Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün Atilla Dilaver, Hakan Orhan, kulübün yeni avukatı arkadaş kendisi de avukat olan Metin kardeşimle (Mollasalihoğlu) beraber bir kaç arkadaş daha mahkeme salonunda duruşmayı beraber izledik.

Kırmızıya çalan mor rengin hakim yüzlerin ezici üstünlüğü olduğu salonda öyle trajikomik şeylere şahit olduk ki. İnsan o kadar zor sabrediyor. Adam (sözde tabi) avukat olmuş profesör olmuş hukukun temelini bilmiyor. Örnek verdiği olayların hiçbiri ile bağlantı kuramıyor. Yargıtay'ın 300 tane red kararını görmezden gelerek tam bir şovmen gibi davranıp avukatlık ücretini götürüyor.

Salona şöyle bir baktım 40 tane avukat ve yandaşları karşı tarafta ise Trabzonspor'un 2 ve birde Bucaspor'un avukatı toplam 3 avukat.

Bu dünya hep böyle mi olacak...

Neyse,

Şike ve teşvik suçlusu emek hırsızı aziz yıldırım'ın galatasaray kongre üyesi olan avukatı " Türkiye şike olayı yaşanmamıştır yaşanması da mümkün değildir" dedi. Savunma bu, nerenizle gülersiniz bilemem.

Diğer taraftan ekranların gediklisi malum profesör (!) 16. ağır ceza mahkemesini gayrimeşru ilan edecek kadar Yargıtay'a laf söyleyecek kadar ileri gidebiliyor. Mahkeme başkanı ses yan salondan duyulacak hale ayyuka çıkıncaya kadar bekleyip "sesini yükseltme" diyebildiği bir komedi.

Tapelerin delil sayılmaması konusundaki taleplerin reddine nasıl karar verdi bu mahkeme onun şaşkınlığı var üzerimde. Usule aykırı hareket eden bir mahkemeden beklenmeyecek bir davranıştı.
    Meşhur avukat Profesör "müvekkilimin (İlhan Ekşioğlu) dinlenmesindeki amaç Aziz Yıldırım'ı da dinleyebilmekti" dedi. Ancak Atilla Dilaver'in ezbere bildiği tarihlere göre Aziz Yıldırım İlhan Ekşioğlu'dan 5 gün önce dinlenmeye başlanmıştı.

Böyle savunmalar basında "muhteşem savunma" diye çıkıyor. Siz bilin yeter.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Savcı konuya o kadar hakim ki dosyada bulunan hakem ve gözlemci raporlarının istenmesini istedi.

Mahkemenin şikenin tespiti için gözlemci/temsilci raporlarını istemesi "dosyada olsa da, olmasa da" yanlıştır.

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mahkemenin şikenin tespiti için gözlemci/temsilci raporlarını istemesi "dosyada olsa da, olmasa da" yanlıştır.

https://twitter.com/mert_yasar/statu...88390192259073
        Şimdi bunlar bu raporlara bakıp ''hakem ve gözlemci raporlarında şikeden bahsedilmediği için şike yoktur azize ve fenev suçsuzdur'' derlerse hiç şaşırmam bunlardan ancak o beklenir.

sanırım şu heriften esinlenerek bunu istemişlerdir.
        Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Hakem ve gözlemci raporlarının incelenmesi feybe tezi
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tercümesi:

"Türkiye Süper Ligi-Kaosa Düşüş

Spor, 2011 sezonundaki büyük şike skandalından beri Türk futbolunda önemsiz. İki hafta önce Fenerbahçe otobüsüne saldırıdan sonra tam bir kaos ortamı esiyor. Antrenör Michael Skibbe'nin Eskişehir'le cumartesi günü favori Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalması yalnızca bir dipnot.

2011 senesindeki büyük şike skandalından beri Türk futbolunda spor önemli bir şey değil. 4. Nisan'da Karadeniz'de bir deplasman maçından sonra Fenerbahçe otobüsüne ateş edilmesinden dolayı bu ayın ortasında Süper Lig'in bir hafta maçları iptal edilmişti. Olay Fenerbahçe kafilesinin Trabzon'a hava limanına gidiş yolunda gerçekleşti. Ciddi şekilde kimse yaralanmadı.

