Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuraya üye olalı 2 hafta olmamış insanların görüşüne saygısızlık ediyor bide utanmadan tertemiz şampiyonluğumuza yok efendim Colman o penaltıyı atamamışta Sadri Brozeki almışta yürü lan işine

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şuraya üye olalı 2 hafta olmamış insanların görüşüne saygısızlık ediyor bide utanmadan tertemiz şampiyonluğumuza yok efendim Colman o penaltıyı atamamışta Sadri Brozeki almışta yürü lan işine
      +1461
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bu karar kutularin gelecegi icindir..anlayana.
        o diilde carsibasi genclik kefenlerini giyip ne zaman dusecek yollara meraktayim..
        ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Geçtiğimiz 4 yıl boyunca neler yaşandı ? Kimler nasıl 360 derece döndü ? Kimler ilk günden itibaren taraf oldu ? hatırlayıp tekrar ve tekrar küfretmeniz için link veriyorum. kusura bakmayın.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ergenekon ve Balyoz davalari düzmecedir, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin lütfen cünkü o davada söz konusu olan Tsk nin muvazzaf subaylari ve ülkenin vatansever aydinlaridir, elmayla armutu karistirmayalim.
            Konusu burası değil sayfayı meşgül etmemek için fazla konuyu uzatmayalım ama katılmıyorum 4 dava ile ilgili bilgi sahibiyim. Balyoz ergenekonda temeli itibariyle doğruydu sonradan her muhalif sesi ergenekona soktular.
            En son aksamvakti tarafından düzenlendi; 10.10.2015, 01:10.
            Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• arkadaşlar, hadi bu mahkeme tiyatroydu hepimiz biliyoruz, peki yargıtay aynı yargıtay, daha önce onadığı şeyin tersini nasıl onayacak şimdi, bu konuyu güzelce açıklayacak olan var mı?

orda da çeşit çeşit bölümler, satılmış olan olmayanlar mı var?
              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Siyasi partilerin Trabzon mitingi ne zaman? Bize güzel bir çay kupasi alıp hediye etseler yeridir, bu partiler olduğu sürece alabileceğimiz tek kupa çay kupasi dir.

Yorum

• Seloyla meloyla hdp'yle işim olsa Türk bayrağını adımın üzerine koymam.kaldıki hdp deyince peşine terörist parti diyen biriyim.2 günlük üyelikle kafana göre insanları selocu diye yaftalayan kör zihniyet seninkisi.

Yorum

• Arada kuşlar türemiş yine Admin arkadaşlar temizleyin Şunları
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Çok daraldım. Bize gülmek haram

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şurası kesin ki şu saatten sonra bir insan hem Trabzonsporlu hem de Akpli olamaz. Birinden vazgeçmek zorunda.
                        Neden hep sadece akp. chp ve mhp de bunlara destek olmadimi? Bu 3 partinin bugune kadar birlestigi tek nokta şikeciler aklamakti. Baska varsa soyleyin....
                        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Secimlerde Trabzonspor adına meclise belirledigimiz bağımsız adaylari sokalim , zor birsey değil bu .

KANOĞLU
                          Bu toplumsal bilinç var mı Trabzon şehrinde?
                          • Memento mori

Yorum

• 4 sayfa önce herifin biri seloya verin diyor . bana atar yapacağına git o herife dayılan.
                            laflarımı da bi zahmet çarpıtma .
                            yeni girmiş olmam senin haklı olduğun anlamına gelmez.

Yorum

• BMN yöneticisi Arkadaşlarada sitemim var

Çok suskunlar bu aralar

Açıkçası hem bizim camiayı fırçalayan hemde ne olursa olsun bu durumu taraftar olarak kesinlikle kabul etmeyeceğimizi , adaletin olmadığı yerde varlık nedenimiz Gündeme geleceği vs gibi bir kamuoyu açıklaması beklerdim

Onlarda suskun
                              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4 sayfa önce herifin biri seloya verin diyor . bana atar yapacağına git o herife dayılan.
                                laflarımı da bi zahmet çarpıtma .
                                yeni girmiş olmam senin haklı olduğun anlamına gelmez.
                                Biz o adamı yıllardır okuyoruz burada ne niyetle dediğini biliyoruz o yüzden o tepki almaz ama sen yenisin.
                                Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

Yükleniyor...
                                X