şu tapelerle film dizi çekilse varya grammy oscar ne varsa toplarız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman gider oyunu az suçlu partilere verirsin , tapeleri delil sayılarak yeniden yargılama yaparlar belki.
Yorum
-
İlk olarak grandmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@U.Sadıkoğlu akp hırsızlığını örtbas etmek için tapelerin delil olamayacağına dair kanun çıkarmış bunun neticesinde aziz beraat etmiş doğru mu"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
http://www.haberts.com/images/upload/ooooo(1).jpg bakalim trabzonda taraftarimiz nasil dik bir durus sergileyecek 1 kasimda onu cok merak ediyorum
Yorum
-
Sadece şunu soruyorum...
Kendilerine karşı yapıldığını düşündükleri en ufak haksızlıkta tepkilerini siyasi olarak da gösterebilen Fenerbahçe mi yoksa ne olursa olsun ne kadar canı yanarsa yansın ne kadar haksızlığa uğrarsa uğrasın başına ne kadar büyük belalar gelirse gelsin kayıtsız şartsız her seçimde bir öncekinden daha da fazla oy aldıkları Trabzon halkının ve Trabzonspor sevdalılarının ortak paydada buluştuğu Trabzonspor mu?
Siz hangisini daha rahat gözden çıkartırdınız?
Yorum
-
Trabzonspor varoluş felsefesini yitirmiş, sıradan bir anadolu takımına dönüşmüştür. Hepimize geçmiş olsun. Ben de futbol ile ilgimi kesiyorum. Para, rant, çıkar ilişkisi adaletin önünde. Bundan sonra biz de ona göre vatandaş oluruz. Vatanını seven koruyan savunan milliyetçi birkaç milyon insan kalmıştı. Onlara da elveda diyebiliriz artık.
Yorum
-
bana göre
hiç birsey olmamıs gibi bu ligde oynayalım önümüze bakalım diyenlerle...
seçimlerde sürekli şikecileri koruyanlara oy verenler aynı kafadalar...
Bu arada ortada iyi niyetli olan ama sürekli boşuna bir bekleyişte olan ve sürekli ''' CAS bu işi çözer ''' diyen temiz kalpli TS li kardeşlerim !!!
EY GİDİ HEYY
bu saatten sonra isterse dünyanın bütün mahkemeleri EVET TRABZONSPOR şampiyon desin..İçerideki erkler senin hakkını vermedikten sonra kimse sana hakkını vermezz hala uyanamadınızmı??
boşuna sinirimiz yıllarımız heba oluyor..
bu düzen bizi sallamıyor uyanın !!!
kişiler ve kurumlar ayrılsın dendiği anda hop hemserim ben yok diyebilecektik!!!
DEMEdİK !!! SI....TILAR AZIMIZA kaç senedir....
harcadılar resmen bizi..biz hala ligden cekilemeyiz..borsa var..o var bu var..
oynayın ozaman kardesım..benim haksızlığa tahammülüm yok..
bakın görün neler oluyor..Kac tane TS li kalıyor..En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 09.10.2015, 23:51.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
Yorum