Fakat bu durum eski yaraların tekrar açılmasına sebebiyet verdi.

Olay hala aydınlatılamamış

Olay hala daha aydınlatılamamış. İki şüpheli delil yetersizliğinden serbest bırakılmış. O zamandan beri gündemi komplo teorileri meşgul ediyor. Basında çoğu yorumlarda ve kulüp yöneticiler tarafından şike skandalının dört seneden beri devam eden tuhaf bitirilişinin artık altına bir çizgi çekilmesi isteniyor. Çokları olayın sebebinin bu şike skandalı olduğunu ileri sürüyorlar.

Olay Trabzon'da oldu. Bunun için Fenerbahçe taraftarları radikal Trabzonspor taraftarlarını olayın faili olarak görüyorlar. İki kulüp taraftarları birbirlerinden nefret ediyorlar.

2010/11 skandal sezonunda Fenerbahçe şampiyonluğu satın almıştı. Trabzonspor o zaman ikinci olmuştu. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bir suç örgütü kurmaktan 6 sene 3 ay hapis cezası almıştı. UEFA Fenerbahçe'yi bütün Avrupa müsabakalarından 2 sene men etmişti.

UEFA'nın bu men cezası Lozan'da bulunan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS tarafından onanmıştı.

Fenerbahçe'nin İsviçre Federal Mahkemesi'nde bu karara karşı yapmış olduğu itiraz ret edilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu bugüne kadar Fenerbahçe'den 2010/11 yılı şampiyonluk kupasın geri istemedi.

O sezonun ikincisi Trabzonspor 2010/11 senesi şampiyonluk kupasını kendi hakkı olarak talep ediyor. Trabzonspor gecen hafta UEFA'da yeni bir dava daha açtı.

Trabzonspor Fenerbahçe'nin bütün UEFA müsabakalarından men edilmesini talep ediyor. Fenerbahçe'nin ilk cezası bu sezon sonunda bitiyor.

Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe otobüsüne saldırının arkasında bizzat Fenerbahçe olduğundan şüpheleniyorlar. Hakikaten Fenerbahçe ve başkanı Aziz Yıldırım kendilerini bir komplonun kurbanı olarak sahneliyorlar.

Muhtemeldir ki Aziz Yıldırım'a karşı olan dava yeniden olacaktır. Yıldırım Salı günü başlanacak davanın incelenmesinde kanun değişikliklerinden yararlanabilir. Bu kanunlar bugünün cumhurbaşkanı ve o zamanın başbakanı olan Erdoğan hükümetinin bir çok bakanına karşı yolsuzluk davası açılması tehlikesi arifesinde yapılmıştı. Bakanlara karşı soruşturmalardan tartışmalı bir parlamento kararından sonra vazgeçilmişti.

Erdoğan ve Yıldırım yapılan suçlamaların arkasında Fethullah Gülen hareketinin olduğunu ileri sürüyor.

Bir zamanlar Erdoğan'ın yol arkadaşı Fethullah Gülen Amerika'da yaşıyor ve çoktan cumhurbaşkanı ile düşmanlar. Sözde, Gülen taraftarları yargı sistemine sızmışlarmış. Geçen aylarda binlerce savcı ve hakimin ya görev yerleri değiştirildi veya işten çıkarıldı. Şike davasını yürüten savcının da görev yeri değiştirildi.

Siyasi siper kavgaları

Bakanlara karşı yolsuzluk suçlaması olayına iş adamı Reza Zarrab da katılmıştı. Beşiktaş'ın yeni stadında Reza Zarrab lüks bir loca satın aldı. Bu Beşiktaş Çarşı taraftar grubunun ayaklanmasına sebebiyet verdi.

Çarşı grubu üyeleri şu an mahkeme önündeler. Zira 2013 senesinde hükümete karşı Gezi Parkı eylemlerine katılmış ve sözde, hükümeti düşürmeyi planlamışlar.

Beşiktaş şu an mali sorunlar altında eziliyor, Yıldırım Demirören dönemi kötü yönetiminin sonucundan dolayı.

Yıldırım Demirören 2012 senesinde şaşılacak şekilde Futbol Federasyonu başkanı oldu.

