Şuraya üye olalı 2 hafta olmamış insanların görüşüne saygısızlık ediyor bide utanmadan tertemiz şampiyonluğumuza yok efendim Colman o penaltıyı atamamışta Sadri Brozeki almışta yürü lan işine
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuraya üye olalı 2 hafta olmamış insanların görüşüne saygısızlık ediyor bide utanmadan tertemiz şampiyonluğumuza yok efendim Colman o penaltıyı atamamışta Sadri Brozeki almışta yürü lan işineNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
bu karar kutularin gelecegi icindir..anlayana.
o diilde carsibasi genclik kefenlerini giyip ne zaman dusecek yollara meraktayim..▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
Geçtiğimiz 4 yıl boyunca neler yaşandı ? Kimler nasıl 360 derece döndü ? Kimler ilk günden itibaren taraf oldu ? hatırlayıp tekrar ve tekrar küfretmeniz için link veriyorum. kusura bakmayın.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgenekon ve Balyoz davalari düzmecedir, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin lütfen cünkü o davada söz konusu olan Tsk nin muvazzaf subaylari ve ülkenin vatansever aydinlaridir, elmayla armutu karistirmayalim.En son aksamvakti tarafından düzenlendi; 10.10.2015, 01:10.Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Yorum
-
arkadaşlar, hadi bu mahkeme tiyatroydu hepimiz biliyoruz, peki yargıtay aynı yargıtay, daha önce onadığı şeyin tersini nasıl onayacak şimdi, bu konuyu güzelce açıklayacak olan var mı?
orda da çeşit çeşit bölümler, satılmış olan olmayanlar mı var?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurası kesin ki şu saatten sonra bir insan hem Trabzonsporlu hem de Akpli olamaz. Birinden vazgeçmek zorunda.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSecimlerde Trabzonspor adına meclise belirledigimiz bağımsız adaylari sokalim , zor birsey değil bu .
KANOĞLU- Memento mori
Yorum
-
BMN yöneticisi Arkadaşlarada sitemim var
Çok suskunlar bu aralar
Açıkçası hem bizim camiayı fırçalayan hemde ne olursa olsun bu durumu taraftar olarak kesinlikle kabul etmeyeceğimizi , adaletin olmadığı yerde varlık nedenimiz Gündeme geleceği vs gibi bir kamuoyu açıklaması beklerdim
Onlarda suskunşike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 sayfa önce herifin biri seloya verin diyor . bana atar yapacağına git o herife dayılan.
laflarımı da bi zahmet çarpıtma .
yeni girmiş olmam senin haklı olduğun anlamına gelmez.Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Yorum
Yorum