Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O soru şuydu ‘2010-11 sezonu şampiyonu size göre kimdir?’ Bu soru bildiğiniz üzere Trabzon’a gelen her siyasiye soruldu hatta meslektaşlarımız arasında bu sefer kim soracak diye birbirimize baktığımız oldu. Fakat Soylu’ya bunu herhangi bir basın mensubu sormadı.

Soylu dün Sürmene ilçesinde seçim çalışmalarındaydı ve Sürmene Sanayi esnafını ziyaret ediyordu. İşte tam burada bir Trabzon’lu ve Trabzonsporlu esnaf Soylu’ya aynen şunu sordu: “Çalışmalarınız hayırlı olsun fakat size özellikle soruyorum 2010-11 sezonunun Şampiyonu size göre kimdir?”

İşte burada buz gibi bir hava esti ve sessizlik hakim oldu.

Kameralar kayıt almaya başladı ve meslektaşlarımız fotoğraf çekmeye başladı. Hatta bazı vatandaşlar telefonla ses ve video kaydı yapmaya başladı. Soylu bu soruya cevap vermeden önce yaklaşık 10 saniye düşündü yüzünü ekşitti ve şunu söyledi:“Ben buraya siyasetçi olarak geldim. Sporla siyaseti karıştırmayalım.” Evet soylu bu cevabı verdi biz de orada onu takip ederken duyunca şaşırdık, sonrasında Soylu’nun ne dediği önemli fakat vatandaş tatmin olmadı.

Soylu belki de ilk defa bir vatandaşa tatmin edici cevap vermeden seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Öte yandan dikkatimizi çeken bir diğer husus Soylu’ya direk bir tepki yoktu fakat arkasından atıp tutan vatandaşlar az değildi. Çoğunluğu genç yaşta olan vatandaşlar ‘Başımıza bir fenerli eksikti he iyi ki geldin’ tarzında söylemlerde bulundu.

dalga gecilmeye devam trabzonlu..ha su adama oy vermissin ha faik denen dangalaga..sifatina tukirim hala su cevap karsisinda bunlara oy veren trabzonlunun..utanmaz herif isiniz gucunuz sikecilere yalakalik..
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 30.04.2015, 10:24.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın şike davasındaki avukatlarından Köksal Bayraktar GS Lisesi mezunu, GS Kongre üyesi ve Duygun Yarsuvat'ın aile dostudur.
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz Yıldırım'ın şike davasındaki avukatlarından Köksal Bayraktar GS Lisesi mezunu, GS Kongre üyesi ve Duygun Yarsuvat'ın aile dostudur.
        Eeee????

Iktidar partisinin Trabzon 1. sira milletvekili adayinin fb kongre uyesi olmasinin ve mecliste seni temsil etmesinin sakincasi yok yani????
        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Akp alamasin trabzonu kim alirsa alsin goz gore gore hakkimizi yediler.bizi ezdiler bunlari gormeyen trabzondaki yasiyanlari inanin bir cirpida bogasim geliyo evet bazi seyler yapti trabzobda akp fakat bu onlarn savunmasi olamaz ve bundan dolayida yasananlari halk gormezden gelemez.kulturunu ve ruhunu satmissin maclari satsalar neolur.

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akp alamasin trabzonu kim alirsa alsin goz gore gore hakkimizi yediler.bizi ezdiler bunlari gormeyen trabzondaki yasiyanlari inanin bir cirpida bogasim geliyo evet bazi seyler yapti trabzobda akp fakat bu onlarn savunmasi olamaz ve bundan dolayida yasananlari halk gormezden gelemez.kulturunu ve ruhunu satmissin maclari satsalar neolur.
            Kim alırsa alsın derken Silivriye kadar giden CHP ve ''Şikecileri yedirmeyiz'' diye inleyen MHP mi alsın diyorsunuz?
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Arkadaşlar abarttınız iyice.

Kimin kime oy vereceğinin tartışılacağı yer mi burası? Lütfen bu konuyu sürdürmeyin.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Bu ne şimdi. Şenol hoca fazla bursalı takılmaya başlamış.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş,

Ben bu sene gördüğüm futbol haksızlığını hiçbir sezon görmedim.

Federasyon başkanını seviyorum. Aday olur olmaz bilmem.

Şenol Güneş - 30 Nisan 2015 12:47
                En son piskopatrizeli tarafından düzenlendi; 30.04.2015, 13:48.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ne şimdi. Şenol hoca fazla bursalı takılmaya başlamış.

Federasyonun açık seçik yanlı tutumundan bahsediyor. Ben de bu sezon buna yakın bir cümle kurdum. Şike yapıldığı sezonda bile federasyon bu kadar pervasız ve yanlı değildi. Bu sezon arşa çıktı, artık saklama gereği de duymuyorlar. O dönem en azından kapalı kapılar ardında yapıyorlardı.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

valla Şenol hocanın bu konuda bir açıklama yapması gerekir Trabzonsporlulara..senin alnının teriyle kazandığın kupayı vermeyen yada verilmemesi için piyon olarak kullanılan bir karaktersizi sevmek hocanın karakteriyle bağdaşmıyor bu söylemi tüm Trabzonsporluları ve şenol güneşi sevenleri derinden yaralamıştır

Yorum

Doğru artık göstere göstere yapılıyor.

Yorum

• adam futbol haksizligi diyor
                        hak calinmanin bunlan alakasi ne
                        hakemden, federasyonun sabahin köründe, suni cimde oynatma konularina degindi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam futbol haksizligi diyor
                          hak calinmanin bunlan alakasi ne
                          hakemden, federasyonun sabahin köründe, suni cimde oynatma konularina degindi
                          şenol güneşi her zaman seven destekleyen biri olarak federasyon başkanını seviyorum ifadesi doğru ise ben şenol güneşe bu saatten sonra az bile yapılıyor derim ama dediğim gibi ifade bu ise

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şenol güneşi her zaman seven destekleyen biri olarak federasyon başkanını seviyorum ifadesi doğru ise ben şenol güneşe bu saatten sonra az bile yapılıyor derim ama dediğim gibi ifade bu ise
                            orda bencede seviyorum deme en büyük gönderme

düsünsene sana kasitli haksizlik yapan adama seni ben seviyorum demek bütün ülke önünde nasil olur

resmen beni yikamazsininiz diyor, benim icin meydan okuma gibi bisey

dostuna yakin ol ama düsmanina daha yakin ol derler ya
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              orda bencede seviyorum deme en büyük gönderme

düsünsene sana kasitli haksizlik yapan adama seni ben seviyorum demek bütün ülke önünde nasil olur

resmen beni yikamazsininiz diyor, benim icin meydan okuma gibi bisey

dostuna yakin ol ama düsmanina daha yakin ol derler ya
                              öyle olduğunu sanmıyorum en fazla yaradılanı severim yaradandan ötürü anlayışı içerisinde olabilir ama ben ona da ihtimal vermiyorum ..federsyon başkanını seviyorum derken yüz ifadesi önemli senin dediğin gibi olması için

Yorum

• Bir insanın her konuşmasında satır aralarından bir şeyler cımbızlayarak vurmak istersek, rahatlıkla vururuz.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X