Yıldırım Demirören yönetiminde tuhaf şekilde şike yapan takımların mecburi düşmesini ön gören Federasyon disiplin talimatı değiştirildi. Böylelikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşmesi önlenmiş oldu. Beşiktaş 2011 senesi Türkiye Kupası'nı şike yaparak almıştı.

Beşiktaş kulübü borçu olan 8 bin Euro'yu bulamayınca alacaklı firma Beşiktaş kulübünü geçen hafta icraya vererek kulübün kapısına icra olacak malları alması için bir kamyon gönderdi."
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://beta.nzz.ch/sport/fussball/st...aos-1.18530854

tercümesi:

"Türkiye Süper Ligi-Kaosa Düşüş

Spor, 2011 sezonundaki büyük şike skandalından beri Türk futbolunda önemsiz. İki hafta önce Fenerbahçe otobüsüne saldırıdan sonra tam bir kaos ortamı esiyor. Antrenör Michael Skibbe'nin Eskişehir'le cumartesi günü favori Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalması yalnızca bir dipnot.

2011 senesindeki büyük şike skandalından beri Türk futbolunda spor önemli bir şey değil. 4. Nisan'da Karadeniz'de bir deplasman maçından sonra Fenerbahçe otobüsüne ateş edilmesinden dolayı bu ayın ortasında Süper Lig'in bir hafta maçları iptal edilmişti. Olay Fenerbahçe kafilesinin Trabzon'a hava limanına gidiş yolunda gerçekleşti. Ciddi şekilde kimse yaralanmadı.

Fakat bu durum eski yaraların tekrar açılmasına sebebiyet verdi.

Olay hala aydınlatılamamış

Olay hala daha aydınlatılamamış. İki şüpheli delil yetersizliğinden serbest bırakılmış. O zamandan beri gündemi komplo teorileri meşgul ediyor. Basında çoğu yorumlarda ve kulüp yöneticiler tarafından şike skandalının dört seneden beri devam eden tuhaf bitirilişinin artık altına bir çizgi çekilmesi isteniyor. Çokları olayın sebebinin bu şike skandalı olduğunu ileri sürüyorlar.

Olay Trabzon'da oldu. Bunun için Fenerbahçe taraftarları radikal Trabzonspor taraftarlarını olayın faili olarak görüyorlar. İki kulüp taraftarları birbirlerinden nefret ediyorlar.

2010/11 skandal sezonunda Fenerbahçe şampiyonluğu satın almıştı. Trabzonspor o zaman ikinci olmuştu. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bir suç örgütü kurmaktan 6 sene 3 ay hapis cezası almıştı. UEFA Fenerbahçe'yi bütün Avrupa müsabakalarından 2 sene men etmişti.

UEFA'nın bu men cezası Lozan'da bulunan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS tarafından onanmıştı.

Fenerbahçe'nin İsviçre Federal Mahkemesi'nde bu karara karşı yapmış olduğu itiraz ret edilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu bugüne kadar Fenerbahçe'den 2010/11 yılı şampiyonluk kupasın geri istemedi.

O sezonun ikincisi Trabzonspor 2010/11 senesi şampiyonluk kupasını kendi hakkı olarak talep ediyor. Trabzonspor gecen hafta UEFA'da yeni bir dava daha açtı.

Trabzonspor Fenerbahçe'nin bütün UEFA müsabakalarından men edilmesini talep ediyor. Fenerbahçe'nin ilk cezası bu sezon sonunda bitiyor.

Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe otobüsüne saldırının arkasında bizzat Fenerbahçe olduğundan şüpheleniyorlar. Hakikaten Fenerbahçe ve başkanı Aziz Yıldırım kendilerini bir komplonun kurbanı olarak sahneliyorlar.

Muhtemeldir ki Aziz Yıldırım'a karşı olan dava yeniden olacaktır. Yıldırım Salı günü başlanacak davanın incelenmesinde kanun değişikliklerinden yararlanabilir. Bu kanunlar bugünün cumhurbaşkanı ve o zamanın başbakanı olan Erdoğan hükümetinin bir çok bakanına karşı yolsuzluk davası açılması tehlikesi arifesinde yapılmıştı. Bakanlara karşı soruşturmalardan tartışmalı bir parlamento kararından sonra vazgeçilmişti.

