Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu hafta sonu oynayacağımız gs maçı sanırım. İstanbul takım taraftarları merak etmişlerdir neler konuşuluyor diye.
    yanlış başlıktalar o azaman
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yanlış başlıktalar o azaman
      Gelmişken şike başlığına da uğruyorlar, özellikle şikebahçe taraftarları da geliyor çünkü maçı gsye vereceğimizi düşünüyorlar
      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
      Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gelmişken şike başlığına da uğruyorlar, özellikle şikebahçe taraftarları da geliyor çünkü maçı gsye vereceğimizi düşünüyorlar
        herkesi kendileri gibi zannediyor deyyuslar...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugün misafirlermiz fazla hayırdır İnşallah...
          1 kişi çıkartın o sayıdan öyleyse ,geldum

Bazen misafir olmakta iyidir
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 kişi çıkartın o sayıdan öyleyse ,geldum

Bazen misafir olmakta iyidir
            genelleme yamadık zaten elbette ara sıra misafir olacağız

benimde hiç yapmadığım şey değil.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dananın kuyruğunun kopacağı yer CAS.
              İyi de ne zaman kopacak bu dananın kuyruğu daha ne kadar bekleyecez?

sezon sonu ligde elde edecekleri derece ile avrupa kupalarına katılacaklar buda bu şerefsizlerin o olay tarihinden sonra oynadığı tüm lig müsabakalarının uefa ve tff nezdinde legal olduğu anlamına gelir yani şike yap federasyonun ceza vemesin ben seni o şekil organizasyonlarıma kabul edeyim anlamını taşıyor bu durum elimizi zayıflatıyor bana sorarsanız söz konusu sezondan sonra o şikeci kulüplerin oynadıkları tüm müsabakaların geçersiz hükmünde olması gerekir + yerel federasyon ceza vermediği müddetçe o takımın avrupa kupalarına da alınmaması gerekir.

hem ayrıca kişilerin cezalarının da hala açıklanmaması bize uefada bir takım dümenlerdin döndüğünü gösteriyor sanırım şikeci herifin içerde aklandırılmasını bekliyor uefa
              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de ne zaman kopacak bu dananın kuyruğu daha ne kadar bekleyecez?

sezon sonu ligde elde edecekleri derece ile avrupa kupalarına katılacaklar buda bu şerefsizlerin o olay tarihinden sonra oynadığı tüm lig müsabakalarının uefa ve tff nezdinde legal olduğu anlamına gelir yani şike yap federasyonun ceza vemesin ben seni o şekil organizasyonlarıma kabul edeyim anlamını taşıyor bu durum elimizi zayıflatıyor bana sorarsanız söz konusu sezondan sonra o şikeci kulüplerin oynadıkları tüm müsabakaların geçersiz hükmünde olması gerekir + yerel federasyon ceza vermediği müddetçe o takımın avrupa kupalarına da alınmaması gerekir.

hem ayrıca kişilerin cezalarının da hala açıklanmaması bize uefada bir takım dümenlerdin döndüğünü gösteriyor sanırım şikeci herifin içerde aklandırılmasını bekliyor uefa
                ben fb nin önümüzdeki sezon avrupada olma ihtimalini çok az görüyorum.

Yorum

• Kız arkadaşımım oturduğu sitede (yıldızlı) bir komşuları varmış. Çocuk 17 yaşında falan. Babası avukatmış. Bu şikecilerin otobüsüne yapılan saldırı davasının avukatlarından biriymiş. Demişki oğluna; ülke yakında bomba bir haberle karışacak. Bu saldırıyı Şbliler kendi kendilerine yaptı. Yakında ortaya çıkacak demiş. Bugün kız anlattı bana.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Dile kolay olayın patlak verdiği yıl 2011, bulunduğumuz yıl 2015 ..

Ufak bir örnek herkesin mâlumu İtalya'dan, Şubat 2006 olay meydana çıktı, Temmuz 2006 Juventusun küme düşme kararı açıklandı.

Bu ülkenin köpekleri kalkan olduğu sürece, daha çok sürüncemede kalacak du dava .
                    .

Yorum

• Sozde yeniden yargilama ozde sikeyi AK lama davasi sonuclanmadan bu serefsiz uefa aciklamicak anlasilan gerekceli karari..sikeciler bundan bile medet umuyorlar kus beyinleriyle cas karari degismez bunu bilmeyecek kadar mallar..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ender abi ile Gökhan kardeşimin önemli çabalarıyla sağlam baskı kurmuştuk şike güruhuna.Biz camia olarak kaypaklaşmışken bu insanların bireysel çabalarıyla bir yere kadar varabilirdik.Güzel emekleri için sağolsunlar.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sozde yeniden yargilama ozde sikeyi AK lama davasi sonuclanmadan bu serefsiz uefa aciklamicak anlasilan gerekceli karari..sikeciler bundan bile medet umuyorlar kus beyinleriyle cas karari degismez bunu bilmeyecek kadar mallar..
                          Yeniden yargılama şike varmı yokmu yargılaması değilki. Bireysel cezaların tekrar yargılanması için yapılıyor. Yani kısaca azizenin hapsi ertelensin yada kalksın diye. Uefa istediği an karar verebilir yani.(Tabi açıklarsa)
                          En son kyodou tarafından düzenlendi; 17.04.2015, 18:41.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Bir gün bile angut forumuna girip yazmayı düşünmedim düşünmem de, lakin diğer taraftar gruplarının, özellikle de şikebahçelilerin nasıl bir kuyruk acısı varsa hep bizim foruma girip mesaj yazıyorlar.

Hadi hayal ürünlerini dökmeye devam et.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeniden yargılama şike varmı yokmu yargılaması değilki. Bireysel cezaların tekrar yargılanması için yapılıyor. Yani kısaca azizenin hapsi ertelensin yada kalksın diye. Uefa istediği an karar verebilir yani.(Tabi açıklarsa)
                              bunu sen ben biliyoruz..amac algi yaratmak aziz aklaninca sikede yok diycekler bilmiyormusun .. bunu bildikleri icin beklitiyorlar zaten uefayida..

Yorum

• foruma yine civcivler basmis bu ne kuyruk acisi ya.. acin kulaginizi iyi dinlgyin civcivler gaysey sikebahce ve 8tas oyle barca madrid faln diye ornek vermissiniz ya siz 3 kizkardessiniz baska bi halt degil boyle geldi boyle gider ..tff basin mhk siyasileri arkaniza alarak kazandiginiz cakma kupalarmi sizi bukadar cesaretlendiriyor ezik herifler hdlal haram bilmez koyun suruleri..sanki suratlarinda kece var ne yuzsuz ahlaksiz herif bu pustlar ya..aynisi benim basima gelse agzima acamam ar ederim bu ne yavsaklikdir arkadas pes sadece aciyorum..

Yorum

Çalışıyor...
                                X