak millete lanse etmekten.Sahtekar dindar ve milliyetçiler sizi..

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Trabzonsporun bittiği gündür. Amatörde onurumuzla devam edelim.
                    sana helal olsun kardesım..
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• ligden çekilelim diyenler var . çekil kardeşim . seni tutan mı var . sıkıysa çek . erkeksen çek .
                      ayrıca çekilme kararını alacak vatan evladı var mı onu sormak lazım önce .
                      tasman başkasının elindeyken nasıl olacak bu iş .
                      geçin bu ayakları .
                      sen sistemin bir parçasısın . sana ne görev verilirse onu yapmak zorundasın .
                      sana biçilen rol figüranlık rolü . gel derler gelirsin . git derler gidersin .
                      çok kudretliyiz, çok güçlüyüz . acayip lobimiz var.......da bizim niye haberimiz yok .

Yorum

• Bu ülkede özellikle 2002 den bu yana tiyatrolar adalet saraylarinda kuruluyor , çıkan sonuç çok da garip değil , zerre kadar da umrumda değil , bu tiyatroyu sevmiyorsaniz kanalı değiştirin ...

İzlediğiniz tiyatronun sonucun sizleri bu denli şaşirtmasi üzücü , bu insan musveddelerinden ne bekliyordunuz ki ? Daha öncede 10 larca kez yazdım , bu dava dünya üzerinde var olan en büyük spor mahkemesinde görüldü ve suçları sabit ve cezaları kesin şekilde de verildi , şike yaptınız bundan sonrada şikeci olarak anilacaksiniz dedi bu mahkeme , ülke içindeki gereken cezayı verme yetkisi tff de olduğu içinde icislerimize karismadilar ancak tff nin gereken cezayı vermemiş olması bu durumun bu şekilde kalacağını göstermez , ortada suç olarak kabul edilmiş bir durum var ve bütün kurallarda bu suçun cezası açık şekilde yazılı , gecikmeli de olsa bu ceza kesilecek , bu sonucun acabasi , oylesi, böylesi yok ... Az daha sabredip davamizin arkasında dik duracagiz. . .

Hee birde , artık akillanalim lütfen , yahu boş oy atacağım veya iptal edilecek oy atacağım ne demek , koca şehirde bütün oylar iptal olsa da , katılım 2 kişi olsada en çok oy alan kazanır , 2 kişinin oyu geçerli olsa 2 side akepe (özellikle akepe yalnız , anlamını bilen bilir ) çıksa akepe Trabzonda %100 luk bir oranla seçimi kazanır , vereceğiniz oylar bağımsız adaylar veya barajı geçecek uygun bir partiye olsun ki yapılacak olan şey değer kazansın , anlam kazansın , yoksa işin sonunda yine bizi bu hale sokanlar kazanırsa , yapacağımız hiçbir eylemin ne değeri kalır ne de anlamı ... Bu konuda herkes üzerine düşeni kuralına uygun şekilde yapsın ki gösterilen tepki yerini bulsun , bunu sadece Trabzon içinde söylemiyorum önce Trabzonspor diyen herkes için geçerli bu durum .

KANOĞLU

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Buraya kadar olan 12365 sayfada emek veren herkese çok teşekkür ederim.

Bu ülkede 4 yıldır seyrettiğimiz ve sonunu merakla beklediğimiz (aslında tahmin ettiğimiz) tiyatro sonunda bitti.

Hepimize geçmiş olsun.

Bu ülke bu kadar ahlaksızlık, vicdansızlık, namertlik, şerefsizlik, kaypaklığı kaldırmaz.

Allah sonumuzu hayırlı etsin.

2011 yılındaki emek hırsızları ve 3 Temmuz 2011 tarihinden beri onları koruyup kollayanların Allah belasını versin.

Hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun.

Bu sayfaya takılmam artık.

Ama diğer sayfalar için ara sıra forumda olurum. Gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım bu süreçte.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulupten bi açıklama var mi?
                            Kulüp diye birşey var mı ?
                            Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                            Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                            Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 4 yıldır hakkımızı yiyenler sözde aklandılar.Şaşırdık mı?Hayır.Onlar vicdanlarda asla aklanamazlar. Bu leke de onlara bir ömür yeter! Biz demoralize olmadan önümüze bakmalı vizyon sahibi başkanlar seçmeli ve kulübümüze sahip çıkmalıyız.Bana göre dün ile bugün arasında bir fark yok. Rte tff iho uçgeninden nasıl bir sonuc cıkabilir di ki sizce?
                              Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Ya niye oy pusulasına trabzonspor yazıp geçersiz oy atılıyor. 1 bağımsız aday çıksa forumdan ona oy verilse ne olur sanki? Bilmiyorum kaç oy gerekiyor bağımsız birinin seçilmesi için Trabzon'dan. Çok mu zor? böylece bu konuları gündeme getirecek biri olur fena mı?

Yorum

Yükleniyor...
                                X