Erdoğan ve Yıldırım yapılan suçlamaların arkasında Fethullah Gülen hareketinin olduğunu ileri sürüyor.

Bir zamanlar Erdoğan'ın yol arkadaşı Fethullah Gülen Amerika'da yaşıyor ve çoktan cumhurbaşkanı ile düşmanlar. Sözde, Gülen taraftarları yargı sistemine sızmışlarmış. Geçen aylarda binlerce savcı ve hakimin ya görev yerleri değiştirildi veya işten çıkarıldı. Şike davasını yürüten savcının da görev yeri değiştirildi.

Siyasi siper kavgaları

Bakanlara karşı yolsuzluk suçlaması olayına iş adamı Reza Zarrab da katılmıştı. Beşiktaş'ın yeni stadında Reza Zarrab lüks bir loca satın aldı. Bu Beşiktaş Çarşı taraftar grubunun ayaklanmasına sebebiyet verdi.

Çarşı grubu üyeleri şu an mahkeme önündeler. Zira 2013 senesinde hükümete karşı Gezi Parkı eylemlerine katılmış ve sözde, hükümeti düşürmeyi planlamışlar.

Beşiktaş şu an mali sorunlar altında eziliyor, Yıldırım Demirören dönemi kötü yönetiminin sonucundan dolayı.

Yıldırım Demirören 2012 senesinde şaşılacak şekilde Futbol Federasyonu başkanı oldu.

Yıldırım Demirören yönetiminde tuhaf şekilde şike yapan takımların mecburi düşmesini ön gören Federasyon disiplin talimatı değiştirildi. Böylelikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşmesi önlenmiş oldu. Beşiktaş 2011 senesi Türkiye Kupası'nı şike yaparak almıştı.

Beşiktaş kulübü borçu olan 8 bin Euro'yu bulamayınca alacaklı firma Beşiktaş kulübünü geçen hafta icraya vererek kulübün kapısına icra olacak malları alması için bir kamyon gönderdi."
              Guzel ozet
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Uefa'ya başvuru sonucu kaç güne gelir, bir cevap vermek zorundalar değil mi? keşke orada da geri dönmek zorunda oldukları bir bilgilendirme servisi olsaydı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geç bunları Sercan. Burası tarafsız değil taraflı bir forum. Tarafı da Trabzonspor. Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda ne söylenmesi gerekiyorsa da söylenecek burada. Ak Parti, CHP ve ya MHP şike davasında hiç üzerlerine vazife değilken taraf olmuşken demokrasi havariliği yaplılacak yer değil burası. Ülkesini bilmemnesini bilmem ama Trabzonsporlu'yum diyen adam Ak Parti'ye CHP'ye MHP'ye oy vermez. Özellikle bu konuda Trabzonspor'un haklarını savunabilmesi adına Trabzon'a çok büyük görev düşüyor.

Her şey bir kenara bu pisliğe, bu iğrençliğe sahip çıkan hatta kollayan partilere nasıl güvenipte oy veriliyor yeminlen anlamış değilim. Bu kepazeliğe eyvallah diyenler yarın nelere eyvallah der.

İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elbette isteyen istediği partiye oy verebilir. Burası ayrı bir konu. Bizim konumuz ise Trabzonsporun tarihindeki en büyük davasında iktidar partisinin taraflı tutumuyla gücün yanında olup Trabzonsporun hakkının gasp edilmesi. Diğer partiler de şikebahçenin yanında durmuştur ama burada bizim asıl hedefimiz eylemi gerçekleştiren , sürecin başından sonuna kadar şikebahçeye destekleyen Trabzonsporun hakkını çalan bizzat Recep Tayyip Erdoğandır.

Özellikle şike konusunda hakkının yenildiğini bunun bizzat iktidar partisi tarafından yapıldığını bilmeyen çok az kişi var sanırım. Şimdi hem şike yapılarak hakkının çalındığını dile getirip burada veryansın edeceksin hem de gidip iktidar partisine oy verirsen bu tezatlık oluşturur.

