Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şikeciler isyanda!

Akhisar maçının hakemi neredeyse 10 üzerinden tam puan (8.2) almış
    alışık değiller bu duruma demekki aziz bu sefer tarlaları süremedi
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alışık değiller bu duruma demekki aziz bu sefer tarlaları süremedi
      bu Aziz'i ceza olsun diye ikinci kez sünnet ettirip ,sıcağı sıcağına bisikletle taşlı yolda gezdirmek lazım.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu Aziz'i ceza olsun diye ikinci kez sünnet ettirip ,sıcağı sıcağına bisikletle taşlı yolda gezdirmek lazım.
        Sünnetçiye yazık, gerek yok, sadece tapelerdeki konuşmaları piyasaya süreceksin (SANSÜRSÜZ) bu rezillik ona yeter...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 4 yil olacak neredeyse

Yorum

• 4 yıl ama 44 yıl gibi geldi sanki
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar hala gerçekten ciddi birşey bekleyen varmı ? Başkan en son nezaman bahsetti sıkeden

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar hala gerçekten ciddi birşey bekleyen varmı ? Başkan en son nezaman bahsetti sıkeden
                Bu kadar süreceğini ikinci yıl itibari ile anlamıştık, bekliyorum hemde en baba cezalardan biri olacak.
                Bugün 3 aydır tanıdığım bizden diye düşündüğüm bir bayan arkadaşa çok ağır konuştum, fb çakmağı görünce ve ne olmuş deyince krize girdim. Siz Trabzonda oyun mu oynuyorsunuz bu çocuklar kandırılıyor kansızlar tarafından. İst. Dayısı varmış da maçlara götürmüş. Uyanın ve sahip çıkın. Ben kendi çocuklarım için tsclup yollarını aşındırıyorum aman ha.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ülkede Anadolu kulüplerinden biri, şikeyle 3 kız kardeşten birinin şampiyonluğunu çalsaydı

Derhal küme düşürülürdü.
                  mümkün degil. hangi anadolu takimi baska bir anadolu takimi icin mac verir? istanbul yalakalari

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İnter'in şampiyonluğunun tescillenmesi 3,5 yıl sürmüştü. Bizde artık sona yaklaştık. Bu yaz inşallah düşecekler.

Yorum

• Planladıkları oldu, en azından ben düşmelerinden vazgeçtim bari hakkımız olan kupayı versinler.
                      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Sabrın sonu selamet

ASLA YIKILMAYACAĞIZ.

KAYBEDEN ŞİKECİ EMEK HIRSIZLARI OLACAK.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Aziz yine havlamis bakalim fff ceza verebilecekmi
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Normalde o açıklamalara stadlardan ömür boyu men yemesi lazım lakin 2-3 ay cezayla yırtacaktır.gerçi cezaları pek taktıkları söylenemez maksat her zamanki gibi mhk'yı etki altına almak.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              4 yıl ama 44 yıl gibi geldi sanki
                              bu gidişle 44 yıl da olur 4444 yıl da. Rahmetliye Allah rahmet eylesin, biz de üstüne bir bardak su içelim

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4 yil olacak neredeyse
                                Desene son yıla giriyoruz..
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Yükleniyor...
                                X