Siyasi görüşleriniz Trabzonspordan daha önemli olabilir. Bu da kabul edilebilir bir düşüncedir. Ben şahsen buna saygı duyarım. Bazı insanlar benim için siyaset daha önemlidir ben iktidar partisinin siyasetini beğeniyorum diyebilir. Ancak hem şike davasında hakkının yendiğini düşünüp burada , sokakta her yerde bunu dile getirip diğer yandan hakkını çalan kişiyi desteklersen kendinizle çelişirsiniz.

Tekrar ederek söylüyorum. Birini seçmeniz gerek ya Trabzonspor ya Recep Tayyip Erdoğan. İkisi yan yana olmaz.
                  İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye mi demokratik ülke? hic bir ülkede demokrasi yoktur. herkes oyunu kime vermek isterse verir, kimseyi ilgilendirmez ama Trabzonspor'lu olarak hakkimizi yiyen herkese karsi tepkimizi göstermeliyiz.

demokratik dedigin Türkiye'de neden Trabzonspor'un hakki yenildiginde kimsenin sesi cikmadi, kanunlar kurallar uygulanmadi, lig ertelenmedi, cumhurbaskani kaptanlari toplamadi vs uzar gider bu.

sikebahceyi korumak icin daha kactane takla atacak demokratik Türkiye?
                  dedigim gibi benim icin tüm partiler aynidir.

ne akepe adaletli, ne cehepe cumhuriyetci, ne mehepe milliyetcidir.
                  hepsi benim gözümde hirsizdir
                  İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zorunuzami gitti..kupanin calinmasi bu kadar gitmemistir eminim ..yazik ya aramizda hala elmayla armutu karistiranlar var demokratik forummus her taraf herkes demokrat zaten memleketde ulkede isine geldigine gore tabi..trabzonsporumuzun hakkini kim caldiysa ona kim izin verip canak tuttuysa allah cezani versin tez zamanda basda akp olmak uzere o kadar..

Kusura bakmayın sınavlara hazırlandığımdan cevap veremedim. Benim söylediğim şeylerin öncelikle anlaşılması gerekir. Burası Taraf forum demişsiniz, Ben forum kurallarında böyle bir madde görmedim. Olursa zaten o dakika forumu bırakırım. Kimse kimsenin siyasi görüşüne karışamaz. Hele hele atıfta bulunamaz. Terbiyesizce oy veren insanların zekası ile yada Trabzonsporluluğu ile dalga geçilemez.

Ben vermeyeceğim dersin geçersin. Verilmemesi gerekir der geçersin ama bundan ileri gidilmesi olayı tamamıyla siyasileştirir. Ben kendim 2 Seçim malum partiyi desteklemiş ve oy kullanmış biri olaraktan takımıma yapılan haksızlıktan sonra seçimlere ara verdim sonrasında görüşlerim değişti. Şuan misal adaletsizlik canımı yakıyor ve gidip X partisine oy vereceğim birileri gitsin diye. Bu benim kişiliğime hakaret etme hakkını size vermez. Trabzonsporluluğuma laf etme hakkını size vermez. Benim hayatımda Trabzonspor'un yeri vardır daha öncesinde ise Adalet kavramı vardır Adalet kavramı yara alır tehlikeye girerse canım bile önemsizdir benim için.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Şu YD denen yüzsüz herifin burnunun sürtüldüğünü bir görsek allah'ım

Türkiye
                    Futbol
                    Şike ve Teşvik Koruma ve Kollama
                    FENARASYONU
                    En son B61 tarafından düzenlendi; 29.04.2015, 17:05.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kusura bakmayın sınavlara hazırlandığımdan cevap veremedim. Benim söylediğim şeylerin öncelikle anlaşılması gerekir. Burası Taraf forum demişsiniz, Ben forum kurallarında böyle bir madde görmedim. Olursa zaten o dakika forumu bırakırım. Kimse kimsenin siyasi görüşüne karışamaz. Hele hele atıfta bulunamaz. Terbiyesizce oy veren insanların zekası ile yada Trabzonsporluluğu ile dalga geçilemez.

Ben vermeyeceğim dersin geçersin. Verilmemesi gerekir der geçersin ama bundan ileri gidilmesi olayı tamamıyla siyasileştirir. Ben kendim 2 Seçim malum partiyi desteklemiş ve oy kullanmış biri olaraktan takımıma yapılan haksızlıktan sonra seçimlere ara verdim sonrasında görüşlerim değişti. Şuan misal adaletsizlik canımı yakıyor ve gidip X partisine oy vereceğim birileri gitsin diye. Bu benim kişiliğime hakaret etme hakkını size vermez. Trabzonsporluluğuma laf etme hakkını size vermez. Benim hayatımda Trabzonspor'un yeri vardır daha öncesinde ise Adalet kavramı vardır Adalet kavramı yara alır tehlikeye girerse canım bile önemsizdir benim için.
                      Trabzonspor forumunda Trabzonspor'un haklarını gaspeden ve siyasi rant uğruna bu şerefsizliğe ses çıkarmayı bırak bir de şerefsizden yana tavır takınan Ak Parti, CHP, MHP'ye gidin oy verin demek tarafsızlık, efendilik; Trabzonspor'un haklarını gaspeden ve siyasi rant uğruna bu şerefsizliğe ses çıkarmayan/destekleyen Ak Parti, CHP, MHP'ye oy vermek Trabzonspor'a ihanettir demek siyasi propaganda hatta terbiyesizlik he mi Kardeş, kusura bakma ama saçmalamışsın. Burası alış-veriş ve ya bilgi paylaşım forumu değil. Burası TRABZONSPORLU TARAFLARIN/TARAFTARLARIN forumu. Bu dediklerini gidip Ak Parti, CHP, MHP ve ya fb forumunda yaz seni tefe koyup çalarlar vallaha sen kime hizmet ediyorsun diye.
                      En son My tarafından düzenlendi; 29.04.2015, 20:35.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor forumunda Trabzonspor'un haklarını gaspeden ve siyasi rant uğruna bu şerefsizliğe ses çıkarmayı bırak bir de şerefsizden yana tavır takınan Ak Parti, CHP, MHP'ye gidin oy verin demek tarafsızlık, efendilik; Trabzonspor'un haklarını gaspeden ve siyasi rant uğruna bu şerefsizliğe ses çıkarmayan/destekleyen Ak Parti, CHP, MHP'ye oy vermek Trabzonspor'a ihanettir demek siyasi propaganda hatta terbiyesizlik he mi Kardeş, kusura bakma ama saçmalamışsın. Burası alış-veriş ve ya bilgi paylaşım forumu değil. Burası TRABZONSPORLU TARAFLARIN/TARAFTARLARIN forumu. Bu dediklerini gidip Ak Parti, CHP, MHP ve ya fb forumunda yaz seni tefe koyup çalarlar vallaha sen kime hizmet ediyorsun diye.
                        Hocam size saygısızlık demedim yanlış anlamayın. İlk attığım mesaja cevap verdiniz ya , O ilk attığım mesaj birisinin bu kini kusma yöntemine cevaptı o terbiyesizlik ifadesi. Size saygısızlık ettiğimi düşünmeyin.

Bakın söylemek istediğimi şöyle anlatayım size ;

Fenerbahçe Taraftarı, Şike olayının bir kumpas olduğunu öne sürerek AKP'yi boykot kararı almış, netten araştırabilirsin.

Galatasaray Taraftarı, Cumhurbaşkanının Fenerbahçe olması ve federasyona müdahale etmesi sonucu boykot kararı almış.

Çarşı aynı şekilde hükumeti direk hedef göstererek kampanya başlatmış.

Trabzonspor ise ÇALINAN kupasını ÇALANLARI hükumet olarak hedef göstermiştir. Ben Trabzonspor kısmına katılıyorum, Bana göre de kupa Cumhurbaşkanında direk olarak kupamızı gasp etmiştir.

Bak şimdi hükumet hiçbir takıma yaranamamış mı ? Yukarıda yazdıklarımı netten araştırabilirsin. Bir takım insanlar siyasi nefretini ve ideolojisini takımları üzerinden yayma çabasındadır. Sizin böyle olduğunuzu söylemiyorum fakat yukarıda yazdıklarım bunun net olarak delilidir. Bana göre haksızlığa uğrayan bir kurum kuruluş var ise buda ANADOLU kulüpleridir direk olarak.

Söylediğim şeye ek olarak dedim ki , bu tür insanlara itibar göstermeyin, çünkü bu eleştirenler sabah erkenden kalkıp oy kullanıp sandıklara sarılıp uyuyan insanlardan oluşuyorlar. Bu söylediğimin de kesinlikle arkasındayım.

Yine yorumumda belirttiğim gibi Siyaset çok kişisel , kişiye özgü bir konudur. Futboldaki gibi insanları bir çatı altında toplayamazsınız o yüzden siyasi olarak olaya bakmamakta fayda var ve yapılan her türlü hakaret suçtur. Siyasi partilere hakareti söylemiyorum, insanların siyasi düşüncesini hiçe sayarak yapılan hakarete karşı durmuşumdur. Bugün bu konuya bir insan gelip ;
                        Ben AKP'ye oy verdim, Kupanın Cumhurbaşkanında olduğunu sanmıyorum. Bunlar bir takım uydurmalardır. Öyle olsa Şike soruşturması hiç açılmadan önü kapatılırdı diyebilir. Böyle düşünen bir insana hakaret etme hakkınız yoktur. Bu düşünceye sahip insan haklı argümanlara sahip olabilir. Siyaset çok yönlü doğruların olduğu gerçeklerin olmadığı bir alan olduğundan bu forumda bu kadar detaylı şekilde konuşulmasını doğru bulmadığımı ifade ettim.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Uzat azizem uzat, nereye kadar
                          Kodese girmesen de o kupayı vereceksin
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam size saygısızlık demedim yanlış anlamayın. İlk attığım mesaja cevap verdiniz ya , O ilk attığım mesaj birisinin bu kini kusma yöntemine cevaptı o terbiyesizlik ifadesi. Size saygısızlık ettiğimi düşünmeyin.

Bakın söylemek istediğimi şöyle anlatayım size ;

Fenerbahçe Taraftarı, Şike olayının bir kumpas olduğunu öne sürerek AKP'yi boykot kararı almış, netten araştırabilirsin.

Galatasaray Taraftarı, Cumhurbaşkanının Fenerbahçe olması ve federasyona müdahale etmesi sonucu boykot kararı almış.

Çarşı aynı şekilde hükumeti direk hedef göstererek kampanya başlatmış.

Trabzonspor ise ÇALINAN kupasını ÇALANLARI hükumet olarak hedef göstermiştir. Ben Trabzonspor kısmına katılıyorum, Bana göre de kupa Cumhurbaşkanında direk olarak kupamızı gasp etmiştir.

Bak şimdi hükumet hiçbir takıma yaranamamış mı ? Yukarıda yazdıklarımı netten araştırabilirsin. Bir takım insanlar siyasi nefretini ve ideolojisini takımları üzerinden yayma çabasındadır. Sizin böyle olduğunuzu söylemiyorum fakat yukarıda yazdıklarım bunun net olarak delilidir. Bana göre haksızlığa uğrayan bir kurum kuruluş var ise buda ANADOLU kulüpleridir direk olarak.

Söylediğim şeye ek olarak dedim ki , bu tür insanlara itibar göstermeyin, çünkü bu eleştirenler sabah erkenden kalkıp oy kullanıp sandıklara sarılıp uyuyan insanlardan oluşuyorlar. Bu söylediğimin de kesinlikle arkasındayım.

Yine yorumumda belirttiğim gibi Siyaset çok kişisel , kişiye özgü bir konudur. Futboldaki gibi insanları bir çatı altında toplayamazsınız o yüzden siyasi olarak olaya bakmamakta fayda var ve yapılan her türlü hakaret suçtur. Siyasi partilere hakareti söylemiyorum, insanların siyasi düşüncesini hiçe sayarak yapılan hakarete karşı durmuşumdur. Bugün bu konuya bir insan gelip ;
                            Ben AKP'ye oy verdim, Kupanın Cumhurbaşkanında olduğunu sanmıyorum. Bunlar bir takım uydurmalardır. Öyle olsa Şike soruşturması hiç açılmadan önü kapatılırdı diyebilir. Böyle düşünen bir insana hakaret etme hakkınız yoktur. Bu düşünceye sahip insan haklı argümanlara sahip olabilir. Siyaset çok yönlü doğruların olduğu gerçeklerin olmadığı bir alan olduğundan bu forumda bu kadar detaylı şekilde konuşulmasını doğru bulmadığımı ifade ettim.
                            2010-2011 Şampiyonluk kupamız RTE tarafından verilmemektedir.

Şike sürecinde kendisi açık ve seçik olarak şunları söylemedi mi?

Çocukluğumdan beri fenevbahçeye sempatim var.
                            Avrupa'ya gitmesek de olur.
                            Kişilerin yaptığını camialara mal etmemeliyiz.
                            Puan silinmesi, kupanın geri verilmesi gibi düşüncelere sıcak bakmıyorum.

Bunları söyleyen kendisidir.
                            Kupa RTE emriyle şikebahçe müzesinde kalmıştır.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Benim bir arkadasim bana sunu anlatti:

RTE cok samimi bir arkadasi ile konusuyormus...o konusutugu kisi ise benim arkadasimin babasinin arkadasi oluyor......Yapilan hizmetler, projeler ile ilgili o kisi RTE ye methiyeler düzmüs.......o kisi sonunda "Hersey iyi güzelde Trabzonspor un kupa konusuna ne diyeceksiniz...Ne zaman kupayi alacaklar" diye sorunca, RTE: "o konuya girme demis"

O kisi benim arkadasa sunu belirtmis:

RTE nin fenerbahce konusunda BASIRETI BAGLANIYOR.....o kadar cok fanatik fenerliymiski...fener ne kadar haksizlik yapsada, her zaman feneri korur demis......
                              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                              TRABZON / AYASOFYA MAH.
                              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...alıntıdır...

FIFA Başkanı Sepp Blatter, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan şikeyle mücadele konusunda talep gelmesi halinde sürece dahil olabileceklerini söyledi. Blatter, "Kulüp futboluyla ilgili meseleler, UEFA'nın görev alanına giriyor ama TFF isterse biz de dahil olabiliriz" dedi.

.... altı çizili ifadeye dikkat...forumda bana ağzına geleni söyleyen vatandaşlar...buna ne diyeceksiniz...

...insanların hayalleri ile oynamayın...insanlara gereksiz yere ümit vermeyin...öyle forumda slogan atmayla,gereksiz laf kalabalığı ile olmuyor bu işler...

...dedik ki en iyimser tahminle ülkece 5 sene ceza yeriz ...okuduğunu anlamayanlar var hala...ama noktayı blatter koymuş. ''Kulüp futboluyla ilgili meseleler, UEFA'nın görev alanına giriyor ama TFF isterse biz de dahil olabiliriz''....

...hacı siz daha neyin kafasını yaşıyorsunuz...
                                ...ne içtiyseniz bize de söyleyin de bize de arzular şelale olsun...
                                İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne mi diyeceğim,
                                uğrama kardeşim o zaman bu başlığa,git işine gücüne bak diyeceğim,
                                burada gereksiz hayal,gereksiz ümit varsa sen ne ayaksın da hala bu başlıktasın diyeceğim,
                                inanmadığın yerde niye duruyorsun diyeceğim,
                                gölge etme diyeceğim,
                                aldın mı cevabını.

Biz slogan da atmıyoruz,laf kalabalığı da yapmıyoruz,
                                o şikeci kanı bozuklara ve onun kanı bozuk koruyucularına er yada geç hadlerini bildireceğiz,
                                sen sıkma canını,sıdalanma bu başlıkta,
                                inanmadığın yerde durma,git başka başlıklarda takıl,
                                iki de bir de gelip bu başlığa ayar verme.

03.50 civarı kahvaltı eşliğinde 2 bardak çay içtim,
                                04.10 civarı da 2 bardak su içip yattım,
                                hadi arzuların bi şelale olsun bakalım.
                                Ölmüşün arkasından konuşmak iyi olmaz derler ama kendime bir teşekkür etmek için bu alıntıyı yaptım şüphelerime istinaden 10 numara laflar soktuştum,o da bunu 10 numara yutmuştu. Şimdi hazmetmekle meşguldür heralde.

Konumuza dönecek olursak,
                                çok daha yıpranacağımız günler olacak ama kazanan biz olacağız,
                                Mevlâ görelim neyler,neylerse güzel eyler...
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X